![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu iubesc atat de mult politia incat sa le memorez formatul numerelor. Scuze. |
Quote:
Nu trebuie sa sari asa, ca nu iti ia nimeni masina, poate pare nefolosita de mult timp si de aia a ajuns in disutie aici. Si atata timp cat se afla parcata pe spatiul public poate orcine sa faca poze si sa le posteze unde vrea el. |
Quote:
Află că nu-s de aceeaşi părere cu tine! De ce? Pentru că maşinile abandonate sau semi-abandonate, pot fi foarte uşor subtilizate, odată ce le este făcută publică locaţia. Mai ales dacă vorbim de o marcă/model mai rar(ă). Am spus-o şi-o repet. Nu este bine să faceţi publică zona în care se află maşinile pozate. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pe urma, nu e neaparat ca fura cineva masina cu totul. Poate una din ele are niste BBS-uri smechere sau o toba sport scumpa sau sau sau...si eu vad poza, citesc mai jos adresa (scrisa de un inconstient), ma duc acolo si dupa cateva zile vedeti iar o poza cu masina pe butuci... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tin sa precizez ca din cauza unui coleg de aici (Andrey-stefan) care nu are nici o vina dar care a postat o poza cu un passat verde ( pagina85 ) si porma a dat un repley cu zona unde se afla masina si explicand ca zona nu e pazita , in numai 2 luni toate cladirile din curtea respectiva au ramas fara termopane si au fost devastate , portiile de la intrare au disparut , passat.u si o alta masina( o nova ) in primele 2 saptamani au disparut definitiv , zona precizata de el arata ca dupa razboi , o sa atasez o poza de pe google cum arata inainte zona ....si o sa incerc sa trec zilele astea pe acolo sa fac o poza cum arata acum ...( passat.u se afla sub pomii partea stanga a pozei) Deci concluzia pozati ce masini doriti dar nu mai dati adrese !
|
1 Attachment(s)
. . . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va certati pe forum din cauza la niste rable abandonate...patetici.
|
Va sfatuiesc sa nu mai spuneti nimanui zona in care locuiti pentru ca poate va gaseste masina si ramaneti fara jante si geamuri de oglinzi sau mai rau, fara masina. :shock:
Daca o dam in paranoia, atunci inchideti topicul si gata. Ca fapt divers, se fura orice masina, nu conteaza de cand e pe locul respectiv, modelul sau daca in e garaj ori curte. E datoria propietarului sa aiba grija de masina, pe unde o lasa, cum o lasa si tot asa,daca nu vrea sa ramana fara ea iar a politiei sa prinda hotii (lucru foarte rar). De ridicat o pot ridica si altii care nu sunt hoti. Se ridica la greu masini parasite pe domeniul public. |
vorbiti prea mult..
Poze si atata |
Veniti si furati si de la mine din jurul blocului am cel putin 15 rable si nu sunt dacii,apoi sa ma cautati fac cinste )))
Daca detii un bun trebuie sa ai grija de el,asa ca toate lucrurile abandonate daca vor disparea nici nu vor fi observate pentru ca nu le pasa,asa cineva o sa se bucure de ele,sau dupa caz se recicleaza. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu imi dau seama ce fel de Mercedes este, stiu sigur ca a fost taxi. :P
|
Mercedes W123 (Cobra).
|
4 Attachment(s)
urmele zapezii,sau mai bine zis 2 epave ce merita salvate
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
maine intru in posesia ei abia astept,cred ca zacea de un an cel putin pe dreapta la cat de scorojite sunt chederele
|
Quote:
|
Stie cineva ceva de duba americana ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa fie oare un w 123 pullman?
spitalul colentina |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un audi abandonat....
|
Quote:
oare Eclipse-ul e tot acolo? saraca de ea, am si eu una la fel.....chiar l-as cumpara daca ar fi de vanzare... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning