Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

eMH 29-01-14 18:27

Re: Masini Abandonate!

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5646968)
Masina asta e in spate la piata rahova,sta nemiscata de 2 ani minim !! si in fata ei..mai e o masina abandonata.

Suna destul de clar pentru mine, ca tot a venit vorba... :rolleyes2

Iahim Priest 29-01-14 21:53

Quote:

Originally Posted by Radu_Toretto93 (Post 5656411)
Pai ... cam da.

Nu stiu, sa ne lamureasca cineva care stie exact daca apartine sau nu de MAI.

Omule, masina are numere de Bucuresti. ABSOLUT nicio legatura cu Ministerul Afacerilor Interne. Masinile alea de care vorbesti tu au numere de inmatriculare ce contin "MAI" ca si indicativ auto (cod de judet), nu ca si combinatie de litere.

Radu_Toretto93 29-01-14 23:00

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 5656595)
Acum stiu de ce unele animale isi manca copiii.

Credeam ca masina apartine de "MAI" si au dat fail din nou, ca si cu Lotusul. Ma dus in eroare numarul.

Quote:

Originally Posted by Iahim Priest (Post 5656777)
Omule, masina are numere de Bucuresti. ABSOLUT nicio legatura cu Ministerul Afacerilor Interne. Masinile alea de care vorbesti tu au numere de inmatriculare ce contin "MAI" ca si indicativ auto (cod de judet), nu ca si combinatie de litere.

Mda, am gresit, nu trebuie sa arunci cu pietre.
Nu iubesc atat de mult politia incat sa le memorez formatul numerelor. Scuze.

gyno09 01-02-14 10:44

Quote:

Originally Posted by tapu (Post 5654088)
Salut,

Sunt propietarul Nissan-ul S14 si masina nu este abandonata.

Nu stiu cum ai ajuns Budy_ la concluzia asta... dar te-as ruga pe viitor sa te abtii de la astfel de comentarii.

O masina abandonata nu inseamna neaparat ca nu are propietar ! Aici sunt postate masini care nu sunt folosite de ceva timp de propietari lor, postarile au a sop sa ajute colegi pe pe forum, colectionari sau iubitori de anumite marci, care sunt in cautare de asemenea masini, sau ajuta propietari de masini care nu le mai folosesc de mult timp sa gasesca pe cineva interesat de ele.

Nu trebuie sa sari asa, ca nu iti ia nimeni masina, poate pare nefolosita de mult timp si de aia a ajuns in disutie aici.
Si atata timp cat se afla parcata pe spatiul public poate orcine sa faca poze si sa le posteze unde vrea el.

andi_cimpean 01-02-14 15:10

Quote:

Originally Posted by gyno09 (Post 5657893)
O masina abandonata nu inseamna neaparat ca nu are propietar ! Aici sunt postate masini care nu sunt folosite de ceva timp de propietari lor, postarile au a sop sa ajute colegi pe pe forum, colectionari sau iubitori de anumite marci, care sunt in cautare de asemenea masini, sau ajuta propietari de masini care nu le mai folosesc de mult timp sa gasesca pe cineva interesat de ele.

Nu trebuie sa sari asa, ca nu iti ia nimeni masina, poate pare nefolosita de mult timp si de aia a ajuns in disutie aici.
Si atata timp cat se afla parcata pe spatiul public poate orcine sa faca poze si sa le posteze unde vrea el.

Află că nu-s de aceeaşi părere cu tine!
De ce?
Pentru că maşinile abandonate sau semi-abandonate, pot fi foarte uşor
subtilizate, odată ce le este făcută publică locaţia. Mai ales dacă vorbim
de o marcă/model mai rar(ă).

Am spus-o şi-o repet. Nu este bine să faceţi publică zona în care se află maşinile pozate.

gyno09 01-02-14 20:35

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5657976)
Află că nu-s de aceeaşi părere cu tine!
De ce?
Pentru că maşinile abandonate sau semi-abandonate, pot fi foarte uşor
subtilizate, odată ce le este făcută publică locaţia. Mai ales dacă vorbim
de o marcă/model mai rar(ă).

Am spus-o şi-o repet. Nu este bine să faceţi publică zona în care se află maşinile pozate.

De ce va ganditi doar ca cineva ar putea sa fure ceva si nu vedeti partea pozitiva a lucrurilor? Cine ar risca ani de pusarie pentru o rabla de 200 euro?? Mai bine fura un S clase ca tot pedeapsa aia este :))

Budy_ 01-02-14 20:37

Quote:

Originally Posted by gyno09 (Post 5658131)
De ce va ganditi doar ca cineva ar putea sa fure ceva si nu vedeti partea pozitiva a lucrurilor? Cine ar risca ani de pusarie pentru o rabla de 200 euro?? Mai bine fura un S a tot pedeapsa aia este :))

Asta am observat si eu,parca cand zici " hai sa furam masina asta" e cum ai zice..sa furi un pachet de biscuiti dintr-un magazin... asa simplu e :)))))))))))

gyno09 01-02-14 20:39

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5658134)
Asta am observat si eu,parca cand zici " hai sa furam masina asta" e cum ai zice..sa furi un pachet de biscuiti dintr-un magazin... asa simplu e :)))))))))))

pai si la un pachet de biscuiti tot intre 3 si 15 ani iei. ;)

Iahim Priest 01-02-14 21:02

Quote:

Originally Posted by gyno09 (Post 5658131)
De ce va ganditi doar ca cineva ar putea sa fure ceva si nu vedeti partea pozitiva a lucrurilor? Cine ar risca ani de pusarie pentru o rabla de 200 euro?? Mai bine fura un S clase ca tot pedeapsa aia este :))

Hai nu zau? Ia arunca un ochi pe sectiunea cu furturi auto, ca gasesti si Dacii acolo. Plus ca nu era vorba de rablele de 200 de euro, ci de masinile rare sau scumpe, inclusiv S-Class, ca tot ai pomenit de el (s-au postat poze si cu modelul asta).

Pe urma, nu e neaparat ca fura cineva masina cu totul. Poate una din ele are niste BBS-uri smechere sau o toba sport scumpa sau sau sau...si eu vad poza, citesc mai jos adresa (scrisa de un inconstient), ma duc acolo si dupa cateva zile vedeti iar o poza cu masina pe butuci...

Budy_ 01-02-14 21:04

Quote:

Originally Posted by Iahim Priest (Post 5658147)
Hai nu zau? Ia arunca un ochi pe sectiunea cu furturi auto, ca gasesti si Dacii acolo. Plus ca nu era vorba de rablele de 200 de euro, ci de masinile rare sau scumpe, inclusiv S-Class, ca tot ai pomenit de el (s-au postat poze si cu modelul asta).

Pe urma, nu e neaparat ca fura cineva masina cu totul. Poate una din ele are niste BBS-uri smechere sau o toba sport scumpa sau sau sau...si eu vad poza, citesc mai jos adresa (scrisa de un inconstient), ma duc acolo si dupa cateva zile vedeti iar o poza cu masina pe butuci...

Ai fost dublura lui Nicolas Cage in Gone in Sixty Seconds ?

Iahim Priest 01-02-14 21:08

Quote:

Originally Posted by gyno09 (Post 5658138)
pai si la un pachet de biscuiti tot intre 3 si 15 ani iei. ;)

Diferenta e ca pentru un pachet de biscuiti iei 3 ani, pentru o masina ai sanse sa iei 15.:lol:

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5658149)
Ai fost dublura lui Nicolas Cage in Gone in Sixty Seconds ?

:lol::lol::lol: Buna asta...

gyno09 01-02-14 22:33

Quote:

Originally Posted by Iahim Priest (Post 5658147)

La varsta ta nu poti gandi altfel.

Iahim Priest 01-02-14 22:51

Quote:

Originally Posted by gyno09 (Post 5658195)
La varsta ta nu poti gandi altfel.

Oooo da, tu, batranule... Adevarul e ca am spus un basm, nu ceva ce se intampla frecvent in Romania. Iti doresc sa ti se fure ceva de valoare si stam de vorba dupa.

furry_lion 02-02-14 12:30

2 Attachment(s)
Tin sa precizez ca din cauza unui coleg de aici (Andrey-stefan) care nu are nici o vina dar care a postat o poza cu un passat verde ( pagina85 ) si porma a dat un repley cu zona unde se afla masina si explicand ca zona nu e pazita , in numai 2 luni toate cladirile din curtea respectiva au ramas fara termopane si au fost devastate , portiile de la intrare au disparut , passat.u si o alta masina( o nova ) in primele 2 saptamani au disparut definitiv , zona precizata de el arata ca dupa razboi , o sa atasez o poza de pe google cum arata inainte zona ....si o sa incerc sa trec zilele astea pe acolo sa fac o poza cum arata acum ...( passat.u se afla sub pomii partea stanga a pozei) Deci concluzia pozati ce masini doriti dar nu mai dati adrese !

RD-Woo 02-02-14 13:23

1 Attachment(s)
. . .

Andrey-Stefan 02-02-14 13:41

Quote:

Originally Posted by furry_lion (Post 5658396)
Tin sa precizez ca din cauza unui coleg de aici (Andrey-stefan) care nu are nici o vina dar care a postat o poza cu un passat verde ( pagina85 ) si porma a dat un repley cu zona unde se afla masina si explicand ca zona nu e pazita , in numai 2 luni toate cladirile din curtea respectiva au ramas fara termopane si au fost devastate , portiile de la intrare au disparut , passat.u si o alta masina( o nova ) in primele 2 saptamani au disparut definitiv , zona precizata de el arata ca dupa razboi , o sa atasez o poza de pe google cum arata inainte zona ....si o sa incerc sa trec zilele astea pe acolo sa fac o poza cum arata acum ...( passat.u se afla sub pomii partea stanga a pozei) Deci concluzia pozati ce masini doriti dar nu mai dati adrese !

Deci sa nu incepem sa vorbim aiurea,doar pentru a ne afla in treaba...urmareste fiecare raspuns si ai sa vezi ca eu nu am facut publica adresa unde sa afla masina si nici nu am zis nimic de paznici...

furry_lion 02-02-14 13:53

Quote:

Originally Posted by Andrey-Stefan (Post 5658438)
Deci sa nu incepem sa vorbim aiurea,doar pentru a ne afla in treaba...urmareste fiecare raspuns si ai sa vezi ca eu nu am facut publica adresa unde sa afla masina si nici nu am zis nimic de paznici...

Referitor la adresa si paznici nu stiu ce zic dar tin sa cred ca am vazut pe wall postat ,daca cumva ma insel im cer scuze ! Nu postez aiurea , ci doar stiu cum a ajuns aceea zona dupa ce s-a aflat unde e masina !

Andrey-Stefan 02-02-14 14:06

Quote:

Originally Posted by furry_lion (Post 5658443)
Referitor la adresa si paznici nu stiu ce zic dar tin sa cred ca am vazut pe wall postat ,daca cumva ma insel im cer scuze ! Nu postez aiurea , ci doar stiu cum a ajuns aceea zona dupa ce s-a aflat unde e masina !

Ti-am zis,sa te uiti la raspunsurile de atunci...nu mai zic nimic,nu mai are rost

Budy_ 02-02-14 15:36

Va certati pe forum din cauza la niste rable abandonate...patetici.

maverick1508 02-02-14 16:05

Va sfatuiesc sa nu mai spuneti nimanui zona in care locuiti pentru ca poate va gaseste masina si ramaneti fara jante si geamuri de oglinzi sau mai rau, fara masina. :shock:
Daca o dam in paranoia, atunci inchideti topicul si gata.
Ca fapt divers, se fura orice masina, nu conteaza de cand e pe locul respectiv, modelul sau daca in e garaj ori curte.
E datoria propietarului sa aiba grija de masina, pe unde o lasa, cum o lasa si tot asa,daca nu vrea sa ramana fara ea iar a politiei sa prinda hotii (lucru foarte rar). De ridicat o pot ridica si altii care nu sunt hoti. Se ridica la greu masini parasite pe domeniul public.

mark_uss 03-02-14 07:56

vorbiti prea mult..

Poze si atata

marian490 03-02-14 10:07

Veniti si furati si de la mine din jurul blocului am cel putin 15 rable si nu sunt dacii,apoi sa ma cautati fac cinste )))

Daca detii un bun trebuie sa ai grija de el,asa ca toate lucrurile abandonate daca vor disparea nici nu vor fi observate pentru ca nu le pasa,asa cineva o sa se bucure de ele,sau dupa caz se recicleaza.

Budy_ 03-02-14 10:09

Quote:

Originally Posted by mark_uss (Post 5658854)
vorbiti prea mult..

Poze si atata

Pai daca au aparut detectivii astia nebuni,ii intereseaza pe ei daca se fura niste rable abandonate sau nu,ai frate grija de ea sa nu ajunga abandonata.

Ciumpy94 03-02-14 21:42

Quote:

Originally Posted by CiprianFrunzeanu (Post 5539720)
Aseara am dat de o Alfa GTV :D Functionala cred ca este ca era mutata fata de locul unde o stiam eu, probabil intra in reparatii strada.

Scuze de quote .. dar acest GTV .. e de serie? Sincer nu am vazut modelul asta.. l-am cautat pe google .. gasisem doar stock'ul .. modificarile acestea sunt facute de proprietar? Ma refer la stopuri , bara fata-spate etc.

lord_wader 07-02-14 19:58

Quote:

Originally Posted by marian490 (Post 5658904)
Veniti si furati si de la mine din jurul blocului am cel putin 15 rable si nu sunt dacii,apoi sa ma cautati fac cinste )))

Eu la bloc am vreo 7-8 caini maidanezi cu instincte dezvoltate. Pont pt. pasionatii de vanatoare care nu au caine vanatoresc :lol: Fac cinste si eu. :lol:

Iahim Priest 08-02-14 16:38

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 5661524)
Eu la bloc am vreo 7-8 caini maidanezi cu instincte dezvoltate. Pont pt. pasionatii de vanatoare care nu au caine vanatoresc :lol: Fac cinste si eu. :lol:

Stai sa-mi pregatesc pistolul cu capse si vin. Sa vezi cu ce trofee frumoase plec...numai bune de agatat pe pereti.:lol::lol:

Skyll3x 20-02-14 23:34

3 Attachment(s)
Nu imi dau seama ce fel de Mercedes este, stiu sigur ca a fost taxi. :P

cruizer11 21-02-14 08:08

Mercedes W123 (Cobra).

marian490 22-02-14 18:34

4 Attachment(s)
urmele zapezii,sau mai bine zis 2 epave ce merita salvate

marian490 22-02-14 18:40

Quote:

Originally Posted by marian490 (Post 5669574)
urmele zapezii,sau mai bine zis 2 epave ce merita salvate

opelul este plin de beton si pavilionul usor unfundat,cineva a gasit-o uitata pe undeva si a fost adusa pe sus in fata la DNA , pentru audieri probabil:lol:,,iara maseratiul din fata a fost spalat,oblojit, si mutat viz a vi de opel

marian490 22-02-14 18:42

2 Attachment(s)
maine intru in posesia ei abia astept,cred ca zacea de un an cel putin pe dreapta la cat de scorojite sunt chederele

andi_cimpean 23-02-14 00:01

Quote:

Originally Posted by marian490 (Post 5669576)
[...],iara maseratiul din fata a fost spalat,oblojit, si mutat viz a vi de opel

Cred că maşina din faţa Fronterei, este o Toyota Avensis.

sile1 23-02-14 23:55

Stie cineva ceva de duba americana ?

marian490 24-02-14 03:42

Quote:

Originally Posted by sile1 (Post 5670253)
Stie cineva ceva de duba americana ?

strada ceahlau pe dreapta dupa ce ai intrat din linia lui 41 la 300 m vara se vinde pepeni din ea:lol:

marian490 02-03-14 13:12

1 Attachment(s)
sa fie oare un w 123 pullman?

spitalul colentina

Iahim Priest 02-03-14 14:27

Quote:

Originally Posted by marian490 (Post 5673674)

spitalul colentina

Pfffffffff :sad: Asa se pare...saracul de el!! :sad::sad:

Budy_ 02-03-14 20:49

1 Attachment(s)
Un audi abandonat....

vergilius82 03-03-14 23:28

Quote:

Originally Posted by CiprianFrunzeanu (Post 5549405)
Ma refeream la volkswagen-ul culoarea oului de rata, nu stiu ce modele este.
Cateva si de la mine

oare Eclipse-ul e tot acolo? saraca de ea, am si eu una la fel.....chiar l-as cumpara daca ar fi de vanzare...

r_razvan26 04-03-14 18:05

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5673899)
Un audi abandonat....

Asta sigur nu a avut bani de taxa

Geo_ZGA 05-03-14 13:39

Quote:

Originally Posted by marian490 (Post 5673674)

spitalul colentina

Si acum vreo 4 ani tot pe acolo o vazusem, dar arata mai bine decat acum...

All times are GMT +2. The time now is 20:22.

- Copyright 2026 4Tuning