![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
Quote:
asta klar ar pute merge la kitch tuning... nush cum de l-ai postat aici.. ori e vento vr6 ori... nimic, ca pe vw nu exista AMG si prinza de aier de pe capota se vede calar.. ca e lipita acolo.. sa laud si masina un pic.... farurile de golf 4 ii prind bine.. dar in rest.... Sau cel putin asta e parerea mea... |
nu arata rau vento, da AMG o strica....
|
saracu vento cate modificari o suferit.. cred ca asta o prinde cel mai bine.. si intradevar.. daca nu ar avea priza aia de aier pe apota.. sau ar avea alta priza.. si AMG-ul pe ea.. ar arata foarte bine..
|
masina pe viu arata mult mai bine.. amg-u acela e suspect dar nah :lol: treaca de la mine :P
di48lo cred ca am postat eu pe undeva poze si cu audiul... ori cum aveti un stil... deosebit... de tuning .. si aicea ma refer la multa stickareala pe masina.. |
Sa va linistesc... priza de aer nu mai e. Cineva a furat-o:P
Dar ce naiba tot vorbiti? Mai ales tu, Fixus! Pai clar ca priza de aer era lipita acolo? Si ce daca? Tot vorbesti prostii... Daca asa stau lucrurile, o sa ajungem la concluzia ca nu exista tuning mai fain decat sa lasi masina asa cum este! Toata lumea isi modifica masina la placul lui si isi face asa cum ii place! Cred ca n-are rost sa mai continuu ca tu nu intelegi. Dar stii ce? Arata-mi niste poze cu masina ta (daca ai) si lasa-ma pe mine sa-ti zic ce parere am! Acuma vorbesc foarte serios! Vad ca asa repede poti zice ce sta bine si ce nu. Dar ai talent (sau bani) sa-ti faci masina ca lumea? Astept pozele! |
RA_2fast4u, mersi ;)
Is (adik au fost) masinile prietenilor mei. Si ei au stilul lor, dar deseori difera de stilul meu... Dar asa in general si mie'mi plac masinile lor chiar daca sunt anumite lucruri care nu potrivesc. Stickerele schimba mult imaginea unei masini. Am vazut masini (de exemplu un Peugeot 206 portocaliu) tunat tare si facut fain dar arata naspa fara stickere! Noi facem stickerele... Avem aproape toate de la Modern Image. |
MAAA... si va mai mirati ca nu mai posteaza aproape nimeni pe forumu asta....cum apare un user nou cum sariti pe el si dupa 20 de posturi nu mai foloseste forumul...sincer nu asha se face :|
|
eu nu va mai inteleg la multi le statea mai bine in fata la Sora toti is numa neoane spoilere si stikere
|
Quote:
poate daca nu ar fi fost acolo lipita si ar fi fost decupat din capota si atasata frumos.. nu asi fi comentat... Genul asta de tuning se facea in tara.. acuma cativa ani buni.. cand in romania nu erau firme specializate, dar nu in ziua de azi. Quote:
Quote:
Quote:
poftim aici ai si ceva poze cu ea... https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22296-car-spec/page-10.html |
MATIIIIIIILLLLLLLLLLLLLDAAAAAAAAAAAAAAA
degeaba......senzational, foarte tare mi-a placu, si totusi vorba aia....de pe vremea cand raliul era un SPORT nu o MESERIE |
@di48lo
E de felicitat ca ai intrat pe forumul asta si ca ai inceput sa postezi...multi se abtin...de frica cred...si trebuia sa te astepti la unele divergente cu useri mai...vechi..nu neaparat mai..abili..;)....dar nu trebuie sa le iei parerile lor in nume de rau..ci sa le asculti..caci de-aia exista forumul..sa te informezi...sa iti creezi un stil propiu..dar in cunostinta de cauza...ma intalegi?...acuma..vento-ul ala...mie sincer nu imi place..insa acel audi...tot respectul..iar calibra...mie imi place :)... |
Quote:
1. Si ce conteaza ce scop are priza aia de aer? In tuning sunt multe lucruri care nu au nici un rol, is numai pt. aspect! Si gandeste-te un pic! Locul filtrului nici nu e pe acolo! E pe lateral in dreapta! Nu numai filtrele stoc, si filtrele sport! Tu vrei sa spui ca nu ai voie sa pui pe masina nimic ce nu are rol? Atuncea nu punem nici eleron ca sub 150 nu are rol, nici spoilere fata-spate, ca numai maresc gabaritul, nici praguri, nici neoane, nici stickere! Si as putea continua lista dar astfel de lista gasesti in orice catalog tuning! 2. Sa nu crezi ca de aia nu au tunat masina ca lumea pt. ca n-au bani! Au de 30 de ori mai multi bani ca tine, dar ei au si alte planuri. Au personalizat masina numai pt. ca nu le place de loc asa cum au iesit din fabrica. Si daca ai alte planuri nu merita sa bagi intr-o masina de 2x pretul masinii. Nici nu o sa poti vinde ca masinile tunate sunt vandute cel mai greu. In ce priveste masina ta: recunosc ca e o masina faina si e in conditie excelenta. Fiind-ca nu este aproape nimic modificat, nu pot sa zic nimic. Macar se afla un vectra fain in Cluj, ca altele (modificate) arata jalnic! Jante simple are orice masina, ai un sys. audio destul de bun, si atat! Oh, da! Grila din fata arata bine, numai sa scapi de autocolantele alea (sau ce is) de pe faruri ca arat incredibil de naspa! (ai zis ca nu pui orice pe masina nu?) Dupa toate astea nu stiu cum iti permiti sa comentezi, daca inca n-ai reusit sa realizezi ceva! Si eu pot spune ca nu cumpar masina ca strang banii si in 10 ani o sa-mi iau un Ferrari, de ce nu un Enzo ca sa fiu mai tare ca ala de la Flip:twisted: Concluzie: M-a prins post-ul lui claudius. Is nou aici, si m-am mirat ca nu sunt posturi asa de interesante si nu prea sunt noutati. Acuma inteleg de ce. Am decis sa nu te mai iau in considerare (Fixus), si nici pe ceilalti ca tine. De acum incolo poti sa scrii absolut orice, nu mai stau de vorba cu tine. Daca nu o sa mai suport, nu o sa mai intru aici, dar in nici un caz nu stau de vb. cu tine. M-am bucurat si eu ca am gasit un forum roman (chiar daca sunt ungur) unde se vorbeste despre masini din CJ. Si iata, ce gasesc! Sunt inregistrat pe multe alte forumuri si postez de ani si niciodata nu mi s-a intamplat sa ma cert cu cineva. Fiecare forum are reguli (scrise si nescrise). In alta parte dupa o conversatie ca asta te dau afara! Am inchis conversatia asta:!: |
ca sa fac si eu pe baiatul rau.. iti cer si eu poze cu masina ta... si dupaceea o sa te invit in una din zile... la o bere.. sa imi spui una alta pe fata.
|
Quote:
si in legatura cu criticile.. de multe ori se exagereaza, dar nu uita ca gusturile nu se discuta.. ventoul e ceva diferit.. nu mai prea vezi asa ceva in cluj, adica cu atatea stickere pe el, asa ca normal ca atuncea cand vezi ceva nou fie u love it fie u hate it... intelegi? si in legatura cu priza.. fantele din spoilere toate au un rost? jantele de nspe mii de inchi au rost? nu chiar te defavorizeaza in multe cazuri.. so atata timp cat da bine eu zic ca nu are rost sa criticam degeaba munca omului :) .... dar ori cum daca lumea nu s-ar critica intre ei cel mai probabil acum orasul ar fi plin de masini cu semnul de la nike si cu coditze de rechin... so that's not bad either ... |
Calibra imi place foarte mult. Arata bine de tot
|
Poze cu Gallardo nimeni nimik ?
|
hahahaha in ab e modena de acum 4 ani si m-am si dat cu el :D
|
no bine si care ii ideea de fapt, ca oricum nu-i concurs!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Mergeam la cineva si am surprins eclipsu asta pe marginea drumului.nu stiu daca a mai fost postat pe forum din cate stiu eu nu dar sunt convins ca majoritatea l-ati vazut prin centru :) ..aaa si urmatoarea in manastur chiar atunci iesise de la McDonalds un mercedes S550 AMG (scria in spate) numere de USA in poze nu se vede ca e naspa telu meu :D da am cautat pe net si am gasit http://lycos.oodle.com/view/438730219/
|
f tare!!!!!
|
Turbata .........
|
1 Attachment(s)
un cotetz de la noi din gasca , 1.9 TDI cu D rosu si I rosu si T albastru, macar bea bere la doza...
|
2 Attachment(s)
ciclomotor cu cip pe el
|
1 Attachment(s)
muhahaha..ma Tekno, lasa-i ca nu stiu ei ce inseamna "vechiturile"..si ca venind vorba...
Cine stie - stie, cine nu - degeaba i zici !!! |
5 Attachment(s)
uite una pt tekno.. o masina adevarata de altfel.. pacat k nu o reconditioneaza proprietarul a.i. sa fie vazuta shi pe strazi..sau pe drumuri virajate.. acolo unde ii este locul..
PS: pe bancheta i se poate vedea inima care nu mai bate.. |
delta integrale, vai saraca, unde ai gasit-o?
Quote:
|
[QUOTE=tekno;829642]delta integrale, vai saraca, unde ai gasit-o?
la motoland.. statea acolo shi plangea de "nacaz" :cry: |
superb "camaro" ala negru de mai sus .... cand vazusi pozele de la 4tuning day, ma intrebam daca sio mai dus sammy masina pana la urma ... o iesit foarte bine ... cel putin in poza; abea astept sa o vad in natura
|
mi se rupe inima cand va aud ...lancia aia va fi readusa la viata in cel mai scurt timp.are nevoie doar de un transplant de inima acum cand s-a rezolvat problema inmatriculatului.
|
Ms Ms baetzi...ma bucur ca va place!..sper sa ies la plimbare cat mai repede cu ea!
|
Quote:
|
foarte frumos jaguarul, defapt proprietarul doar masini frumoase a avut.
|
Masina postata de CJ-01-WOB la pagina 15(CJ 02 VSP) este avariata si DE VANZARE. Renault 18 an `82 1995 cmc benzina, geamuri eletrice fata, volan sport, cutie in 5 viteze. masina a fost lovita tare in lateral stanga. inf la tel 0728217104. (imi cer scuze pt k postez p langa subiectu` topicului dar nu puteam sa fac trimitere din alt topic)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
xxxxxxxxxxx !!! ???? !!!!!!!!!! ~X( aseara in fata la sora... in realitate arata mult mai bine z-ul putin tuning pe el dar discret si de efect.. |
Cj-01-WOB..da'mi add pe mess : emmedue_bike
|
da Z negru .. pe la Bowling aseara ..
.. masina e super insa ''impresiile'' o strica .. am vazut ieri si un mx6 8) .. o masina mai interesanta pt Ro .. Ma asteptam insa sincer la mai multe turbaciuni .. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning