Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

radu_rs 18-12-10 22:05

Re: Machetele mele - steaua23

Superb Maybach 57S, chiar impecabila! Pozele sunt foarte tari, iar noul decor pentru pozat machete este de-a dreptul genial. Imi place ca nu-i drept, formal, este mai altfel.

Merci pentru pozele cu machetele 4x4. In principiu stiam ca ai cea mai numeroasa colectie de machete de acest tip, din cati colectionari am vazut in RO.
Superb, de apreciat! MAXIM!

Racer21 19-12-10 09:24

+1

Intr-un an (aproape) ai sa strangi atatea SUV`uri, 99% din ele fiind premium, e ceva de laudat.

radu_bv 19-12-10 10:38

Foarte frumos:rolleyes2 Imi place ce vad:!:Ai o colectie...nici nu stiu cum sa-i zic...SUPERBA(atat cea 4x4 cat si intreaga colectie):-P
Acum am vazut...n-ai niciun Touareg:-)
Iar Maybach-ul e de nota 20:twisted:

steaua23 22-12-10 23:01

12 Attachment(s)
Volkswagen T2 - Schuco 1:18 (martini edition)

Macheta prezinta destalii bune, dar este destul de fragila. Elementele mobile se inchid foarte bine, iar motorul este redat multumitor.
Tinand cont ca masina reala este foarte simpla, aceasta macheta este foarte buna.
O recomand oricarui iubitor de masini vechi, mai ales ca este si singura ce respecta scara 1:18 (parca).

ps: pozele cu detalii nu au iesit asa cum imi doream, dar o sa scot macheta si la o sedinta foto daca o sa fie vreme buna.

radu_bv 22-12-10 23:04

Superb Busu':-P Este o macheta simpla, dar realizata impecabil:D
O recomand oricarui iubitor de Porsche:-P

sergini0 22-12-10 23:16

Foarte simpatică maşina şi macheta īntocmai. Pe interior are covoraşe de cauciuc sau mi se pare? Volanul este metalic? Īmi plac mult uşa pe şină şi vopseaua, este finisată foarte bine.
Stai liniştit, fotografiile ţi-au ieşit foarte bine avānd īn vedere că nu ai avut o lumină prielnică, dacă erai afară se schimba treaba:).

steaua23 22-12-10 23:23

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3920326)
Foarte simpatică maşina şi macheta īntocmai. Pe interior are covoraşe de cauciuc sau mi se pare? Volanul este metalic? Īmi plac mult uşa pe şină şi vopseaua, este finisată foarte bine.
Stai liniştit, fotografiile ţi-au ieşit foarte bine avānd īn vedere că nu ai avut o lumină prielnică, dacă erai afară se schimba treaba:).

Pai afara poti face poze relativ bune cu orice aparat setat pe auto, chiar si cu telefonu. Nu ma plang de poze, sunt relativ multumit, dar mai e de lucru pana la ce vreau eu. La interior nu prea imi plac, dar o sa incerc sa imprumut un alt obiectiv.

2010 22-12-10 23:29

Prea frumoasa man, am ramas tablou...bravo:!:

FED express 23-12-10 08:23

BULLY:lol::wink:
ce bine-i poate sta cu dungile Martini:shock:
motorul foarte frumos, dar coloana de directie pare cam degolita:lol: defapt asa era si la cel real.
buna achizitie, multi ar dori-o, dar fiind limitata la un anumit numar de bucati...:sad:
buna achizitia, ce urmeaza??

gabimar2005 23-12-10 09:38

Super tare Vw Transporter.. nu l-am mai vazut pana acum la nimeni! Imi place de asemenea Maybach-ul tau pe alb si mai ai in mercedes G classe cred ca e.. tot pe alb in rafturi.. ala iar e super tare!
Bafta in continuare!
La cat mai multe machete!

P.S: Nu ai Touareg in colectie..

andreigica 23-12-10 13:51

Superb T2!:D
E si pe lista mea,ai ales versiunea care ai achizitionat-o,dar nu stiu daca o voi mai prinde in urmatoarele luni......

steaua23 23-12-10 22:28

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3920804)
BULLY:lol::wink:
ce bine-i poate sta cu dungile Martini:shock:
motorul foarte frumos, dar coloana de directie pare cam degolita:lol: defapt asa era si la cel real.
buna achizitie, multi ar dori-o, dar fiind limitata la un anumit numar de bucati...:sad:
buna achizitia, ce urmeaza??

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3921529)
Superb T2!:D
E si pe lista mea,ai ales versiunea care ai achizitionat-o,dar nu stiu daca o voi mai prinde in urmatoarele luni......

Este o combinatie de culori destul de reusita si daca nu esti fan porsche.
Macheta este limitata la 500 buc, dar sa fie seriosi ... nu e chiar de negasit. Cel putin o perioada ...

Quote:

Originally Posted by gabimar2005 (Post 3921012)
Super tare Vw Transporter.. nu l-am mai vazut pana acum la nimeni! Imi place de asemenea Maybach-ul tau pe alb si mai ai in mercedes G classe cred ca e.. tot pe alb in rafturi.. ala iar e super tare!
Bafta in continuare!
La cat mai multe machete!

P.S: Nu ai Touareg in colectie..

G klasse este o macheta foarte buna. Ti-o recomand cu incredere in orice versiune.
Touareg nu mi-am luat pentru ca nu-mi place nicio versiune. Cel de la welly se inchide prost, cel de bburago are usi fara rama si faruri ciudate, iar cel norev tinde spre jucarie cu geamurile alea fumurii.
Totusi maine vine un VW Tiguan - Norev 1:18 :)

radu_rs 24-12-10 12:10

1 Attachment(s)
Cat de misto este macheta!!!

Chiar o realizare buna. Usa glisanta mi-a lasat o impresie buna. Nu sunt multe ocaziile cand poti vedea la o macheta o usa glisanta functionala.

Aa, uite si macheta mea preferata din SUV-urile tale.

NOT :evil_laug

GrAnDe 24-12-10 14:43

ehe ce piesa rara va fii asta in cateva luni :D , felicitari pentru achizitie

bmwh548 24-12-10 16:16

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3922717)
Touareg nu mi-am luat pentru ca nu-mi place nicio versiune. Cel de la welly se inchide prost, cel de bburago are usi fara rama si faruri ciudate, iar cel norev tinde spre jucarie cu geamurile alea fumurii.
Totusi maine vine un VW Tiguan - Norev 1:18 :)

Iei unul Welly de pe care iei geamurile si le pui pe cel Norev :P

steaua23 24-12-10 16:20

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3924257)
Iei unul Welly de pe care iei geamurile si le pui pe cel Norev :P

Pai cel norev are bodykit, jante si alte nebunii. Personal nu imi place deloc aspectul lui, iar geamurile fumurii (inclusiv parbrizul) reprezinta cireasa de pe tort :))

Probabil o sa-mi iau unul welly dar mult mai tarziu ...

steaua23 24-12-10 20:20

3 Attachment(s)
A venit Mos Craciun !!!

model collector 24-12-10 20:21

Te intreci cu gluma deja....

sergini0 24-12-10 21:27

No comment, aşteptăm o prezentare bine meritată. Şi la mine a veniiit!:D

2010 24-12-10 22:03

Deja mosul tau e...:rolleyes2
Astept multe prezentari de la tine:!::!:

CALIN 79 25-12-10 16:11

Superb T2-ul tau, si eu vreau unul mai mic (e singurul care-mi lipseste dintre T-uri), de CMC nu mai zic nimic. Foarte darnic mosul la tine. Astept prezentarea.

radu_rs 26-12-10 21:59

Ai fost tareeee tareeeeee cuminte de ti-a adus Mos Craciun asa un cadou.
Nu vreau sa-mi imaginez ce iti aducea daca erai rau... :)

steaua23 27-12-10 01:14

13 Attachment(s)
Mercedes Benz 300 SLR "Uhlenhaut" - CMC 1:18

O macheta de nota 10, cu multe detalii. Rotile se pot scoate, spitele sunt lucrate manual si toate partile mobile dispun de balamale realiste.
Pe aripa dreapta exista o parte detasabila, in spatele caruia se poate vedea traseul evacuarii.
Macheta este construita din 1817 piese si este unul din modele cmc de top. Sper sa urmeze cat de curand si modelul nou de SLR.

O sa revin cu o alta sedinta foto cat de curand, eventual afara/

2010 27-12-10 01:21

Ramai masca la vederea detaliilor:!::!::!:
O frumusete de macheta man, sute de felicitari din partea mea:!::!::!:

steaua23 27-12-10 01:29

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3930334)
Ramai masca la vederea detaliilor:!::!::!:
O frumusete de macheta man, sute de felicitari din partea mea:!::!::!:

Multumesc frumos, dar macheta asta nu a fost achizitionata de mine, deci felicitarile nu pot fi decat pentru prezentare, maxim.
A fost cadou de la prietena ... :oops:

2010 27-12-10 01:35

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3930348)
Multumesc frumos, dar macheta asta nu a fost achizitionata de mine, deci felicitarile nu pot fi decat pentru prezentare, maxim.
A fost cadou de la prietena ... :oops:

Super cadou man, sa dea Domnul la fiecare Craciun sa primesti cate un CMC:!:

sergini0 27-12-10 02:21

E bine cānd cei dragi ştiu ce-ţi place:). Nu mai are rost să comentăm legat de machetă, se ştie care-s părţile ei bune şi singura ei parte rea (preţul), dar dacă n-ar fi, probabil nu ar mai fi aşa exclusivistă. Am o mică īntrebare. Nu am avut ocazia şi nici nu cred că o să am degrabă ocazia să ţin un CMC īn mānă. Macheta este solidă? deoarece din fotografii pare, dar gāndindu-mă la cāt de fin este lucrată īmi e greu să cred.
S-o stăpāneşti sănătos şi să sperăm că anul viitor va veni cu mai multe bucurii!

SPECTI 27-12-10 05:38

1 Attachment(s)
O masina superba!
Au exitat numai doua exemplare (rosu si albastru, dupa culoarea tapiteriei). Mercedes Benz 300 SLR Coupe UHLENHAUT s-a nascut prin transformarea masinei de curse MB W196, cu care Stirling Moss a castigat Mille Miglia in 1955. Una dintre cele doua exeplare a fost in proprietatea lui Rudolf Uhlenhaut, directorul technic de la Mercedes-Benz Motorsport.

GrAnDe 27-12-10 11:07

Iti mai trebuie M-B transpoerter :D

Racer21 27-12-10 11:23

Fenomenala !!! Daca nu ma insel, asta e al doilea CMC din colectie, nu ? E superb oricum, cadouri de astea sa tot primesti :D

klauzephoto 27-12-10 12:37

la CMC si mai ales la modele din astea nu prea ai ce comenta....chiar primesti tot ce se poate la scala asta pentru banii platiti....este geniala macheta, este o opera de arta....este la urma urmei o investitie, lucru care se poate spune despre destul de putine machete....felicitari si la mai multe !!!!

CIPONE 27-12-10 13:05

Superb!Daca prietena ta a fost cea care a ales si masina in sine, si nu doar un CMC la intamplare, permite mi sa o felicit pentru alegerea facuta!Interesanta si completarea lui Specti, ajuta la identificarea masinii in timp.Spor.

radu_bv 27-12-10 13:14

Nice:lol: Frumos de tot realizata macheta asta. Vad, ca la toate CMC-urile, ca punctul forte este motorul...ceva demential:twisted:
Nu stiu daca am spus bine, dar raportand la ceilalti producari considerati sub CMC, toate particelele din macheta sunt un punct forte fata de particelele celorlalte machete;)
Felicitari Andrei:!: (atat pentru macheta, cat si pentru prietena:twisted:)

andreigica 27-12-10 14:14

O macheta impecabila,fara cusur,felicitari pentru achizitie!:D:shock::shock:

radu_rs 27-12-10 17:33

Absolut superba!

Nivelul de detalii este uimitor, macheta este realizata exeplar. Ravnesc dupa asa o macheta in colectia mea.
Alaturi de celalalt CMC pe care-l ai, sunt cu adevarat piesele cele mai grele pe care le-am vazut prezentate pe acest forum.

steaua23 27-12-10 20:53

3 Attachment(s)
CMC-urile sunt machete foarte solide. Nu iti lasa impresia ca s-ar rupe ceva cand le studiezi, desi sunt multe piese micute pe acolo. Mai repede strici un autoart decat un cmc ...

Ca ma plictiseam in vacanta, am zis sa stric si eu niste machete. Astfel am cumparat un Hummer concept de pe care am luat rotile si le-am pus pe un F350 Lariat. Nu prea ma pricep eu si nu a iesit asa cum ma asteptam, in ideea ca rotile stau acum fixe acum :( , dar macar am schimbat aspectul machetei.
Cel modificat e cel albastru, cel stoc e cel portocaliu.

ps: pe seara revin cu noutati ...

2010 27-12-10 20:57

Mi se pare mai puternica acum, imi place schimbarea:!:

radu_bv 27-12-10 23:11

Arata bine cu rotile alea mari, dar pe fata parca mergeau putin mai mici;) Pe spate arata foarte bine asa:-P

alynex 27-12-10 23:32

Cat de bine poate sa aratee:shock:!
Trebuie sa-i pun si la al meu asa ceva.
Incearca sa-l ridici mai mult,ar trebui sa-si revina directia,daca e destul de inalt.

promo 27-12-10 23:59

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3931455)
Superb!Daca prietena ta a fost cea care a ales si masina in sine, si nu doar un CMC la intamplare, permite mi sa o felicit pentru alegerea facuta!Interesanta si completarea lui Specti, ajuta la identificarea masinii in timp.Spor.

+1

frumos cadou.

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning