![]() |
Re: Street Legal Racing Redline - Help
Un enb bun?
|
Quote:
|
Imi dati si mie bmw-ul e30 cu 2 masini: m3 si e30 normal? Al meu s-o pierdut...
|
Quote:
http://www.mediafire.com/download/sz...zxrquc/E30.rar |
Quote:
|
Salut.
Care doreste sa urce Audi A3 si o Toyota Celica , va rog, daca exista? :) Multumesc! :) |
Quote:
Am si eu o problema cu golf 3 pack, cel cu mai multe grile si faruri. Aici http://www.streetlegalmods.com/forum...ts&q=8063&d=40 e o poza cu masina care are doua finale custom, dar eu nu pot sa pun decat finala stock a masinii si nu reusesc nici sa editez scriptul. Ma ajutati si pe mine, va rog?:-) |
ma poate ajuta cineva cu un golf 4?
|
Quote:
http://vstanced.com/page.php?id=10&highlight=GOLF%2BIV http://www.streetlegalmods.com/page....ight=GOLF%2BIV |
1 Attachment(s)
Am o mica problema, cand intru in Slrr editor sa fac un motor compatibil cu o masina imi apare asta. Ignorati numele la folderu' unde e slrr :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sal all ma puteti ajuta si pe mine cu asta va rog frumos?
|
Quote:
|
Ok dar am doua intrebari pe care nu am gasit raspuns esixta pe joc dacia breck aia mai veche cu stopurile mai mici ori pik-up sau cum i se zicea papuc ca nu gasesc deloc:((
|
Quote:
|
Quote:
|
Baieti , cum pun si eu nr de inmatriculare pe masina ?
|
Va inselati , era o dacie breack , chiar a pus dary , in vara asta o poza , bine avea vre-o 4 ani poza:rolleyes2:rolleyes2
Sii din cate am inteles , nu mai exista modul ..:sad: |
Biata limba romana...:cry::lol:
|
" !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.engines.b16b_vtec.B16B_clutch at parts\engines\LADA_2112\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.engines.b16b_vtec.B16B_exhaust_he ader at parts\engines\LADA_2112\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.engines.b16b_vtec.B16B_stock_tran smission at parts\engines\LADA_2112\scripts) !Mighty ERROR " Cand intru in joc iese din el .. asta imi apare in *error* . Am sters ambele motoare ( Lada , ca vtec nu era ) |
Imi poate spune cineva cum pot pune nr. de inmatriculare pe masina ? sau cum il creez ?
|
Pai sa pui nr de inmatriculare spui maestilor de pe forum sa iti faca daca vor il pui in decals-texture-catalog si misc ,apoi intri in joc si il aia acolo il iei si il pui pe masina! :D
|
imi poate da si mie cnv skoda octavia ...
|
1 Attachment(s)
Scuze de intarziere...am fost plecat.
|
Quote:
|
salut baieti asi dori si eu nr AG 29 WOW numar patrat si normalsi unul cu AG 29 AND la fel
MULTUMESC ANTICIPAT !!! |
Salut bieti !
Are cineva cauciucuri 16-17-18-19 ? Am gasit ceva dar nu merge descarcat :???: |
Quote:
|
Multumesc!
|
imi face si mie cine va numerele va rog frumos !
|
salut ma baietii ce mia faceti? mia fost dor de voi scuze ca nu ma ai intrat dar am avut niste probleme cu pcul iar acum slrr the best everr!!!
:D cine imi poate da si mi un slrr care sa imi mearga valo city mapa? :)) ca pe ala by maryus x90 numi merge.... multumesc!:-P |
Salut,
Ajutati-ma va rog cu niste mufflere care sa nu fie cromate, caut de ceva timp si nu prea gasesc. Nu vrea sa fie vreo nebunie d'aia de burlan, ceva decent daca se poate. Multumesc! |
ruginite sunt bune?:lol:
|
Quote:
|
Unde gasesc si eu franele alea de ///M ? Presupun ca erau impreuna cu o masina ..
|
http://vstanced.com/page.php?id=568 uite aici mufflerele sper ca am fost de ajutor :)
|
Quote:
Omu` o cerut ceva mai normal fara crom. Dapai... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning