![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
da ... la ora 10 ne vedem in parcare.
Haideti sa incercam sa ne strangem intr-un colt undeva sa nu ne amestecam cu cei care nu au nici o reaba ... adica dupa ce ati intrat in parcarea mare faceti dreapta si ne vedem in colt acolo . |
ora 19 vroia sa zica psycho :D ..cred:))
|
Vin si eu, posibil si cu jvl:D bagati-ne la lista acolo:P
|
ooo daca vin fete se mai strang vreo 10+ =))
|
ok.. deci la ora 19 in parcarea mare..
|
poate ajung si eu ca tot sunt in cta...
nvm... am vazut unde. incerc nu promit. |
cum ziceam : parcare aqua magic , parcarea mare , ora 19:00
don`t be late :D i will :p a little:)) |
frumoasa intalnire..pustiu a fost tare :)))
|
da...draguta intalnirea...aaa NU la ce a zis LYV...ma doare capu'...grav de tot:|
|
slabut. nea strans. am stat o ora de vorba si bafta. nu prea merge asa.
|
poi daca vin uni care fac motoare sa zboare :)) si kestii smekre :) iti vine sa pleci ...nu mai kemati toti ingineri.. :D
|
noi am mai mers la city pe urma dar am fost putini, majoritatea s-au dus care pe unde a vrut...asta a fost, nu a tinut de organizare. idea initiala a fost sa mergem cu totii la suc dar nu toti au fost de acord. asta e, fiecare are programul lui, acum nu poti forta omul. cert e ca totusi intalnirea a avut loc, ne-am adunat acolo ceva oameni si a fost (mai putin partea cu ingineriile lyv si nrg stiu despre ce vorbesc mai concret :((( ) ok...cica trebuia sa ne vedem la fata si sa socializam, nu?:D
|
Aha, sa inteleg ca nu am pierdut nimic ?! Trebuia sa ajung si eu dar a intervenit ceva ... am dat o tura pe la Aqua, la 9, dar nu mai erau decat 3-4 dacii :D
Care e treaba cu inginerii ? Apropo liviule...tu nu stii sa faci flashuri ? :D:D Treci pe langa mine si ... sa nu`mi zici ca nu m`ai vazut ca te uitai la mine ( de fapt ne uitam unu` la altu` :D:D:D ) |
Quote:
|
mi-am facut si eu prezenta la intalnire, dar cum au spus si altii, cam slabut. Pentru o comunitate cum e 4tuning, la cati membri sunt (nu mai zic de cei vechi care au cont de cand e siteu/forumu) ar trebui sa fim mai uniti, practic ne leaga o singura pasiune : masinile. Ma asteptam asa cum au zis si altii ca intalnirea sa fie mai mult de cunoastere si cu cei mai noi membri, dar nu prea a fost asa, majoritatea care se intalnesc la lac in fiecare seara s-au intalnit si la aqua si s-au format bisericute cum se zvonea dinainte. Repet, daca s-ar fi tinut de cont de planurile care s-au facut dinainte de intalnire, cunoasterea tuturor ar fi fost mai bine, fiecare si-ar fi dat cu parerea la ce o sa fie de acum incolo, la alte intalniri etc.
No offense, numai bine! Sandrin |
eu zic ca buba a fost ca nu prea au venit multi oameni...era de asteptat sa fim aceiasi care ne vedem in fiecare seara, totusi nu cred sa fi fost cineva exclus...adica sa nu fi fost in vre-un grupulet cum spui tu. s-au format grupulete si pe diverse teme de discutie totusi, ca unii vorbeau despre una intr-o parte, altii despre alta in alta parte...era inevitabil:)
|
eram sigura ca asa o sa fie ....
|
la urmatoare...la mai mare:) oricum personajele principale au fost acolo:D si fara ingineri...nu se poate frate.
|
lor tu mai bine taci ..ai grija pe unde mergi nu am uitat de seara la lac cand erai sa dai peste mine ...timpu le rezolva pe toate;) ... ...
vladut ..te`am vz ti`am dat avarii ;) te pupa tata.. |
a fost frumoasa intalnirea... si chiar bisericutele erau inevitabile.. pana la urma nu puteam sa vorbim 50 de oameni sau cati am fost de acelasi lucru nu??
apropo.. aia de faceau poze p'acolo.. ia bagati si aici cateva:P |
Pentru cei care nu credeau k exista "ingineru` sef"...akum v-ati convins k pe lumea asta mai sunt si astfel de fenomene??una peste alta a fost ok...am avut de ce sa radem..pardon de cine:p
P.S: asa cum zicea si irina am fost dupa la city la un suc si a venit si "ingineru` sef"...am o inregistrare cu el si alte "inventii/tunning/" si etc.o voi prelucra ca sa se auda bine si o voi posta. |
desi suna foarte tentant nu o voi descarca pentru ca nu vreau sa ma ia durerea de cap:)))...
|
Am gasit formula pt cele 3 idei ale lui : Motor Hannos dar rotativ ,dar asa rotativ incat sa se invarta motoru sub capota :))
|
Quote:
|
Si totusi ... pozele alea nu le pune nimeni ? :)
|
domnu fotograf, de ce nu ati facut poze? :D eu nu am tras decat o mana. o sa le postez maine seara.
|
a tras semjke ... io n`am tras decat vreo 2 3 , ca doar ce cumparasem aparatu ala si nu aveam blitzul la el .. si nu ne`am inteles pe intuneric :))
|
Quote:
|
dar voua nu v-a zis ca are "1000 de km parcursi in marsarier" ???
evident, el la volan :lol: |
Cine`i frate "meseriasu`" asta ? :D
|
Quote:
P.S. cine e doctorul motoarelor? |
Quote:
NRG-ule lamureste-ma si pe mne inca odata cum era asta :)) |
Quote:
Sa dau cateva exemple: 1.i-am aratat motorul de pe seat de 1.2 stoc...la care tipu` "aaa mistooo ti-ai lasat 1.2 12 valve 36 de supape k sa nu se prinda lumea k tuh ai 200 de cai sub capota si sa-i faci pe toti" 2.l-am luat la misto intrebandu-l dak stie "o pisica negru cu portocaliu care sta in faleza nord cu motor de 7.5 hannus cu motor alpina" la care pustiu a da stiu masina ...m-am dat cu el si l-am facut 3.i-a povestit alex k ar vrea sa-si puna pe masina o teava de 2 toli din motor in aeru` conditionat k sa-si faca racirea mai bine la motor,la care pustiu " a pai mai bine mai pune-ti una k sa fii mai sigur...si sa stii k dak faci asa trebuie s-o tii peste 6000 de ture k dak nu iti ingheata motoru" Acestea sunt doar o mica parte din "cunostiintele" respectivului ...multe nu mi le mai amintesc si nici nu as vrea. O sa postez si inregistrarea cand o sa aiba timp NRG s-o prelucreze.Pana atunci s-aveti pofta la ras:) |
da cand i-a dat el 13.000 de ture la pisica lui ... ce mai zici ? :lol: aia m-a marcat profund :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)).unde l-ati gasit mai fratilor????e fenomen omu ce sa mai:))
|
io i`am sugerat sa aiba grija cum pune motoru ala cu capu in jos sa nu dea uleiu pe afara.. ;)) :D
|
eu zic ca nu o sa mai iasa la suc cu nici unu din noi daca vede cele scrise mai sus:))...poate se prinde. sau poate zice ca suntem o gramada de idioti:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning