![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare, cu LEDuri, faruri Angel Eyes, IN.PRO, JOM
dar clare (lancer 2008)
|
Quote:
|
hella
Faruri Hella pentru Golf mk4? modele si preturi daca se poate.
Multumesc |
sal.m ar interesa un set de faruri angel eyes cu xenoane cu tot si un set de stopuri cu led pt o calibra.complete.imi poti spune un pret?ms respect pt calibristi
|
Quote:
http://www.logtuning.ro/products.php...id_product=111 http://www.logtuning.ro/products.php...id_product=112 stopuri cu LED la 179,9 euro/set, dar nu avem pe stoc acum avem pe stoc negre la 89,9 EURO/set http://www.logtuning.ro/products.php...id_product=269 Xenon nu mai vindem www.logtuning.ro www.TunerShop.ro www.LOGANshop.ro |
stopuri de la 129 lei/set, faruri 399 lei/set, semnalizari 29 lei/set
stopuri de la 129 lei/set, faruri de la 399 lei/set, semnalizari de la 29 lei/set
oferta completa pe http://www.logtuning.ro/oferte.php www.logtuning.ro www.TunerShop.ro www.LOGANshop.ro |
Salutare. Stopuri pentru un Bmw e34 touring ? (Seria 5 , 1993, Break)
|
Quote:
|
Aveti posibilitatea sa aduceti faruri de Audi RS2?
Daca da,care ar fi pretul si cat ar dura comanda,multumesc. |
Quote:
|
salut pt ford mondeo mk 4 adica ultimul faruri se gasesc?Ca eu am cautat si nu am reusit sa gasesc nimic
|
Quote:
|
Salut, niste faruri pt un VW Corrado 2.0 16v din '93 In special pe negru.
Mersi! |
Quote:
prin ianuarie probabil vor fi |
Quote:
http://www.logtuning.ro/products.php...id_product=184 |
LOG TUNING,ce se mai aude cu setul MEU de arcuri sport castigate la tombola din aprilie de la ROMEXPO...?A trecut mai mult de jumatate de an de cand ma tot plimbati,si as vrea sa stiu ceva concret...V-ati legat de faptul ca masina e pe BG,ca persoana care a completat biletul nu este majora,insa o a doua tragere la sorti NU S-A FACUT! Pana la aceasta,ma consider castigatorul DE DREPT al premiului.Astept o alta tragere la sorti,ca sa beneficieze pana la urma cineva de acest premiu,sau premiu direct...Multumesc!
|
salut pentru un logan berlina faruri sau stopuri pe led ai ceva???
|
Quote:
altele gasesti pe www.LOGANshop.ro |
lucasuri corrado pe led !
|
Re: stopuri de la 129 lei/set, faruri 399 lei/set, semnalizari 29 lei/set
Quote:
|
ce se mai aude cu biletele alea la tombola, cand se face alta extragere sau treaba merge ca in politica la voi ?
dece va mai complicati cu tombole daca nu va tineti de ele, doar asa de "pacalit" lumea? |
salut. pt un bmw e46 fara facelift 4 usi semnale fumurii? eventual si pret daca se poate
mersi |
Quote:
-10% discount de la pretul de pe site sunt pe stoc detalii pe [email protected] www.logtuning.ro www.TunerShop.ro |
pt opel astra g !!! faruri cu angel eyes !!! ce pret ? ms !
|
PREMIUL CARE L-ATI OFERIT CU MARE TAM-TAM,DAR A RAMAS LA VOI,UNDE E...?A VENIT DIN GERMANIA,SAU L-ATI PIERDUT PE DRUM..?:confused: RECLAMA MINCINOASA,ASTA FACETI,SI VA MERGE...!
|
Quote:
Reclama mincinoasa?! Probabil ca "lucrezi mascat" pentru concurenta noastra. Te rog sa te adresezi organizatorilor expozitiei. |
Mda...Eu ma gandeam sa ma adresez la ANPC,dar dupa cum banuiti,nu mai am talonul..
In schimb am toate E-mail-urile voastre din momentul in care m-ati anuntat ca sunt "Fericitul castigator"al tombolei,cat si discutiile ce au urmat,inclusiv ultimul in care imi promiteti mari reduceri la alte produse cumparate de la voi,daca uit de arcuri..Tombola care ati organizat-o voi,si nu organizatorii expozitiei,deci nu vad de ce sa ma adresez lor.. Vi se pare deplasata pretentia mea de a-mi inmana premiul..?Atunci poate o noua tragere la sorti va mai calma spiritele,si crede-ma,nu voi mai avea nimic de spus...Dimpotriva,voi sublinia justetea actiunilor voastre.Se va face dreptate,ca sa zic asa.. Pana atunci,eu nu cer decat sa puneti in practica ceea ce VOI v-ati laudat ca puteti face,si nimic altceva.. |
mai mare marlanie decat sa castigi ceva si sa primesti ciuciu de la o tombola nu cred ca exista! sa va fie rusine o sa ne ocupam de "campanie" pentru voi mai prietenilor!
|
Quote:
Este o amenintare? |
...e doar o nesimtire bazata pe seama prostilor..voi va faceti reclama iar omul care castiga pierde.....
|
ai noile LEDdaylight de la Hella?
|
salut pt un astra g faruri + stopuri as dori si yo o lista cu modele si preturi . se face reducere daca e sa iau faruri si stopuri ? ms mult
|
2 Attachment(s)
faruri , stopuri , semnalizari . proiectoare , pentru un Golf 1 GTI Cabrio , model american cu faruri patrate?
|
Salut!
La ce pret sant farurile FKFSSE013 - Angel Eyes Seat Toledo/Leon 1M (99-05) (negru) ? https://img213.imageshack.us/img213/9...ne14821.th.jpg Mersi! Numai bine! |
Salut caut de 100 de ani faruri angel eyes,stopuri black si praguri de hyundai getz 2003,dak ma poate ajuta cineva va rog repede.Va multumesc
|
salut pt scirocco 2010 lampi clare..aveti un pm daca se poate ms
|
aveti si faruri,si triple pentru GWM HOVER????....ASTEPT RASPUNS....
|
Pentru un Seat Toledo 2003 ma intereseaza ce modele de faruri puteti sa imi aduceti si la ce bani. Neaparat sa fie cu lupa, preferabil pe negru si sa imi spuneti si ce tip de bec au pe faza scurta. Cat costa cele Daylyne sau cele cu lupa si angel eyes?
|
Salut caut faruri angel eyes cu fundal pe negru pt. ford focus mk1 .
|
faruri angel eye pt honda crx model 91, pret si termen de livrare.
ms |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning