Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4t din Focşani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/19958-cafeneaua-membrilor-4t-focsani.html)

johnsonxxl 20-08-09 12:34

Re: Focsani

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 2571419)
spray pt stopuri gasiti la magazinul ala auto de la tribunal mai in fata...mai incolo de motovelo...nuj cum se numeste dar are scoate cauciucurile alea afara...dar oricum aveti grija...k se ia si de stopurii garda...

nu au nici acolo...de 3 saptamani tot intreb acolo ca miau zis sa incerc saptamanal...

fisan 20-08-09 12:36

atunci nu stiu...

sergiuhusca 20-08-09 13:35

Da johnson sunt in orash...
Imi caut job...asa ca...daca auzi ceva da de veste.

johnsonxxl 20-08-09 14:38

nu facem si noi o intalnire?cei ramasi pe forum?

sergiuhusca 20-08-09 14:39

Ar fi bine venita.

johnsonxxl 20-08-09 14:46

in seara asta cv?

Sonny™ 20-08-09 16:22

baietii din speed4u au venit stickerele...azi tiplam si noi masinile, nu uitati de intalnirea de duminica...;)

sergiuhusca 20-08-09 16:49

Buey Sonny...Duminica nu-s in orash...

jipianu 20-08-09 19:23

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2572667)
baietii din speed4u au venit stickerele...azi tiplam si noi masinile, nu uitati de intalnirea de duminica...;)

care sunt baietii din speed4u?

Sonny™ 20-08-09 19:25

s.au tiplat majoritatea masinilor din club...si chiar imi pare rau ca se vorbeste atat de urat despre noi care vb pe focsani....vorbe venind din partea vicepresedintelui inferno focsani nu stiu cu ce l.am deranjat dar este un forum deschis discutiilor si nu vad de ce nu ne.am putea sfatui intre noi...chiar imi pare rau ca exista asa ceva;)

P.S. nu suntem multi dar incet incet o sa ne strangem mai multi suntem 7 baieti...;)

johnsonxxl 20-08-09 19:48

sonny care e treaba cu speed4u?pot intra si eu?ce este necesar?

sergiuhusca 20-08-09 20:41

Mah sonny daca nu ai BMW...

Johnson poti intra...
Este un club deschis tuturor...
Nu este exclusivist.

johnsonxxl 20-08-09 21:03

sergiule esti si u bagat?

pai vreau si eu sa intru..acu sonny decide...sau care e seful.. :D

sergiuhusca 20-08-09 21:05

Aproape...

Sonny e baiat bun

daffy duck™ 20-08-09 22:43

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2573088)
vorbe venind din partea vicepresedintelui inferno focsani nu stiu cu ce l.am deranjat

salut sonny,
am rugamintea ca tot ce tine de inferno focsani, sa nu se discute pe forum.
adica sa nu spalati rufele aici, va rog

bafta cu noul club/!\

sergiuhusca 20-08-09 22:56

Ne dai si o explicatie?

vn-08-nen 21-08-09 08:46

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2573593)
Ne dai si o explicatie?

iti explic eu . sa nu vorbesti de ei nimic rau ... cred ca la asta se refera :) in fine fiecare cu clubul lui si asta basta :)
sper ca peste timp sa nu facem NFS din oras sa ne batem pentru strazi , locuri de intalnire si deastea :)

Sonny™ 21-08-09 09:45

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2573553)
salut sonny,
am rugamintea ca tot ce tine de inferno focsani, sa nu se discute pe forum.
adica sa nu spalati rufele aici, va rog

bafta cu noul club/!\

salut...nu ne spalam lucrurile aici dar mi se pare lipsit de bun simt atata timp cat nu se intampla nimic si nimeni nu il deranjeaza pe glavana din cate stiu eu el de ce ii face tarani pe toti cei care vorbesc pe forumul focsani, pentru ca am vb cu zoliat si vreau sa fac din focsani o comunitate nu doar un simplu forum...in fine nu mai comentez nimic la adresa clubului inferno nici nu am facut.o doar am fost deranjat de afirmatia lui glavana....

in alta ordine de idei jipianule nu mai umbla noaptea prin sud...;)

mersi pentru incurajari speram sa fie bine...bafta

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2573219)
Mah sonny daca nu ai BMW...

nu era vorba de bmw aici chiar nu am o problema cu asta fiecare cu ce isi permite niciodata nu am catalogat omul dupa masina....abia aseara am vazut si eu regulile de la inferno si asa e...au dreptate, dar imi pare rau ca la ultima masina care a intrat adica nu stiu sigur daca e ultima dar s.a incalcat o regula, nu comentez nu am nici cea mai mica treaba sau obiectie in privinta asta, dar atata timp cat noi vb frumos nu am jignit pe nimeni nu inteleg de ce sa fim jigniti....bafta in continuare;)

jipianu 21-08-09 12:09

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2574243)

de ce man... te deranjeaza evacuarea ema?:-P

Sonny™ 21-08-09 12:47

nu e vorba de evacuare sincer nici nu am fost atent...:P
nu mi.ai rasp la intrebare...;)

vlad_csl 21-08-09 13:10

succes cu clubul!! faceti si voi cate un anunt cand va intalniti...as vrea sa vin sa va vad in actiune!

Sonny™ 21-08-09 13:19

Quote:

Originally Posted by vlad_csl (Post 2574830)
succes cu clubul!! faceti si voi cate un anunt cand va intalniti...as vrea sa vin sa va vad in actiune!

o sa ne mai gandim la chestia asta...dar noi nu vam jignit niciodata cel putin eu...asa ca o sa ma mai gandesc daca va anunt sau nu....;) multumim pentru urare;)

jipianu 21-08-09 13:30

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2574779)
nu mi.ai rasp la intrebare...;)

salut momentan nu vreau in nici un club, consider ca nu am o masina destul de apta pentru a indeplini conditiile unui club auto.. care se respecta
dar daca va intalniti anuntatima si p mine vreau sa vad si eu ce maisini aveti ... cati sunteti... cine sunteti...
nu merge sa iti trimit PM nu stiu de ce..

vipcox 21-08-09 15:17

Quote:

salut...nu ne spalam lucrurile aici dar mi se pare lipsit de bun simt atata timp cat nu se intampla nimic si nimeni nu il deranjeaza pe glavana din cate stiu eu el de ce ii face tarani pe toti cei care vorbesc pe forumul focsani, pentru ca am vb cu zoliat si vreau sa fac din focsani o comunitate nu doar un simplu forum...in fine nu mai comentez nimic la adresa clubului inferno nici nu am facut.o doar am fost deranjat de afirmatia lui glavana....

mersi pentru incurajari speram sa fie bine...bafta

nu era vorba de bmw aici chiar nu am o problema cu asta fiecare cu ce isi permite niciodata nu am catalogat omul dupa masina....abia aseara am vazut si eu regulile de la inferno si asa e...au dreptate, dar imi pare rau ca la ultima masina care a intrat adica nu stiu sigur daca e ultima dar s.a incalcat o regula, nu comentez nu am nici cea mai mica treaba sau obiectie in privinta asta, dar atata timp cat noi vb frumos nu am jignit pe nimeni nu inteleg de ce sa fim jigniti....bafta in continuare;)

SI MA ROG CE NU ITI CONVINE MAI SONNY???????? AM COMENTATA CEVA LA ADRESA TA????? CE TOT COMENTEZI????

tek_tm3 21-08-09 15:43

vipcox...parca ziceai ceva ca nu mai vorbesti cu "taranii" de pe focsani.....la valoarea ta se poate sa te cobori la nivelu asta ???

Yakuza007 21-08-09 16:17

Sonny unde se intalnesc cei de la Speed4U sa isi tipleze masinile?????In Focsani undeva??Daca aveti de gand sa faceti ceva show anuntatine si pe noi

tek_tm3 21-08-09 16:46

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 2575325)
Sonny unde se intalnesc cei de la Speed4U sa isi tipleze masinile?????In Focsani undeva??Daca aveti de gand sa faceti ceva show anuntatine si pe noi

aoleu ....sunteti mai multi ???:shock:

Yakuza007 21-08-09 17:32

Quote:

Originally Posted by tek_tm3 (Post 2575420)
aoleu ....sunteti mai multi ???:shock:

Adica????Nu stiu cati sunt in club dar daca fac ceva show nu se merita sa stau acasa:D:D:D.Si asa mai am oleaca si incepe scoala:))

jipianu 21-08-09 17:36

cum frate sa aveti un club si nu stiti cati membri sunteti?

sonny zi man cati sunteti sa stie lumea

Yakuza007 21-08-09 17:48

Eu nu fac parte din nici un club.....Am abea 17 ani si inca nu am masina....Ceea e cam nasol...Dar din cate am inteles sunt cam 7 membri din Focsani...

Sonny™ 21-08-09 18:30

glavana nu e vb ca nu imi convine ceva dar tu ai zis ca nu vorbesti cu taranii de pe topicul focsani si din intamplare mai sunt si eu pe aici pe langa alti baieti din focsani eu nu cred ca am adus injurii la adresa ta sau a baietilor din inferno de asta am zis ca nu e frumos sa aruncati vorbe aiurea....nu am nimic personal cu tine sau cu vreun baiat din inferno, dar nu se vorbeste asa;)...atat am avut de spus in privinta asta....

Yakuza007 masinile se tipleaza in Focsani, majoritatea s.au tiplat deja dar deocamdata nu facem show....cand o sa fie vorba de show o sa fie anuntata toata lumea si direct o sa fie anuntata locatia si o sa fiti invitati cu toti....nici o problema....

jipianu deocamdata suntem 10 in club dar sper sa ne strange mai multi, avem in plan si o locatie, un garaj ceva, dar toata lumea o sa fie anuntata cand stim si noi un lucru concret nu putem vorbi doar ca sa ne aflam in treaba....nu e nici o problema...cand te hotarasti ma anunti si vorbim...esti liber sa mergi la ce club vrei tu nu te obliga nimeni sa faci ceva eu doar ti.am propus....

tek nu are rost sa ne certam cu lumea aiurea, lasa.i sa vb sa ne vedem noi de treaba noastra si sa nu ne certam aiurea...o sa fie deschis un thread Speed4U Focsani ca sa nu mai existe discutii aici .....

atat am avut de zis ne vedem diseara pe undeva care vreti...luati nr meu de la semnatura si ma sunati daca aveti ceva de zis;)

VN23TDR 21-08-09 19:07

Quote:

in fine nu mai comentez nimic la adresa clubului inferno nici nu am facut.o doar am fost deranjat de afirmatia lui glavana

Daca te-a deranjat afirmatia lui, cearta-te cu el si doar cu el. Nu baga numele clubului nostru in discutie.

merci

jipianu 21-08-09 19:10

ok Sonny mc pentru raspuns si astept sa vad cand faceti si voi show-ul, ca cei din inferno l-au facut si dupa parerea mea a iesit bine pentru prima oara

ravy09 21-08-09 20:16

imi place ca se mobilizeaza lumea si prin focsani.. pacat ca mai ies si discutii aiurea..
johnson, ai PM

vn-08-nen 22-08-09 09:23

A iesit frumos tare masina lui Jhonson , Espero ... o da frumos tare :)

Sonny ce ati mai facut dupaaia ? Te-ai intalnit cu femeia ta la care tii tu mult ... sau te-ai dus dupa pegeoutul ala 206 cc ;)) ?

Sonny™ 22-08-09 09:57

jipianu speram sa facem si noi ceva acum suntem la inceput dar speram sa iasa bine.....

TDR nu am nimic cu nimeni dar nu e frumos sa facem afirmatii de astea...

vn-08-nen m.am intalnit si cu "femeia mea la care tin mult", apoi ne.am dus la gara ca a facut accident un amic de.al meu, a dat peste un mos...plm

vn-08-nen 22-08-09 10:19

Of of of ... Bine ... Pei i-ati foliat si masina lui Sergiu ? Sapt viit daca e sa ne intalnim cu toti ptr poze :D

Sonny™ 22-08-09 10:47

nu am foliato dar este timp...un topic Speed4U focsani ca sa stam si sa vorbim despre club pe focsani....https://forum.4tuning.ro/173-cluburi/...ml#post2576808

vlad_csl 22-08-09 13:52

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2574845)
o sa ne mai gandim la chestia asta...dar noi nu vam jignit niciodata cel putin eu...asa ca o sa ma mai gandesc daca va anunt sau nu....;) multumim pentru urare;)

ok...nu tin asa mult sa ma anunti. incercam sa fiu civilizat.
:twisted:INFERNO RULES:twisted:

Sonny™ 22-08-09 15:37

Quote:

Originally Posted by vlad_csl (Post 2577193)
ok...nu tin asa mult sa ma anunti. incercam sa fiu civilizat.
:twisted:INFERNO RULES:twisted:

nici o problema...nu am nimic cu tine, o sa fiti invitati cum si voi ati facut acelasi lucru si ne.ati invitat la carrefour atunci pe toti si noi o sa va invitam la randul nostru....pana una alta toata lumea este invitata pe 12-13 septembrie la Pitesti la un eveniment speed4U...;)

All times are GMT +2. The time now is 08:35.

- Copyright 2026 4Tuning