![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
VEdem pe hartiutze...daca e asa ma pregatesc cu berea! Tu cauta-ti turbina sau motor :)) depinde ce cade primu!
|
Nu o sa cada nimic , iti garantez eu asta :) ca modificarile astea nu le-am adus eu sa ma aflu in treaba , ci am consultat siteul si forumul saabcentral si sunt persoane care au dus SAAB`ul lor personal la 3-400 de cp si au la activ peste 20.000 DE KM fara sa crape nimic , avand in vedere ca :
All Saab 9000 Turbo engines come with a steel crank, steel rods and Mahle pistons and they can handle up to 500bhp and still last 250,000miles without a problem. |
Quote:
Chiar ce tip e? Stii cumva? |
Quote:
|
da.. Garett T27 sau T30 una din asta , cel mai mult ma enerveaza ASR`u asta care imi afecteaza Plecarea de pe loc foaaarte mult :(
|
Daca nu o pistoneaza nu va avea curand probleme, dar se va uza prematur
|
la ce te referi joker ? sper saptamana viitoare sa montez si blow offu ala
|
oricum , va recomand sa intrati pe saabcentral.com la forum si vedeti acolo la Saab 9000 cat poate duce motorul original si turbina originala din fabrica si pe langa ca duce , este incontinuare fiabila .
|
Pe Saab 900 sau folosit 4 tipuri de turbo doua modete de Garret T3 ( a se intelege t30 dar nu stiu care este diferenta intre ele, mi se pare ca doar la modalitatea de racire), Garret T25 si inca un model Mitsubishi TD04, acum cred ca ai un t3 daca ai ajuns la puterea aceasta la roata
|
Quote:
|
Eu preconizez ca o sa se prezinta nu bine , Mai bine decat acuma ;) defapt nu preconizez.. garantez :P . Gata subiect incheiat.. Se lasa cu ceva pe vineri acuma ?:)
|
Probabil ca o sa vina lumea , chiar daca e destul de frig seara ...Ne vedem acolo Adi :)
|
Doar intalnire, vremea nu ne permite prea multe :|
|
da , vremea e tampita rau de tot ... deh sfarsitu lumii este pe aproape ... vali... tu esti vinovat de asta
Daca termin treaba , o sa vin si eu acolo no problem ;) seara faina in continuare la toti |
Bravo ma Adi! Ca o sa tina ca nu o sa tina...bravo! Cineva care tace si face :)...eu cred ca pana in 20k iti iei tu alt motor din alte considerente :)) nu k ia murit turbina :-" ( e de bine...nu sari cu gura)
|
Quote:
|
Quote:
Acum al doilea aspect, ASR-ul ar trebui sa te ajute la plecare nelasand rotile sa derapeze, ashadar nu vei pierde aderenta, chiar daca ti se pare ca te tine in loc, de fapt te ajuta. Oricum incearca sa dai Disable la ASR cumva si sa faci diferenta, in secunde /0-100 km/h ,nu in feeling. Am uitat sa specific, daca cumva scoti siguranta de la ABS/ASR, e posibil (nu stiu daca se aplica la SAAB) sa iti ramana vreun bec de eroare de la ABS/ASR aprins :-P |
Aici asa este, A3-ul unui prieten pleaca foarte prost cu ASR-ul dezactivat, patineaza la plecare de moare, iar cu el activat are o mica tentativa de derapare, dar nu asa mare si il ajuta mult la plecare :D
|
2 Attachment(s)
O minunatie gasita de JOKER prin oras:shock::twisted:
|
Quote:
Stii cumva pe unde a vazut-o Joker ? 8) |
Quote:
Presupun ca masina e a tatalui lui Borcea care are in grija poligonul..... |
am vazut o amsina fff asemanatoare zilele astea in iasi, doar ca era albastra :???:
|
Are siguranta , dar daca o scot imi dezactiveaza si ABS`ul , mi se aprinde in bord TCS/ABS.
Mersi B66STF. Cu siguranta scoasa scartaie rotile la plecare de o ia naiba , cu ASRu activat poate voi reusi sa invat sa plec cum trebuie . :) Bafta |
Quote:
|
am vazut in seara asta un Nissan GTR alb...pacat ca nu am reusit sa il pozez
|
Quote:
ma bucur ca esti unu din putinii oameni care tac..si fac... BVO! app tu mai traiesti??? vezi ca sunt f suparat pe tine! acuma ti-ai dat seama de chestia aia care nu o fac eu (niciodata si cu nimeni)...si am facut exceptie cu tine?? gandeste-te bine la ce ai facut ;) |
Quote:
masina parcheaza in fata blocului la mine,cu numere de munchen |
Quote:
Ti-ai luat GT-r..? |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote: