![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
1 Attachment(s)
Vand 3 pachete ceara anticoroziune pt.praguri, usi, etc, .Un pachet contine 2 recipiente cu 1,5 litri ceara,un pachet 50 lei.
|
Arata foarte bine masina in realitate,felicitari pt ce ai reusit sa faci din aceasta masina.Felicitari si bafta in continuare !
|
3 Attachment(s)
|
chiar am vazut reportajul.
si e bine ca au acordat timp de emisie lui BTL si interviu. bravo. |
3 Attachment(s)
Multumesc celor ce au facut ca BTL-ul sa fie prezent la acest show si au gandit cu sufletul la BTL-ica. Eu inca nu am apucat sa pun poze dar prieenii mei au facut-o( Clubul Night Shadows sau varianta btl-ui " toti noapte ":lol:).Am pus si eu 3 poze facute de alte pers. Btl-ul sa descurcat bine pe drum la prima iesire in exterior avand copilot pe Calin :D
|
5 Attachment(s)
poze de la mine...
si un clip cu BTL`ica :D |
Felicitari pentru participare si pentru masina Dane, f frumoasa si ingrijita8)..suna bine orizontalul8)8)
La cat mai multe show-uri cu aprecieri bine meritate:-) |
Multumesc Bogdane pt.poze si filmare ,chiar imi doream sa vad o filmare intreaga:D. Sa pui poze si cu noi 3 ce le-ai facut.;).
Bogdan Nig ms, acopere mult sunetul carburatorului evacuare,binenteles lucrul bun pt.mine si imi place cum merge si nu e pretentios deloc:lol: la benzina:lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
uite si poza :-) |
f frumoasa ''portocala'', sa o stapanesti sanatos si nu ii baga in seama pe rautaciosi
la Cluj ajungi? bafta pe mai departe:peace: |
La cluj nu o sa particip la show, am eu niste polite mai vechi si nu dau satisfactie unora,probabil o sa merg dar asa ca spectator:D
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Deci nu vii sa arati la lume ca si dacia poate sa drifteze pe pista amenajata din Kolozsvár City :lol:
|
salutare! am vazut duminica dacia live arata super bafta in continuare ;)
|
Ms Marine, e bine ca ai fost la show si l-ai vazut pe btl-ica:D.
Stii u mai bine Caline cum stau treburile cu dacile, sunt putini care le mai pot conduce in adevaratul sens al cuvantului. Chiar as propune o indemanare gen Arad sa vedem cu adevarat cum e sa o manevreze soferul, nu masina sa faca totul;), nu fac referire la nimeni la nimeni dar asta e adevarul. |
Eu zic sa nu mai omori masinuta ca nu merita.Las-o pentru expo-uri si sa isi duca batranetile usor si frumos ca merita!
|
Ma poate ajuta cineva cu detalii referitor la un grup de cutie 10 cu 31, ce face mai exact, nu vb aiurea.
Stai linistit Alex ca de acuma incepe tineretea Btl-ului, o indemanare nu-i strica, abia se mai trezesc toate pe la ea.:lol:;) |
1 Attachment(s)
Pai potrivit unui calculator gasit pe net, de dovedeste a fi un grup de fuga, mai lung ca cel normal:-P
|
21 Attachment(s)
Te salut BTL-ule, magnifica masina ta... sant bucuros ca am vazut masina la Arad, si sant incantat ca te-am cunoscut..... si sper sa va revad curand in Iunie :mrgreen:
Pun si eu cateva poze cu BTL ca nu ma pot abtine :twisted: http://i39.tinypic.com/j79bia.jpg scuzati ca le pun asa tarziu :-P http://i40.tinypic.com/1gohnd.jpg http://i41.tinypic.com/19qjhs.jpg |
Quote:
|
Evident ca nu mai are accelaratia la fel, va fii mai lenesa, dar va avea un top speed mai bun, si in mod clar ... de exemplu la 100km/h va avea mai putine rpm, decat cu grupul normal.
|
si consumu va fi mai mic
|
10 Attachment(s)
Niste poze de la Arad cu BTL-ul :
|
Frumoase poze, merci mult Nelutzu,Adi. A fost frumos la Arad si astept cu nerabdare data de 5 iunie unde se va organiza in premiera la Alba Iulia show tuning .Va asteptam sa veniti cat mai multi si nu veti regreta.Show-ul va fi in incinta mall-ului si nimic nu va strica atmosfera frumoasa
|
ai o dacie superba si mult mult prea curata.impecabila.bravo
ps: ce an de fabricatie are..2008?:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daca ma poate ajuta cine in leg.cu carburatorul weber 40 dcoe 32, imi cuge benzina pe la ambele goarne in timp ce merge motorul si cand il opresc mai vine cateva sec.Ce nu inchide, ce piesa tre schimbata, ca am mai am unul de rezerva
|
11 Attachment(s)
Problema carburatorului s-a rezolvat, e bine acuma ca il stiu, e mai rau cand au altii nevoie si nu au sfaturi;).
Am reusit sa intr-u in posesia unei " bijuterii " cu ajutorul lui Calin si am restaurat-o complet pt. a arata precum in anii tineretii:lol:.Mi-a placut mult si multumesc celui care mi-a vandut-o, pret f.bun si transport rapid ca pe o speciala:D. |
Quote:
|
Quote:
|
In tema cu masina si casca... frumos :).
|
Quote:
|
Azi am vazut pe btl la mall.. arata foarte bine, si casca e foarte frumoasa.
felicitari |
Chiar a fost apreciata casca la show, care e in curs de desfasurare in Alba Iulia. La Arad nu mai vin Adi, deoarece am fost de 2 saptamani dar la Timisoara cred o sa fim prezenti, chiar in "duet" dupa cum ziceai:lol:
Referitor la rezolvarea problemei carburatorului, nu vreau sa fiu fara bun simt dar i las si pe altii sa isi bata capul cu el.Se pare ca si ideile tre platite aici pe forum ca sa le primesti, dar aici in alba avem un tester pt reglarea acestor carburatoare si amestecul sa fie corect facut;) |
Eu te-as fi trimis sa verifici cuiul poantou si plutitorul daca n-as fi fost banat pentru nici eu nu stiu ce.
Cautam doar confirmarea ca de aici era problema. |
2 Attachment(s)
Am cumparat kit de reparatie nou si era inclus si cuiul, dar nu era aia probl.si celalat inchidea f.bine. Referitor la plutitor l-am reglat pe cel care il am de 26 gr, dar sincer imi tre unul din plastic de 16 gr.si nu gasesc nou de cumparat.Problemele au fost 2 :
- la un difuzor nu mai era arcul care sa il tina in pozitia initiala si atunci de la vibratii sa rotit(habar nu am cat, dar e destul 5m si nu mai merge benzina pe unde trebuie. - si era rupt carligul care culiseaza" galetuta" in sus si jos. Am pus si 2 foto . Eu nu dau bir cu fugiti si arat problemele, fara sa se simta cineva. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mai iasa si Btl-ul la iveala cu una alta:D, sa nu creada lumea ca am dus-o la remat:lol:. Dupa ce am achizitionat casca , am mai rezolvat de un combinezon de la "batrani" cu ceva iarba prin ele de la o speciala,precum si al 3-lea carburator primit. Am lucrat la combinezon ca sa pot sa-l fac BTL custom made:lol:.Vor urma si alte surprize ,sper doar sa fie totul bine ,sa trecem de 7000 rpm "program de lucru" si atunci voi dezvaluii urmatoarele transformari;)
|
sa nu uiti de aprindere..
|
Quote:
|
Am lucrat la el ceva , dar a iesit bine mai Adi ;).
Florine referitor la aprindere ,nu o schimb doarece am modificat aprindereea fara platina si cand am facut ITP-ul la BTL de vre-o luna, am verificat-o in ture si a mers 7000 rpm. Eu vreau sa ating 8000rpm cu modificrile care le aduc f.curand, momentat in lucru Btl-ica:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning