Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

FastBoy 12-12-08 08:22

Re: Club astra bertone

:D deci lambo doors sau Limited slip dif...

ce ramane?

gabi_bertone 12-12-08 09:20

Stie cineva daca contraaripile de plastic de la aripile fata de astra clasic se potrivesc si la bertone?

Florinike 12-12-08 12:41

Limited Slip Diff :D Nu o sa imi pun usi dalea nici daca ma bati, poate daca o sa ajunga Bertonele a 2 a masina, de show, altfel nu se merita. Din cauza greutatii sistemelor, cu timpul se duce stalpul pe care sunt prinse sistemele de deschidere. Citisem mai demult ca o greutate foarte mare a Lamborghiniului o detine acele sisteme de prindere a Lambo Doors, pentru ca stalpii tre sa fie foarte rezistenti.

VFFtuning 12-12-08 16:12

Quote:

Originally Posted by ShortyME (Post 1915282)
LSD...:D ce e aia?

parca erau niste prafuri afrodisiace...interzise.....:)

Florinike 12-12-08 17:15

Pleaca de la 400$ unul OBX care este o replica dar buna (nimeni nu a comentat nimic despre asta) la 700 & de la Quaife, care este za sheet dar si costa muuuult rau. Personal nu ma sperie pretul ci montajul, pentru ca trebuie data cutia de viteze jos, scos un anume angrenaj apoi montat acest LSD. Din ce am inteles timpurile de plecare de pe loc pot ajunge si cu 1 secunda mai rapide decat originalul, deci in cazul meu se merita rau de tot ;)

elspa 12-12-08 17:38

nu vad pe nici unul din voi la o legala ?

FastBoy 13-12-08 16:06

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 1917120)
nu vad pe nici unul din voi la o legala ?

daca imi montez turbina de opc si mai fac upgradeurile cele trebuicioase pe la motor pana in februarie martie asa cum am prevazut, eu unul m-as baga la legale:)

elspa 13-12-08 17:21

injectoare sa iti iei
sa nu mergi cu alea stoc in blana....ca asa se intampla cu turbina de opc

rmg256 13-12-08 18:01

Chiar se preteaza Bertone pt legale? Imi da senzatia ca nu poti pune puterea jos deloc. Chiar si cu LSD, ceva cauciucuri moi si late tot mi se pare ca nu e facuta pt asa ceva. E prea usoara pe fara. Stie careva asezarea maselor pe punti la ea? Sa zicem comparativ cu o Calibra.

ShortyME 13-12-08 18:09

Am vazut un tip la Brasov cu un Bertone, dar cred ca era de acolo, ala fara bara....si pe aici nu am mai auzit sa se organizeze ceva...legal vorbesc. Mai erau pe la Braila niste curse.

Elspa HID la tine se poate si monta si ai se ceva pentru proiectoare?

elspa 13-12-08 21:54

se poate monta si nu da eroare de bec ars pe opel.
pentru proiectoare chiar am pe stoc...reducere :)
da-mi un tel daca esti interesat.

la legale bertonele pica intr-o grupa ok ca putere (<200 cp), cu ceva modificari face fata cu brio...

Preparatul 14-12-08 21:04

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 575469)
mooooooooooaaaaaaama nenorocitule ti-ai pus stergatorul ca la mine .....eu acum am vazut......:evil: :evil: :evil:

cum pot sa-mi pun si eu stergatorul asa doar unul nu 2?ms

pyranha_1984 14-12-08 21:26

Eu unu legat de stergator zic ca .... e o chestie doar sa se vada bine ..... ca daca prinzi o torentiala ....... t lasi batut
Intradevar s vede bine da .....

FastBoy 15-12-08 13:15

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 1918913)
injectoare sa iti iei
sa nu mergi cu alea stoc in blana....ca asa se intampla cu turbina de opc

poti sa mi detaliezi putin ?? ce se intampla cu turbina de opc?:shock:

elspa 15-12-08 15:47

pai daca ii faci softul, automat baga presiune mai mare decat turbina stoc, injectoarele nu tin pasul cu turbina, meg la ciclu 100%, cedeaza, mergi cu amestec slab, apar detonatii si adio motor :)....

bine asta e in cel mai rau caz :), dar nu poti scoate maximul de performanta din turbina de opc fara injectoare si de asemenea ai sanse ca cele stoc sa cedeze sau sa faca amestec mai sarac ceea ce e foarte nasol.

FastBoy 17-12-08 12:22

salut baieti, azi am fost la service cu masina sa vad de ce nu mai trece turatia de 4000-4500 rpm,din pacate oamenii au spus ca pe tester nu le a iesit nici o eroare la bujii,injectoare sau debimetru asa cum banuiam eu dar cel mai clar problema ar fi din debimetru, intrebarea mea e urmatoarea care dintre voi are 1/ 2 de ora libera in wend sa ne intalnim cu masinile si sa pun debimetrul de pe masina lui sa il pun pe a mea sa facem un mic test sa vedem daca e sau nu debimetrul de vina

daca poate cineva as fi recunoscator...ps 2.0 turbo

pyranha_1984 17-12-08 13:03

si eu vroiam sa fac aceeasi faza doar ca eu am 1,8 si vroiam sa gasesc pe cineva sa vedem .... acum daca va aratati disponibilii dati ne si noua un semn pls

Florinike 17-12-08 16:15

LOL uite aici taxa pentru 2001 turbo http://www.taxapoluare.com/calculato...-rezultate.htm :)))

algorunescu 17-12-08 16:21

Astia sunt dementi. Pana acum era 800e taxa pt un bertone turbo din 2001 ca m-am uitat chiar azi pe niste calculatoare din astea. De la 800e pana la 3500e este cale foarte lunga. Inseamna de peste 4x mai mult.

Preparatul 17-12-08 16:22

la bertone 1.8 16v erea 500-600 si ceva de euro sia cum e 2.670 euro :)) sunt nebuni

FastBoy 17-12-08 16:56

Quote:

Originally Posted by FastBoy (Post 1926224)
salut baieti, azi am fost la service cu masina sa vad de ce nu mai trece turatia de 4000-4500 rpm,din pacate oamenii au spus ca pe tester nu le a iesit nici o eroare la bujii,injectoare sau debimetru asa cum banuiam eu dar cel mai clar problema ar fi din debimetru, intrebarea mea e urmatoarea care dintre voi are 1/ 2 de ora libera in wend sa ne intalnim cu masinile si sa pun debimetrul de pe masina lui sa il pun pe a mea sa facem un mic test sa vedem daca e sau nu debimetrul de vina

daca poate cineva as fi recunoscator...ps 2.0 turbo

-----------------------
revin cu rugamintea!!!!

coni 17-12-08 18:47

sal vezi ca e o sonda de la chiuloasa pe langa cureaua de transmisie se afla sub capacu ala de plastic
un prieten a avut aceiasi problema

pyranha_1984 17-12-08 19:21

Quote:

Originally Posted by coni (Post 1927038)
sal vezi ca e o sonda de la chiuloasa pe langa cureaua de transmisie se afla sub capacu ala de plastic
un prieten a avut aceiasi problema

Senzor axa cu came??? Ca eu am schimbato si nu e de la aia

Florinike 17-12-08 20:22

Pot sa te ajut eu dar e schimbat din 2007 nush cat de bun mai e :). Oricum cea mai buna proba e cea cu unul nou sau cu scosul mufei ;)

FastBoy 17-12-08 20:53

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 1927233)
Pot sa te ajut eu dar e schimbat din 2007 nush cat de bun mai e :). Oricum cea mai buna proba e cea cu unul nou sau cu scosul mufei ;)

mufa, daca iti amintesti ai scos o tu la intalnire cand am facut si poze pe platou de la palat si atunci urca in turatie fara probleme, pai atunci daca pe sambata sau duminica ai o ora libera,tu hotarasti si imi dai un pm si vb

multam mult

ShortyME 17-12-08 21:42

Of, of, of ...astea turbo :D

VFFtuning 18-12-08 10:20

salutare fratilor..ce mai faceti???? va pregatiti de sarmale si caltabosi??? :).....altii vad ca schimba turbine.....bafta cu proiectul fast boy ....eu i am tras la a mea o evacuare super sport foarte galagioasa......am sters o movilita de pamant cu partea din fata si acum urla ca turb(ata)o!!!! nici nu stiu ce sa intamplat ce am spart ce am rupt sau a ieit ceva....de 2 saptamani nu am avut timp sa ma uit......dar sper ca acum in week end sa imi fac timp si sa trag aer in piept....sa vedem ce am facut :( cu toate ca imi placea la nebunie cum se uita toata lumea dupa mine si ma injurau in gand....

FastBoy 18-12-08 13:29

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1928201)
salutare fratilor..ce mai faceti???? va pregatiti de sarmale si caltabosi??? :).....altii vad ca schimba turbine.....bafta cu proiectul fast boy ....eu i am tras la a mea o evacuare super sport foarte galagioasa......am sters o movilita de pamant cu partea din fata si acum urla ca turb(ata)o!!!! nici nu stiu ce sa intamplat ce am spart ce am rupt sau a ieit ceva....de 2 saptamani nu am avut timp sa ma uit......dar sper ca acum in week ent sa imi fac timp si sa trag aer in piept....sa vedem ce am facut :( cu toate ca imi placea la nebunie cum se uita toata lumea dupa mine si ma injurau in gand....

pune si u un filmulet sa vdm cum se aude:))))

Florinike 19-12-08 11:15

Intermediara fisurata sau desprinsa....face zgomot mai mare decat orice masina de raliu :D

b-power 19-12-08 22:24

eu mi-am platit taxa de inmatriculare 16 mil cu o zi inainte sa se adopte "noua lege",ca altfel cred ca plateam 50 mil pe putin cu noua taxa...

flo_bbi 22-12-08 04:43

la a mea taxa inainte de micsorare a fost de 52 mil si ceva.. acum cred k ajunge undeva la 60 :| nu stiu ce au de gand.. probabil isi doresc sa vada numai loganuri..

pyranha_1984 22-12-08 09:44

Flo ce motor ai tu pe ea? si cand ai inmatriculato?
Daca stii ce pret are inmatriculatu la un 2,0t zi si mie

flo_bbi 22-12-08 13:40

Quote:

Originally Posted by pyranha_1984 (Post 1935922)
Flo ce motor ai tu pe ea? si cand ai inmatriculato?
Daca stii ce pret are inmatriculatu la un 2,0t zi si mie

a mea e 2.2.. a fost inmatriculata prin mai.. anu asta
pt un 2.0 am calculat pe net..
"Taxa specială intrata in vigoare la 01.07.2008 ( valabila pāna īn 14.12.2008 ) este: 345.60 EURO 1159.99 RON"
"Taxa specială intrata īn vigoare la 15.12.2008 este: 1036.79 EURO 3479.98 RON"

Diferenta de bani intre cele doua variante de taxa este de: 691.19 EURO
Data curs valutar conversie:
22 decembrie 2008 : 1 EUR / RON: 3,9497

hmm.. si acum ma intreb de ce este atat de mica fata de ce a fost platit la a mea :-s ...

elspa 22-12-08 13:59

pentur ca 2.2 nu e euro 4

VFFtuning 22-12-08 18:21

sal azi am fost cu masina la unii care cica repara monteaza tobe......a bagat unu' capu' sub masina si mi a spus ca este rupt ''furtunul flexibil'' din fata..si ca ma costa vreo 400 de roni(cica cu tot cu manopera)..........stie cineva despre ce este vorba astept si eu sfaturi de la voi cei mai experimentati sau patiti........preturi ceva....multumesc....

flo_bbi 22-12-08 18:38

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 1936328)
pentur ca 2.2 nu e euro 4

pai la RAR mi`a trecut 197g/CO2 .. Euro 4 ... :-??

gabi_bertone 22-12-08 18:47

A folosit cineva anvelope Marangoni ZETA Linea? Merita?
Sau tot Goodyear Eagle F1?

FastBoy 23-12-08 09:13

Quote:

Originally Posted by gabi_bertone (Post 1936757)
A folosit cineva anvelope Marangoni ZETA Linea? Merita?
Sau tot Goodyear Eagle F1?

eu am avut good year eagle F1 215.40.17 si am fost supermultumit,dai un ban da stai bine pe sosea,sunt cauciucuri de fuga, cred ca si marangoni sunt la fel de bune, poate si mai scumpe decat GD. Dar banuiesc ca nu ti le iei acum:) n ai nevoie de asa ceva pana in martie,eu anul trecut in decembrie cu good year talon 40 nu am putut sa urc dealul de la iesire din craiova spre pitesti:lol:

VFFtuning 23-12-08 11:27

2 Attachment(s)
doua filmulete filmate cu telefonul........chiar nimeni nu stie...despre furtunul flexibil...???

FastBoy 23-12-08 12:26

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1937893)
doua filmulete filmate cu telefonul........chiar nimeni nu stie...despre furtunul flexibil...???

mie imi da o eroare cand dau extract, despre ce furtun e vb??

All times are GMT +2. The time now is 23:46.

- Copyright 2026 4Tuning