![]() |
Re: Diverse Discutii
Vezi ca la dedeman, langa case gasesti standuri cu diverse produse. Acolo gasesti si o pasta numita xerapol pentru slefuit plastic sau sticla. Iei o pasta dinaia, iei o bucata de pasla si spor la lucru. :D
Sau daca nu ai timp/chef, poti sa apelezi la rudi, vezi care un topic pe zona comerciala, buzau. Succes |
Sarmana boss:D
|
Lume...mai sunteti in viatza?sau v-a cuprins si pe voi boala sf valentin:>?
|
Unde pot face si eu o constatare cum trebuie in materie de tinichigerie pentru un Golf 3? Adica sa-i dau omului o suma modica si doar sa se uite, dar sa-mi zica exact, 100%, ce trebuie sa schimb/inlocuiesc/indrept, pentru ce am eu de gand sa fac la masina (as prefera pe cineva care a avut de-a face cu modele VW mai vechi, gen Golf 2,3,Jetta, Vento etc). In afara de ElcarGid sau chestii de genul reprezentanta.
|
Cel de pe sectia tinichigerie de la mine are tot G3. Vino sa vorbesti cu el, n-o sa te coste nimic.
|
Unde gasesc sa cumpar si eu 2 capre, trepiede, suporti pentru masina?
|
Va pricepeti careva din buzau sa lucrati cu fibra de sticla? :-?
|
Ai PM pentru treaba cu fibra.
|
Ti-am raspuns si ti-am spus ce si cum :) ...
|
Lumeee:D,revin cu o noua intrebare:poate careva sa imi zica si mie cat m-ar costa un kit xenon(faza scurta,proiectoare si faza lunga)+montaju'?...(masina=ford focus break 2003)
|
Ai aici, nenumarate firme ce comercializeaza xenon https://forum.4tuning.ro/532-firme-xenon.html
In proiectoare de ce? Presupun ca vrei 6000k nu? |
Da..:)
|
Cu parere de rau iti spun dar or sa fie egale cu 0 din punct de vedere al eficientei. Presupun ca vrei sa arate coool si atat nu, din moment ce vrei 6000k
In fine , mai ales daca esti genul de om care circula cu FARURILE DE CEATA CAND NU E CEATA, aprinse, din partea mea si a prietenilor mei o sa ai multa carne in frigider, si cine stie, poate ne impiedicam de vreo piatra care din intamplare o sa sara in proiectoarele tale :lol::lol: . Sunt foarte deranjante pentru ceilalti participanti la trafic, si pe ceata, ploaie, umezeala, ninsoare...adica toate conditiile in afara de uscat nu o sa iti foloseasca la nimic. Iti spun din propria experienta cu 6000k. |
Nu's genul ala:)dar vreau sa-i pun un kit xenon ieftin si bun..:(ca m-am saturat de becurile traditionale:|
|
Quote:
Nu exista ieftin si bun. Eu am luat acum vreo 2-3 ani un kit , era printre cele mai ieftine la vremea aia .Sincer iti spun , 6000 k este egal cu zero....in afara de faptul ca arata bine nu foloseste la nimic. Eu am avut pe golf un kit xenon si l-am dat jos...acum am becuri normale philips foarte multumit. |
Deci..sa inteleg ca tu vrei sa imi recomanzi mai degraba becuri normale?:)
|
Quote:
Recomand sincer becuri normale, sau daca vrei tu osram , philips, dinalea mai scumpe ( blue vision, night breaker si altele ). Sau daca tii neaparat sa ai xenon, ia 4300 k, o sa ai vizibilitate mult mai buna, nu o sa se lege politia de tine ca ai ''faruri albastre'',nu o sa ai frigiderul plin si o sa fii multumit. Nu degeaba temperatura asta e pusa si pe masinile cu xenon din fabrica ;) |
Aha okey:)mersi mult:)
|
Si neaparat sa ai lupe daca-ti pui xenon, altfel am sa te injur prin trafic.
|
Hokey:)
|
De acord cu Gycone si Giubau.Un xenon de 4300 k e ideal. Are albul acela placut, de lumina puternica si curata. O sa arate diferit fata de lumina becurilor normale, daca tot vrei sa arate cooool masina cu farurile aprinse. 6000 k e doar de fita, nu pentru a creste cu mult vizibilitatea, din punctul meu de vedere. Si indicat ar fi sa ai lupe in faruri, nu numai pentru ca o sa iti iei carne de la noi sa-ti ajunga mult timp:lol:, dar iti creste si eficienta xenonului.;)
|
Oke Andule:D
:)))Si nu's genu' de baiat cu fitze:D |
eu am 6000k si nu este albastra lumina este alba si mi am reglat foarte bine farurile si nu prea deranjeaza.ba chiar le las la un nivel mai jos.
|
10.000 k :bat: :bat:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Avand in vedere ca sunt praf...la capitolul xenon lupa...vreau sa va intreb..daca nu cumva asta e lupa:D?
|
Aia este o protectie pe faza scurta sa nu fie lumina prea puternica..
OFFTOPIC: ultima fita in buzau , sa te plimbi cu pejoul cc la -4 grade prin oras; am mai vazut unu acum vreo 2 sapt dar era cu un chrysler tot decapotat.. |
1 Attachment(s)
Quote:
Uite aici o ...lupa :D |
Sarmana nenea v8 :) iti voi da o bere:))
OFFTOPIC: ultima fita in buzau , sa te plimbi cu pejoul cc la -4 grade prin oras; am mai vazut unu acum vreo 2 sapt dar era cu un chrysler tot decapotat..[/QUOTE] Mda...unii mai sufera cu capu' :))) |
Quote:
Defapt nu e offtopic, pentru ca asta e un topic pentru oftopic :lol::lol: Pai , l-o fi decapotat sa ii arate cuiva ce minunatie are el la poarta si o fi inghetat sistemu de decapotare :rolleyes2:oops::lol: |
Sau era o vreo fata...:))))si a vrut sa impresioneze
|
Ale mele erau mov asta-vara...acum s-au facut albe :)
|
Nu era nici fata si nici nu`i ghetase.. Am mers in spatele lui de la fab de bere incercand sa`i fac o poza dar i`a dat talpa si l`am ajuns pe la gara cand deja il capotase; erau 4 sau 5 dar mai inchisi la culoare , probabil din cauza frigului..
|
1 Attachment(s)
Nu doar romanu' e cu decapotabila:)))
|
Quote:
Cunosc o gramada de tarani care isi ridica farurile cu surubelnita ! Aia sunt o problema. Si mai sunt multi care isi demonteaza protectia din fata becului la bixenon(H4),care chiar merita sa fie trasi in teapa !! |
Quote:
|
Recomand. ;)
|
Salut baieti.
Am si eu o problema mi s-a rupt o prindere de plastic de la far , si mi se cam misca acum tot farul . Intrebarea mea este cu ce pot sa o lipesc? sau Unde pot in Buzau sa sudez in plastic? sau daca stiti voi alta solutie la problema mea va rog sa mi-o impartasiti. Multumesc anticipat |
Incearca pentruinceput cu picatura... cateva tuburi foarte finut.:D
|
Quote:
E cam greu cu lipitul plasticului, eu personal nu stiu pe nimeni care face asta. Ca idee, ai putea folosi o plasa dinaia metalica , o debitezi dupa forma prinderii farului, o incalzesti bine si presezi ....eventual sa repeti operatiunea si pe partea cealalta ... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning