![]() |
Re: Focsani
Quote:
|
atunci nu stiu...
|
Da johnson sunt in orash...
Imi caut job...asa ca...daca auzi ceva da de veste. |
nu facem si noi o intalnire?cei ramasi pe forum?
|
Ar fi bine venita.
|
in seara asta cv?
|
baietii din speed4u au venit stickerele...azi tiplam si noi masinile, nu uitati de intalnirea de duminica...;)
|
Buey Sonny...Duminica nu-s in orash...
|
Quote:
|
s.au tiplat majoritatea masinilor din club...si chiar imi pare rau ca se vorbeste atat de urat despre noi care vb pe focsani....vorbe venind din partea vicepresedintelui inferno focsani nu stiu cu ce l.am deranjat dar este un forum deschis discutiilor si nu vad de ce nu ne.am putea sfatui intre noi...chiar imi pare rau ca exista asa ceva;)
P.S. nu suntem multi dar incet incet o sa ne strangem mai multi suntem 7 baieti...;) |
sonny care e treaba cu speed4u?pot intra si eu?ce este necesar?
|
Mah sonny daca nu ai BMW...
Johnson poti intra... Este un club deschis tuturor... Nu este exclusivist. |
sergiule esti si u bagat?
pai vreau si eu sa intru..acu sonny decide...sau care e seful.. :D |
Aproape...
Sonny e baiat bun |
Quote:
am rugamintea ca tot ce tine de inferno focsani, sa nu se discute pe forum. adica sa nu spalati rufele aici, va rog bafta cu noul club/!\ |
Ne dai si o explicatie?
|
Quote:
sper ca peste timp sa nu facem NFS din oras sa ne batem pentru strazi , locuri de intalnire si deastea :) |
Quote:
in alta ordine de idei jipianule nu mai umbla noaptea prin sud...;) mersi pentru incurajari speram sa fie bine...bafta Quote:
|
Quote:
|
nu e vorba de evacuare sincer nici nu am fost atent...:P
nu mi.ai rasp la intrebare...;) |
succes cu clubul!! faceti si voi cate un anunt cand va intalniti...as vrea sa vin sa va vad in actiune!
|
Quote:
|
Quote:
dar daca va intalniti anuntatima si p mine vreau sa vad si eu ce maisini aveti ... cati sunteti... cine sunteti... nu merge sa iti trimit PM nu stiu de ce.. |
Quote:
SI MA ROG CE NU ITI CONVINE MAI SONNY???????? AM COMENTATA CEVA LA ADRESA TA????? CE TOT COMENTEZI???? |
vipcox...parca ziceai ceva ca nu mai vorbesti cu "taranii" de pe focsani.....la valoarea ta se poate sa te cobori la nivelu asta ???
|
Sonny unde se intalnesc cei de la Speed4U sa isi tipleze masinile?????In Focsani undeva??Daca aveti de gand sa faceti ceva show anuntatine si pe noi
|
Quote:
|
Quote:
|
cum frate sa aveti un club si nu stiti cati membri sunteti?
sonny zi man cati sunteti sa stie lumea |
Eu nu fac parte din nici un club.....Am abea 17 ani si inca nu am masina....Ceea e cam nasol...Dar din cate am inteles sunt cam 7 membri din Focsani...
|
glavana nu e vb ca nu imi convine ceva dar tu ai zis ca nu vorbesti cu taranii de pe topicul focsani si din intamplare mai sunt si eu pe aici pe langa alti baieti din focsani eu nu cred ca am adus injurii la adresa ta sau a baietilor din inferno de asta am zis ca nu e frumos sa aruncati vorbe aiurea....nu am nimic personal cu tine sau cu vreun baiat din inferno, dar nu se vorbeste asa;)...atat am avut de spus in privinta asta....
Yakuza007 masinile se tipleaza in Focsani, majoritatea s.au tiplat deja dar deocamdata nu facem show....cand o sa fie vorba de show o sa fie anuntata toata lumea si direct o sa fie anuntata locatia si o sa fiti invitati cu toti....nici o problema.... jipianu deocamdata suntem 10 in club dar sper sa ne strange mai multi, avem in plan si o locatie, un garaj ceva, dar toata lumea o sa fie anuntata cand stim si noi un lucru concret nu putem vorbi doar ca sa ne aflam in treaba....nu e nici o problema...cand te hotarasti ma anunti si vorbim...esti liber sa mergi la ce club vrei tu nu te obliga nimeni sa faci ceva eu doar ti.am propus.... tek nu are rost sa ne certam cu lumea aiurea, lasa.i sa vb sa ne vedem noi de treaba noastra si sa nu ne certam aiurea...o sa fie deschis un thread Speed4U Focsani ca sa nu mai existe discutii aici ..... atat am avut de zis ne vedem diseara pe undeva care vreti...luati nr meu de la semnatura si ma sunati daca aveti ceva de zis;) |
Quote:
merci |
ok Sonny mc pentru raspuns si astept sa vad cand faceti si voi show-ul, ca cei din inferno l-au facut si dupa parerea mea a iesit bine pentru prima oara
|
imi place ca se mobilizeaza lumea si prin focsani.. pacat ca mai ies si discutii aiurea..
johnson, ai PM |
A iesit frumos tare masina lui Jhonson , Espero ... o da frumos tare :)
Sonny ce ati mai facut dupaaia ? Te-ai intalnit cu femeia ta la care tii tu mult ... sau te-ai dus dupa pegeoutul ala 206 cc ;)) ? |
jipianu speram sa facem si noi ceva acum suntem la inceput dar speram sa iasa bine.....
TDR nu am nimic cu nimeni dar nu e frumos sa facem afirmatii de astea... vn-08-nen m.am intalnit si cu "femeia mea la care tin mult", apoi ne.am dus la gara ca a facut accident un amic de.al meu, a dat peste un mos...plm |
Of of of ... Bine ... Pei i-ati foliat si masina lui Sergiu ? Sapt viit daca e sa ne intalnim cu toti ptr poze :D
|
nu am foliato dar este timp...un topic Speed4U focsani ca sa stam si sa vorbim despre club pe focsani....https://forum.4tuning.ro/173-cluburi/...ml#post2576808
|
Quote:
:twisted:INFERNO RULES:twisted: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning