![]() |
Re: Divertisment
urata masina, btw am vazut azi in benzinarie in faget unu cu o calibra rosie ce avea prins de bord in partea dreapta laptopu'.M-a bufnit rasul,ce a facut Fast & the Furious din oameni.Si ca veni vorba de F&F cititi Aici
|
1 Attachment(s)
da da super urata.... :)....
Ce ziceti.... dau bine intr-un club la bara :lol::lol: |
Quote:
http://www.speedtest.net/result/707809562.png |
http://www.speedtest.net/result/707813279.png
La mine la Timisoara cam asa se prezinta situatia pe ClickNet. Mortaciunea naibii :mad: |
Quote:
.....sNaP...nu te plange....sa fi vazut tu cum mergea netu' in "era dialup-ului".......cand ca sa descarci o melodie de 3-4 mb stateai cam 2 ore :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Si mai ziceti ca americanii isi iubesc masinile de productie proprie :-P
|
doar cei obisnuiti..insa cei cu bani (doctori, avocati, artisti, si in general orice corporate, sau cei impatimiti de masini serioase, conduc ceva german, care costa mult si pentru care se asteapta la fel de mult.
http://www.speedtest.net/result/708677969.png
http://www.speedtest.net/result/708679857.png binisor pt wifi nu?:) |
parca intr-un top al vitezelor Romania s-ar afla pe locul 5 in lume dupa China India Sua Spania..iar in Roamania orasul cu o retea cu viteza cea mai mare este Galati
|
Quote:
|
|
pe un joystick din asta as juca numai jocuri shooters cat ma tine gun-ul.:lol:
|
-Chelner!!! Poti sa-mi mai prajesti putin puiul? Ca-mi mananca toata salata!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Johnny asks grandpa: Do you still have sex with granny? Grandpa says: Yes, but only oral. Johnny asks: What is oral? Grandpa says: I say "fuck you", she says "fuck you too". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ O cuconita cheama pentru curatenia de primavara o fata de la tara. Dau cu aspiratorul, bat covoarele, sterg praful, ajung in dormitor. Sub pat fata gaseste un prezervativ. Il ia cu doua degete si'l priveste ingrozita. Cucoana o vede, se inroseste si ii zice: -Ce este Mario pe la voi la tara nu se face sex? -Ba da cucoana, da' nu pana se ia pielea ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ De 8 martie vine un inginer cu un buchet imens de trandafiri la director: - Domn director, sa traiti, la multi ani, pentru dv. cel mai mare buchet de 8 martie !!! - Ba tampitule, ai innebunit? De 8 martie se dau flori la femei... ce, am fata de femeie? - Nu, domn director... dar sunteti totusi cea mai mare curva din institutie... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Test de fidelitate: 1. Ia cainele si nevasta si baga-i in portbagaj. 2. lasa-i acolo 2 ore. 3. vezi cine se bucura ca te vede! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Un mosneag de 90 de ani statea pe o banca in parc, plangand. Un tip trece pe langa el si-l intreaba de ce plange. Printre lacrimi, batranul raspunde: - Iubesc o fata de 25 de ani... - Şi ce-i rau in asta ? intreba tanarul. Continuand sa planga, mosul raspunde: - Nu intelegi... In fiecare dimineata, inainte ca ea sa plece la lucru, facem dragoste. In pauza de pranz vine acasa, imi pregateste masa si apoi facem din nou dragoste. Seara vine acasa cat de repede poate si mai facem o repriza de sex. Iar dupa cina, toata noaptea facem dragoste incontinuu... - Bine, dar ai o relatie pe care si-ar dori-o orice barbat, mai ales la o varsta asa de inaintata. De ce plangi ? Printre lacrimi, batranul raspunde: - Am uitat unde stau... |
Un om care a vrut sa scape de constipatie:lol:
saracu de el :writers_b https://www.youtube.com/watch?v=6NT69...eature=related |
Cātă minte să ai să faci aşa ceva?.... :lol:
|
|
Cata simetrie d-le
e facatura domle:lol:
|
Nu au cum sa fie atat de rotunde fara prelucrare, nu?
De ar fi benzinaria aia in Tm cred ca as merge mai des sa bag benzia, si sa certific ca sunt asa cum se vede pe film :-D
|
Cine aduce primul o fotografie reala, luata de el, de aproape, de foarte aproape, cu fata din film are de la mine un plin de carburant.
:) Sau ca sa fim in ton cu filmul, doua plinuri. :) |
Eu am ajuns, in sfarsit, la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea.
- Si, sunteti multumiti ? - Bineinteles! O zi bem, o zi mancam… |
|
superbeeee
|
|
iooooi :lol::lol::lol:
http://www.videonews.ro/action/viewv...seana-Sanpaul/ |
Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si Traian Basescu mor si ajung in iad.
Dupa un timp, Elisabeta: - Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face lumea acolo. Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 5 milioane $. Semneaza regina cecul de 5 milioane $ si se duce la cazanul ei... Dupa cateva momente, Bush, tipa: E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce fac americanii! Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care il intreaba Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 10 milioane $. Bush, cu o privire taioasa, semneaza un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui... Vazand acestea, Basescu solicita si el, pe un ton vehement: - Vreau sa sun in Romania , sa vad ce fac romanii, daca au scapat de coruptie? Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toti! Suna Basescu in Romania , sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului: - Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez? - Un dolar... - Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar?? -Pai, da.. Ca daca suni dintr-un iad in alt iad, e convorbire in retea ... |
Intr-o zi bulisor vine la taicasau si li intreaba:
-Tati,ce e politica? -uite cum sta treaba.Eu aduc banii in casa,eu sunt finantele;mana ta scoate banii,ea e guvernul;bunicul are grija ca totul sa fie bine,el e sindicatul;servitoarea e clasa muncitoare;tu esti poporul iar fratele tau mai mic este viitorul.Ai inteles? Bulisor nu intelege si pleaca la culcare.La miezul noptii isi aude fratiorul plangand deoarece facuse in pampers.Bulisor incearca sa isi trezeasca mama dar nu reuseste.Se duce dupa servitoare pe care o gaseste cu tatal sau care se "ocupa" de ea, iar bunicul dormea. In acel moment Bula a inteles ce e politica. A doua zi tacsu il intreaba pe bulisor: -Ei fiule ai inteles ce e politica? -Da! raspunse Bulisor. Finantele f** clasa muncitoare, sindicatul ii priveste pe ascuns, guvernul doarme, nimanui nu ii pasa de popor iar viitorul e in cacat. |
|
> Un agent secret american merge in Rusia intr-o bodega si incearca sa-si
> demonstreze ca nu va fi recunoscut ca nefiind de origine rusa. > Cere in cea mai perfecta rusa un pahar de votca si il bea dintr-o inghititura. > Rusii din bar se uita admirativ la el si zic: > - Tu esti spion american! > Americanul infuriat ia o balalaica de la unul de pe scena > si incepe sa cante la ea ca un mester. > Barmanul si rusii din jur: > - Tu esti spion american! > Americanul mai incearca un truc. Cere orchestrei sa cante > un cazacioc. Si incepe americanul nostru sa danseze ca un apucat. > Barmanul si rusii din jur: > - Tu esti spion american! > Suparat la culme americanul intreaba pe barman: > - De ce tot spuneti ca nu sunt rus? > - Pai de baut ai baut ca un rus, de cantat la balalaica > ai cantat ca cei mai meseriasi de la noi, iar de dansat > cazacioc n-am mai vazut pe nimeni sa danseze asa de bine. > - Si atunci? > - Pai noi in Rusia nu avem negrii.. |
1 Attachment(s)
xxxxxx
|
|
Quote:
:) macar dureaza mai mult |
|
Quote:
|
sanki castiga in clasele unde Bmw are modele la sfarsit de gama si seria 5 si X3 dar deja a aparut seria 5 si A6 va fi iara cenusareasa clasei
|
Ce sa faca si ei daca nu-i baga nimeni in seama, se bucura pentru 3 premi dintr-o revista.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning