Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

DyZ 17-09-09 12:53

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

este un service pe lahovari care se ocupa de asa ceva intre mamaia si trocadero,sau la iesire in CT spre ovidiu pe dreapta . dar nu cunosc preturile ...

pigoo 17-09-09 14:23

Quote:

Originally Posted by ginnjuice (Post 2646868)
mi-a sarit o piatra in parbriz si s-a ciobit.asta exact ieri.nu a apucat sa plece deloc sa se crape si m-ar interesa daca se poate face ceva sa se stopeze,am inteles ca e o pasta , un ceva.exista asa ceva prin constanta ?
mersi

cumva ai luat-o pe strada dinspre ovidiu ? acum se lucreaza la ea...si am luat si eu 3 (TREI) pietricele in parbriz in aceeasi zi ... si acum va trebui sa il schimb...
o data statea unu cu un jeep in fata mea.. si sareau incontinuu pietricele pe masina... si de 2 ori am luat-o din contrasens :x
am o ciobitura fix deasupra volanului, in dreptul meu si ma deranjeaza foarte tare :evil:
sa ii ia dracu pe astia de la drumuri ca au umplut strada cu pietris si mi-am facut varza masina .

ginnjuice 17-09-09 15:34

da,pe ovidiu am luat-o . o sa incerc sa gasesc locurile de care mi-ati spus.mersi
ideea e ca eu l-am mai schimbat o data si nu am nici casco ,mi-ar conveni sa ramana acolo unde e , ca e in dreapta stergatorului de la pasager :)

ct11lyv 23-09-09 09:22

care stie unde demodez si io un ps2 ms

aikman 24-09-09 06:43

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2662121)

la intersectia de la capitol e un service de telefoane ... unu pe colt asa .... acolo stiu ca era un baiat care se ocupa de astea

nutzuXXL 27-09-09 15:45

va salut , mi-am cumparat si eu o masina de la un parc auto si am cateva nelamuriri . sa va explic ce si cum :) masina respectiva a fost cumparata de la un site de licitatii din belgia . masina are nr permanente de belgia ( cred ) cand am cumparat-o , el mi-a dat cartea aceea roz-portocalie , certificatul de conformitate al masinii si act vanzare-cumparare . el mi-a zis ca o pot inmatricula in romania direct , adica nu e nevoie de radiere din belgia , doar cu aceste acte . asa este ? mentionez ca am venit cu masina pe rotile ei , cu nr provizorii de 5 zile de germania . mersi anticipat pt un eventual raspuns .

Racer_e30 27-09-09 15:55

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2662121)

uite aici sper sa te ajute

http://www.publisite.ro/decodare_ps2...sp-174243.html

care ma ajuta si pe mine cu asta : 1.v6 vs 6 in linie 2. sau v8 vs v6 care e mai puternic si dece ? ( din cauza celor 2 cilindrii in plus asta stiu si eu dar poate stiti ceva detaliat)

Sofro 27-09-09 22:10

Quote:

Originally Posted by nutzuXXL (Post 2672810)
va salut , mi-am cumparat si eu o masina de la un parc auto si am cateva nelamuriri . sa va explic ce si cum :) masina respectiva a fost cumparata de la un site de licitatii din belgia . masina are nr permanente de belgia ( cred ) cand am cumparat-o , el mi-a dat cartea aceea roz-portocalie , certificatul de conformitate al masinii si act vanzare-cumparare . el mi-a zis ca o pot inmatricula in romania direct , adica nu e nevoie de radiere din belgia , doar cu aceste acte . asa este ? mentionez ca am venit cu masina pe rotile ei , cu nr provizorii de 5 zile de germania . mersi anticipat pt un eventual raspuns .

Da se poate...cel putin din cate stiu eu ptr k m-am lovit si eu de o chestie asemanatoare cand imi cautam masina si am fost sa vad dak se poate inmatricula si mi s-a zis k da:)

DyZ 27-09-09 22:22

nutzuXXL daca masina a venit cu "nr provizorii de 5 zile de germania" inseamna ca ea a fost radiata de undeva ... deci se poate inmatricula fara nici o pb .

shrek05u 30-09-09 14:00

service bun?

care ma ajuta si pe mine cu un service bun sau un mecanic priceput la care sa merg sa imi regleze si mie timoneria la un golf 4? am fost la auto milan ala pe langa cimitir, mi-a schimbat uleiul la cutie si masina merge la fel, si au zis ca nu e de la timonerie dar cred ca ii depaseste situatia :cry:
multumesc anticipat

Daniel_DRV 02-10-09 08:03

Automotive service, pe str: Caraiman

Urban_Racing 02-10-09 10:01

Fantasy motors , la fosta integrata

Eugen_TL 03-10-09 11:44

unde pot rolui, indrepta 2 jante de ALIAJ, indoite pe interior chiar la buza interioara. Una dintre ele scapa aer. Am inteles ceva de ovidius ca ar fi profesionisti baietii, ideea e ca stiu ca exista un aparat special de roluit , nicidecum ciocan in janta de aliaj. CE IMI RECOMANDATI? si detalii unde se afla locul.

ps: Nu sunt sparte, doar indoite si sunt de ALIAJ.

shrek05u 03-10-09 11:49

Cel mai bun e pe Atelierelor. Sunt priceputi baietii duce lumea numai jante misto la ei, lucreaza bine si ieftin. am facut eu acolo o janta de hyunday de 17 (de coupe), era praf si a facut-o bn baiatu. consta cam 1 mil jumate parca, dar nu mai umblii la ea :D

Eugen_TL 03-10-09 12:14

1 mil jumatate pt o indoitura? mi se pare cam scump... in buc la auto-soft era undeva la 80 lei pe 17.. MAI ASTEPT SI ALTE RECOMANDARI PARERI.

ps: unde e atelierelor? prin ce zona sa stiu macar ca apoi ma descurc eu

Urban_Racing 03-10-09 12:32

La Ovidiu au aparat

shrek05u 03-10-09 12:37

La mn era plesnita, avea si por, nu era indoitura :(

semjke 03-10-09 13:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2688631)

ps: unde e atelierelor? prin ce zona sa stiu macar ca apoi ma descurc eu

Atelierelor este perpendicular pe Cuza Voda, unde este politia cu biroul de tamponari.

Eugen_TL 03-10-09 17:19

multumesc baieti..

Psycho 03-10-09 18:33

poti incerca si la vulcanizarea aia non - stop de pe baba novac , acolo am indreptat jantle de magneziu de la solenza

CT-XX-YPC 04-10-09 23:34

Salut, ma intereseaza un bmw e30 (ursulet) stock.. vad k au disparut din orasul nostru minunat.. de vreo o luna caut si nu gasesc nimic.. daca stiti voi unul.. abandonat prin boscheti.. nu conteaza.. dati si voi un semn... mersi

TaucheR 05-10-09 21:36

Saluteare, aveti idee unde pot colanta si eu plafonul in negru? merci

ct11lyv 05-10-09 21:38

Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 2695784)
Saluteare, aveti idee unde pot colanta si eu plafonul in negru? merci

'
pe Tepes Voda la casa de cultura.. pe poporului...

TaucheR 05-10-09 21:41

Multam!
Ai cumva idee si cam cat costa operatiunea?

ct11lyv 05-10-09 21:44

Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 2695803)
Multam!
Ai cumva idee si cam cat costa operatiunea?

pana 1 mil.. ceva de genu

x_cess 05-10-09 23:00

Aveti idee de unde pot sa cumpar si eu folie roshie transparenta..pentru stopuri?:)

B-72-RZD 05-10-09 23:28

1 Attachment(s)
Da, da.. :D
Uite ca am avut nevoie, iar acum ajut si eu pe cineva..

Nu stiu cum sa'ti explic, e pe undeva langa Politie.. pe aceeasi straduta, spre gara.. E un magazin unde are numai autocolant, tapet, etc..

Edit: Nu lua in seama markerul din G Earth cu Politia, Politia e unde am scris eu cu Galben :oops:

aikman 10-10-09 11:39

stie cineva un electronist ceva sa imi lege niste fire la niste neoane sub masina :) am facut comanda pe net si ala a "uitat" sa trimita niste mufe si as vrea sa le leg pe direct

CT18NRG 10-10-09 11:41

daca gasesti unul smecher da`mi si mie de veste :) ca am si eu ledurile de montat :D

aikman 10-10-09 11:46

de la firma ai ? poate le avem la fel si pot sa ma inspir si eu la legaturi :)

CT18NRG 10-10-09 12:03

lightstorm

Sofro 10-10-09 15:37

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2707529)
stie cineva un electronist ceva sa imi lege niste fire la niste neoane sub masina :) am facut comanda pe net si ala a "uitat" sa trimita niste mufe si as vrea sa le leg pe direct

Da-mi un pm cu id`u tau....si vorbim

hansom_free 10-10-09 20:48

pentru toti cei care au nevoie de un service de calitate si buna la pret. va dau eu unul. scuze de oftopic dar merita oamenii. nu fac reclama sa se stie. service-ul se numeste DEXCAR si se afla pe centura in zona berceni. iam gasit pe net si iam sunat sa-mi fac revizia. cand miau spus cat ma coasta am crezut ca isi bat joc de mine sau a duc in garajul din spatele blocului. neavan incrdere mi-am luat piesele eu MARE TEAPA. AM dat pe piese(ulei+filtre) 550 lei si ei le aveau la 400(ulei F1 Mobil si filtre MAnn) asa cum au spus. MASINA E SEAT LEON 2.0 16V. scuze inca o data de offopic dar oameni merita sa se stie de ei.

unEL 11-10-09 04:46

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2707529)

Suna-ma
0720-414.448

d3liciosu 11-10-09 13:02

bai fratilor.. care ma ajuta si pe mn cu niste acte de opel calibra pe ro...ofer 300E

CT25ALX 12-10-09 01:31

cine vrea electrician bun ... am eu.. omu munceste in domeniu .. nu e de garaj ;)

CT 88 BAU 12-10-09 02:17

Quote:

Originally Posted by CT25ALX (Post 2711072)
cine vrea electrician bun ... am eu.. omu munceste in domeniu .. nu e de garaj ;)

e de casa ?:)) mm ai vb`it sa dau a8`u ? :-w

Bogyciu 12-10-09 20:28

Stie cineva unde gasesc in CT sa indrept niste jante de alu? NU cu ciocanul...

semjke 15-10-09 19:44

Stie cineva prin Constanta sau prin imprejurimi unde gasesc si eu o rampa ? Vreau sa ma uit la ceva sub masina (la revizie mi-au spus cum ca ar fi lovita pe dedesubt:shock:) Multumesc anticipat de ajutor.. :)

Urban_Racing 16-10-09 07:27

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2721970)
Stie cineva prin Constanta sau prin imprejurimi unde gasesc si eu o rampa ? Vreau sa ma uit la ceva sub masina (la revizie mi-au spus cum ca ar fi lovita pe dedesubt:shock:) Multumesc anticipat de ajutor.. :)

Po` sa te duci la orice service sa ii rogi sa o salte pe elevator! Fara suparare dar mie daca imi spuneau asa ceva automat ii puneam sa imi si arate ..... nu plecam nici de frica pana nu vedeam despre ce e vb

All times are GMT +2. The time now is 19:39.

- Copyright 2026 4Tuning