Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

Psycho 26-09-09 11:33

Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta

da ... la ora 10 ne vedem in parcare.

Haideti sa incercam sa ne strangem intr-un colt undeva sa nu ne amestecam cu cei care nu au nici o reaba ... adica dupa ce ati intrat in parcarea mare faceti dreapta si ne vedem in colt acolo .

CT18NRG 26-09-09 12:26

ora 19 vroia sa zica psycho :D ..cred:))

Blondy26 26-09-09 15:28

Vin si eu, posibil si cu jvl:D bagati-ne la lista acolo:P

DyZ 26-09-09 15:51

ooo daca vin fete se mai strang vreo 10+ =))

Razvan-CT 26-09-09 15:55

ok.. deci la ora 19 in parcarea mare..

rhadu 26-09-09 16:12

poate ajung si eu ca tot sunt in cta...

nvm... am vazut unde. incerc nu promit.

CT18NRG 26-09-09 16:14

cum ziceam : parcare aqua magic , parcarea mare , ora 19:00
don`t be late :D
i will :p a little:))

ct11lyv 26-09-09 21:42

frumoasa intalnire..pustiu a fost tare :)))

Blondy26 26-09-09 22:28

da...draguta intalnirea...aaa NU la ce a zis LYV...ma doare capu'...grav de tot:|

DarkJEDI 26-09-09 22:36

slabut. nea strans. am stat o ora de vorba si bafta. nu prea merge asa.

ct11lyv 26-09-09 23:53

poi daca vin uni care fac motoare sa zboare :)) si kestii smekre :) iti vine sa pleci ...nu mai kemati toti ingineri.. :D

Blondy26 27-09-09 00:27

noi am mai mers la city pe urma dar am fost putini, majoritatea s-au dus care pe unde a vrut...asta a fost, nu a tinut de organizare. idea initiala a fost sa mergem cu totii la suc dar nu toti au fost de acord. asta e, fiecare are programul lui, acum nu poti forta omul. cert e ca totusi intalnirea a avut loc, ne-am adunat acolo ceva oameni si a fost (mai putin partea cu ingineriile lyv si nrg stiu despre ce vorbesc mai concret :((( ) ok...cica trebuia sa ne vedem la fata si sa socializam, nu?:D

wu_vladutz 27-09-09 01:12

Aha, sa inteleg ca nu am pierdut nimic ?! Trebuia sa ajung si eu dar a intervenit ceva ... am dat o tura pe la Aqua, la 9, dar nu mai erau decat 3-4 dacii :D
Care e treaba cu inginerii ?

Apropo liviule...tu nu stii sa faci flashuri ? :D:D Treci pe langa mine si ... sa nu`mi zici ca nu m`ai vazut ca te uitai la mine ( de fapt ne uitam unu` la altu` :D:D:D )

Blondy26 27-09-09 01:16

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2671694)
Care e treaba cu inginerii ?

Iti explic cand ne vedem, mie mi-e rusine sa scriu pe forum asa "inteligente".....oricum, nu e acelasi lucru, daca nu ai fost acolo:))

sandrin 27-09-09 01:40

mi-am facut si eu prezenta la intalnire, dar cum au spus si altii, cam slabut. Pentru o comunitate cum e 4tuning, la cati membri sunt (nu mai zic de cei vechi care au cont de cand e siteu/forumu) ar trebui sa fim mai uniti, practic ne leaga o singura pasiune : masinile. Ma asteptam asa cum au zis si altii ca intalnirea sa fie mai mult de cunoastere si cu cei mai noi membri, dar nu prea a fost asa, majoritatea care se intalnesc la lac in fiecare seara s-au intalnit si la aqua si s-au format bisericute cum se zvonea dinainte. Repet, daca s-ar fi tinut de cont de planurile care s-au facut dinainte de intalnire, cunoasterea tuturor ar fi fost mai bine, fiecare si-ar fi dat cu parerea la ce o sa fie de acum incolo, la alte intalniri etc.
No offense, numai bine!
Sandrin

Blondy26 27-09-09 01:51

eu zic ca buba a fost ca nu prea au venit multi oameni...era de asteptat sa fim aceiasi care ne vedem in fiecare seara, totusi nu cred sa fi fost cineva exclus...adica sa nu fi fost in vre-un grupulet cum spui tu. s-au format grupulete si pe diverse teme de discutie totusi, ca unii vorbeau despre una intr-o parte, altii despre alta in alta parte...era inevitabil:)

L.O.R. 27-09-09 03:53

eram sigura ca asa o sa fie ....

k4r4 27-09-09 10:03

la urmatoare...la mai mare:) oricum personajele principale au fost acolo:D si fara ingineri...nu se poate frate.

ct11lyv 27-09-09 10:04

lor tu mai bine taci ..ai grija pe unde mergi nu am uitat de seara la lac cand erai sa dai peste mine ...timpu le rezolva pe toate;) ... ...

vladut ..te`am vz ti`am dat avarii ;) te pupa tata..

Razvan-CT 27-09-09 12:32

a fost frumoasa intalnirea... si chiar bisericutele erau inevitabile.. pana la urma nu puteam sa vorbim 50 de oameni sau cati am fost de acelasi lucru nu??

apropo.. aia de faceau poze p'acolo.. ia bagati si aici cateva:P

Sofro 27-09-09 13:57

Pentru cei care nu credeau k exista "ingineru` sef"...akum v-ati convins k pe lumea asta mai sunt si astfel de fenomene??una peste alta a fost ok...am avut de ce sa radem..pardon de cine:p
P.S: asa cum zicea si irina am fost dupa la city la un suc si a venit si "ingineru` sef"...am o inregistrare cu el si alte "inventii/tunning/" si etc.o voi prelucra ca sa se auda bine si o voi posta.

Blondy26 27-09-09 18:05

desi suna foarte tentant nu o voi descarca pentru ca nu vreau sa ma ia durerea de cap:)))...

YZF-PWR 27-09-09 18:42

Am gasit formula pt cele 3 idei ale lui : Motor Hannos dar rotativ ,dar asa rotativ incat sa se invarta motoru sub capota :))

Blondy26 27-09-09 19:12

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2673220)
Am gasit formula pt cele 3 idei ale lui : Motor Hannos dar rotativ ,dar asa rotativ incat sa se invarta motoru sub capota :))

E Motor HanNus (nu glumesc, asa a zis, intreaba-l pe NRG :)) )

GRIGO 27-09-09 19:47

Si totusi ... pozele alea nu le pune nimeni ? :)

DarkJEDI 27-09-09 21:54

domnu fotograf, de ce nu ati facut poze? :D eu nu am tras decat o mana. o sa le postez maine seara.

CT18NRG 27-09-09 22:08

a tras semjke ... io n`am tras decat vreo 2 3 , ca doar ce cumparasem aparatu ala si nu aveam blitzul la el .. si nu ne`am inteles pe intuneric :))

k4r4 28-09-09 10:00

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2673220)

ma...serios acuma....sa se invarta pistoanele in camasi...sa faca tornada si merge mai tare.

j.v.l 28-09-09 10:19

dar voua nu v-a zis ca are "1000 de km parcursi in marsarier" ???
evident, el la volan :lol:

wu_vladutz 28-09-09 10:58

Cine`i frate "meseriasu`" asta ? :D

D_M_X 28-09-09 11:14

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 2674683)
dar voua nu v-a zis ca are "1000 de km parcursi in marsarier" ???
evident, el la volan :lol:

:) tare rau asta...pune si inregistrarea sa auzim toate perlele.
P.S. cine e doctorul motoarelor?

SMocKey21 28-09-09 11:29

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 2674837)
:) tare rau asta...pune si inregistrarea sa auzim toate perlele.
P.S. cine e doctorul motoarelor?

un gagiu pl vreo 16 sau 17 ani man :)))) omul este criminal vrea motor 2.0 Hannus cu pistoane de 1.3 cum are honda accord pe o dacie.Asta dupa ce ia permisul ca din cate am inteleg de la NRG pana si dnul Dancu l-a rugat frumos pe dnu` inginer sa numai circule pe strazi fara permis =))))))))))))

NRG-ule lamureste-ma si pe mne inca odata cum era asta :))

Sofro 28-09-09 16:55

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2674872)
un gagiu pl vreo 16 sau 17 ani man :)))) omul este criminal vrea motor 2.0 Hannus cu pistoane de 1.3 cum are honda accord pe o dacie.Asta dupa ce ia permisul ca din cate am inteleg de la NRG pana si dnul Dancu l-a rugat frumos pe dnu` inginer sa numai circule pe strazi fara permis =))))))))))))

NRG-ule lamureste-ma si pe mne inca odata cum era asta :))

Deci tipu` este un pusti de 17 ani...l-a "agatat:(dak pot sa zic asa) pe NRG pe forum...si au avut o conversatie pe mess cva de genu: "Frate uite eu am o pisica de 2.0 120 de cai....n-am permis da conduc....si vreau s-o ard si eu cu voi....stii tu gen nfs seara prin orash cu nebunii cu de toate"....oki toata bune si frumoase pana aici:)))).am iesit intr-o seara sa vedem un meci cu romania si hai sa-l chemam si pe domnu`.a venit am fost undeva la un suc mai multe persoane.si-a facut intrarea incercand sa impresioneze un personaj de la masa cu replica" sa stii k am facut 1000(sau 500 nu mai stiu exact) de km cu spatele de la eforie la constanta" moment in care noi am ramas blocati.dupa evident a inceput sa ne povesteasca despre masini.
Sa dau cateva exemple:
1.i-am aratat motorul de pe seat de 1.2 stoc...la care tipu` "aaa mistooo ti-ai lasat 1.2 12 valve 36 de supape k sa nu se prinda lumea k tuh ai 200 de cai sub capota si sa-i faci pe toti"
2.l-am luat la misto intrebandu-l dak stie "o pisica negru cu portocaliu care sta in faleza nord cu motor de 7.5 hannus cu motor alpina" la care pustiu a da stiu masina ...m-am dat cu el si l-am facut
3.i-a povestit alex k ar vrea sa-si puna pe masina o teava de 2 toli din motor in aeru` conditionat k sa-si faca racirea mai bine la motor,la care pustiu " a pai mai bine mai pune-ti una k sa fii mai sigur...si sa stii k dak faci asa trebuie s-o tii peste 6000 de ture k dak nu iti ingheata motoru"
Acestea sunt doar o mica parte din "cunostiintele" respectivului ...multe nu mi le mai amintesc si nici nu as vrea.
O sa postez si inregistrarea cand o sa aiba timp NRG s-o prelucreze.Pana atunci s-aveti pofta la ras:)

j.v.l 28-09-09 17:17

da cand i-a dat el 13.000 de ture la pisica lui ... ce mai zici ? :lol: aia m-a marcat profund :lol:

Sofro 28-09-09 17:37

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 2675784)
da cand i-a dat el 13.000 de ture la pisica lui ... ce mai zici ? :lol: aia m-a marcat profund :lol:

Da uitasem sa mentionez ca el venise pe jos...si l-am luat eu in masina pana unde am fost sa bem un suc si intamplator i-am dat putin ....la care tipu: "da tu dc schimbi asa???ca eu la bmw`u meu ii dau pana in 13 mii de ture ca sa rup pistoanele si injectoarele"...:)

D_M_X 28-09-09 18:07

Quote:

Originally Posted by Sofro (Post 2675856)
Da uitasem sa mentionez ca el venise pe jos...si l-am luat eu in masina pana unde am fost sa bem un suc si intamplator i-am dat putin ....la care tipu: "da tu dc schimbi asa???ca eu la bmw`u meu ii dau pana in 13 mii de ture ca sa rup pistoanele si injectoarele"...:)

..........hahahhahahahahahahhaah eu ii dadeam drumu din mers. Asta e bun de tinut ca si asa vine iarna si se mai distreaza lumea cu el... :))

Sofro 28-09-09 18:10

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 2675965)
..........hahahhahahahahahahhaah eu ii dadeam drumu din mers. Asta e bun de tinut ca si asa vine iarna si se mai distreaza lumea cu el... :))

Uite daca vrei iesim intr-o zi si il aduc si pe tip...sa ai si tu o discutie cu el,dar sfatul meu e sa nu.noi dupa seara respectiva am cazut in depresie.stateam si ne gandeam daca intr-adevar mai exista pe lumea asta astfel de fenomene sau tipu` si-a batut p... de noi urat de tot:)

zbuf 28-09-09 18:47

:)).unde l-ati gasit mai fratilor????e fenomen omu ce sa mai:))

ct11lyv 28-09-09 20:46

io i`am sugerat sa aiba grija cum pune motoru ala cu capu in jos sa nu dea uleiu pe afara.. ;)) :D

Blondy26 28-09-09 23:32

eu zic ca nu o sa mai iasa la suc cu nici unu din noi daca vede cele scrise mai sus:))...poate se prinde. sau poate zice ca suntem o gramada de idioti:))

All times are GMT +2. The time now is 23:29.

- Copyright 2026 4Tuning