![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
mno da cu ce nume salvez masinile ca sa apara acolo ca am uitat :|
|
cel albastru erai tu :) arata bine dar trebuia sa pui poze sa vedem cine ajungea la sfarsit :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
The yellow one is the winner !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce sens a avut ceea ce ai zis acuma?
Va bagati toti in seama cu diverse dume in care nu poti rade nici din bun simt. Credeti ca va da careva vreun premiu prin aceste replici? De aia cand vin din astia noi tot intreaba ca niste "noobi" despre una si alta, ca din 100 de pagini, vreo 90 de pagini vezi doar cum "ia zis-o" cutarica lui cutare... . :rolleyes2 Edit: Tinere, ia-o usor...pus pe rele n-am fost niciodata in legatura cu voi, pentru ca nu ma doare nici la 50 de metri de p**a, daca intelegi ce zic. Asa ca stai linistit, poti sa-ti spargi capul din partea mea pe aici razand de cine vrei si facand ce vrei. Dar sunteti penibili prin toate chestiile astea, repet...penibili! Si rectific, unii dintre voi, cei care misca ceva se stiu ei si ii poti numara cu degetele de la o mana si mai poti numara o mana pe cei care joaca in liniste, fara a posta poze si alte cele. Ma rog, ce sa-i explici lui pustiu, i-a luat mama-sa calculator in rate si acum e bucuros si el...inteleg. Luati-o usor, atat va cerut toata lumea, asta daca vreti sa ne intelegem unul cu altul, daca nu..inchidem topicul, stergem si site-ul si atunci va fi mai bine.... |
1 Attachment(s)
OFffff.......Ba copilu ! mai bine lasate de jocul asta vad k esti pus pe rele asa de dimineata =)))
On. eheee best of my cars :twisted: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ford Mustang |
Quote:
|
Misto joc! 8)
M-am jucat 30 secunde (fara exagerare) dupa care l-am sters :lol::lol::lol: Se controleaza aiurea rau..:rolleyes2 |
daca se controla aiurea era din cauza masini nu era ajustata cum trebuie ! la noi totul e perfect pentru ca lucram ceva timp la suspensie si la control pentru a fi O.K.:twisted:
|
Eu n'o conduc :lol:
|
Quote:
|
Quote:
ps: pentru choby : era vorba in general sa se duca la scoala, nu neaparat acum in perioada asta...doh' |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Fiat 128
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am atasat aici un program care face print-screen'uri la secunda pe care le scoate foarte foarte clar. Cine nu il are, ii poate fi de folos ca sa numai stea sa converteasca pozele tot timpul. Este foarte usor de configurat. |
Frumos ala mik :)))
mult mai usor e cu fraps :) iti setezi un buton pentru filmat sau pozat si la poze iti alegi si formatu in care vrei sa fie poza :) doar la cel full merge sa iti alegi formatu si sa filmezi mai mult de 30 de secunde :) |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
BMW Racing.... Ursu eram eu ... Pareri?
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nu luati programul !!! are virusi!!!!
:lol::lol::lol: Glumesc , f bun programul .. multumim :D Am si eu o problema.. in joc se vede foarte bine , iar daca fac print screen se vede MULT mai intunecat.. ce se intampla ? :cry: P.S : Cine vrea Fraps care filmeaza cat vrei tu si pozeaza ce format vrei tu dati un buzz pe simplu_mtz . Motanu' incalcat cu Fikse FM10 :D |
1 Attachment(s)
Iotel aci :) sa ai grija de el :))
|
Quote:
camberul rotilor din spate este gresit fale drepte :P |
4 Attachment(s)
Ce smecher e motonu ca ae papuci :))
Volvo 242 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
https://i4.photobucket.com/albums/y12...ive-camber.jpg |
masina aia pleaca dupa loc?:O:shock: chiar arata bine:)) asa
|
wow zica ca e calcaa cu cilindru:)=))
|
4 Attachment(s)
I6 Twinturbo battle..
|
awesome man....prima poza cu r34 in drift e prea bestiala....ce sa zic ai AA esti barosan :lol:
|
7 Attachment(s)
R34 Vs R34 Vs Altezza Vs Duhen :shock:
|
D1 GP Tezza FTW :D ...la a doua poza se vede masina duhen care nu se incarcase toate :lol:
|
Acuma am vazut ! :lol: Asta e pc'ul meu de vina,mai mult n-am ce sa ii fac. :D Eu zic ca is ok asa :D
|
nu ti se misca jocul greu ? cu 3 masini jumate :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning