Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

ERY 08-04-06 21:22

Re: NuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu

Quote:

Originally Posted by Psycho
da unde eshti frate .. ce eshti plecat ... pff a observat careva ?!

Nttt ce om.
Las' ca vin eu acasa...da mai incolo...mai stau aici ca imi place.

Psycho 09-04-06 02:45

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by zguby
Cika nici mie nu mi-e dor de voi :))))))))) Haide-ti odata acasa sa creem panica-n orash :))))))))

pai ce am facut aseara cu ashtia .. a fost mai mult decat panica .. a fost nebunie .. bai ceres ... am devastat orashu cu vpr`u ..

cerculetze cu bmw`u ... liniutze .. alergatura prin mamaia .. prin orash driftu`i pe plaja ...

am ramas impotmolit .. .

cam asta ati pierdut in seara asta
ce va urma .... va fii si mai grav ..... vpr`ule ... in stilu` asta .. nu mai ajungem cu mashinile intrei pana de 1 mai ;)

Psycho 09-04-06 02:54

avetzi urme de burn`out .. la ...

locu ala vestit cu parcare mare .. acolo e si cerculetze ...

stopu` de la miga .... apoi prima banda de la stop`ul de la capitol .. prima banda ... stopul de la dacia ... + urmatoru de la poshta 7 ... ;) ...

la mai mare ... mai pregatim o alergatura :) .. mbuhahahah de data asta cu camere :) ...

lolek 09-04-06 14:00

Psycho mai zice atatea ca cine stie cum te trezesti cu pol cu dinastea ... dai doar pm`uri ce naibii vrei sa vina militia peste voi sau televisiunea????:))))))))))
apropo ... cine au voie doar cei din clubu vostru? ca am mai vazut pe undeva unde se intalnesc doar cei din clubu respectiv si nu au ce cauta altii din afara clubului :))))))))))))))
dak ma primiti si pe mine astept un pm MULSUMESC :)))

ANDY_62SLC 09-04-06 14:06

SHMule vreau si eu sa vin la cosie unde si cand?dami si mie un PM ca am frana de mana noua deci...........trebuie sa o rup iar!

zguby 09-04-06 14:08

Quote:

Originally Posted by lolek
Psycho mai zice atatea ca cine stie cum te trezesti cu pol cu dinastea ... dai doar pm`uri ce naibii vrei sa vina militia peste voi sau televisiunea????:))))))))))
apropo ... cine au voie doar cei din clubu vostru? ca am mai vazut pe undeva unde se intalnesc doar cei din clubu respectiv si nu au ce cauta altii din afara clubului :))))))))))))))
dak ma primiti si pe mine astept un pm MULSUMESC :)))

N-are pentru cum mah :)))))))))))) Pai ceea ce a descris el cu masina de POLITIE a facut :))))))))))))))

Psycho 09-04-06 14:08

pff .. eshti binevenit .... in general acceptam DOAR lume din club sa zicem .. dar poate facem o exceptzie ptr tine .. sa vezi cum ne distram noi ;) ... oricum aseara a fost nebunieeeeeeeeee ...

facem o exceptzie .. oricum .. a fost sa zicem .. ceva planificat-o-spontan ;) ... e plictisitor .. suc suc si iar suc .. chiar uitasem cum e sa alergi prin orash .. si sa se sperie lumea :) ... sa alergi prin bezna cu farurile stinse ... e prea adevarat ... vom mai face d`astea curand ;)

zguby 09-04-06 14:09

Quote:

Originally Posted by ANDY_62SLC
SHMule vreau si eu sa vin la cosie unde si cand?dami si mie un PM ca am frana de mana noua deci...........trebuie sa o rup iar!

Da daaaa daaaaaaaaaaaaaa si eu vin sa vad cum va rupeti frana de mana :))))))))) Da-ne si noua un bip cu secret :)))) ca sa stim :)))))))))

ANDY_62SLC 09-04-06 14:10

cu secret adica asa se dau bepurile la ANONIMI cu nr ANONIM!:))

Psycho 09-04-06 14:11

bai romeo ... data viitoare ma revanshez ... pun cauciucurile de strada .. de vara .. k nu vreau sa le stric pe astea de iarna .. si facem iar bahouse .... .... si ami incet pe tomis .. k dupa 140 nu mai puteam sa va ajung tuva`n gura ...

zguby 09-04-06 14:11

Mah oricum politia n-are cum sa ne mai prinda daca suntem Anonimi ? Ce stiu eu cine suntem ? O sa le dea un mare semn de intrebare :))))) Right ? :)))))))))))))

Psycho 09-04-06 14:14

bah .. io si romeo si cu leo .. si cu baiatu` cu bmw`u .. si cu ink 2 - 3 mashini .. suntem undercover ... asa k ... plm ... dar aseara la un momentdat cand am plecat din port ....... din 6 mashini cate am ajuns am plecat .. 15 ... 16 ... super tare

zguby 09-04-06 14:20

Belea asha acum ca ai anuntat o sa fim si mai multi :))))))))) Ghinonul politiei :))))))))

GABBY_ 09-04-06 15:04

pai tati la 1 noaptea pe la spital pe acolo ,pe tomis normal ca nu aveai cum sa-i ajungi pe baieti odata ce eram la 100 m de intersectie si eu nu am vazut decat silueta unor masini care coborau pe tomis,nu ma intreba de culoare sau marca :).ce mi-a placut era sunetul,avion;))

zguby 09-04-06 15:27

Quote:

Originally Posted by GABBY_
pai tati la 1 noaptea pe la spital pe acolo ,pe tomis normal ca nu aveai cum sa-i ajungi pe baieti odata ce eram la 100 m de intersectie si eu nu am vazut decat silueta unor masini care coborau pe tomis,nu ma intreba de culoare sau marca :).ce mi-a placut era sunetul,avion;))

Trebuia sa filmeeeeeeeeeeezi :))))

ct77pia 09-04-06 15:33

daaaaaaaaaaaaaaa sigurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr crezi ca reuseai?????????? baaaaaaaa care vrea un mertan sa imi schimb si eu masina sa imi iau ceva de fugsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zguby 09-04-06 15:43

Ia zi PIA diseara ceva bahaos prin orash ? :)))) Hai ca merge asha umpic de duminica seara :))) Da-ti si voi o sarma daca e :)

ct77pia 09-04-06 15:49

nu ies
m-am lasat de ilegale

zguby 09-04-06 15:57

Quote:

Originally Posted by ct77pia
nu ies
m-am lasat de ilegale

Pai e legal ceea ce faci tu mah, zi mah si tu e legal sa te lasi de ilegale ? :))))))))))))))))))

Psycho 09-04-06 16:14

Quote:

nu ies
m-am lasat de ilegale

asta s`a pocait ;)

zguby 09-04-06 16:25

Hahah am vb cu el acum si mi-a zis ca pana de Paste tine post la frana de mana :)))) Dupa aia e dezlegare la drifturi :))))))

Psycho 09-04-06 17:02

Quote:

daaaaaaaaaaaaaaa sigurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr crezi ca reuseai?????????? baaaaaaaa care vrea un mertan sa imi schimb si eu masina sa imi iau ceva de fugsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

am eu niste role daca vrei ;)

zguby 09-04-06 17:11

Quote:

Originally Posted by Psycho
am eu niste role daca vrei ;)

Ha ha ha mai bine ii facem lu PIA un ditamai caruciorul cu rulmentzi :)))))))))

VPR`u 09-04-06 17:24

lolllll ... pia datzi frate glontzu cum sa te lasi de goloneala ::)))

bai spof in seara asta itzi dau un telefon sa ii dam regulamentar pe orash :)) abia astept ...

zguby 09-04-06 17:30

Quote:

Originally Posted by VPR`u

bai spof in seara asta itzi dau un telefon sa ii dam regulamentar pe orash :)) abia astept ...

Da-ti o sarma si la je cand va strangeti, zicea hANDY sa-l anuntam si pe el :)))

Psycho 09-04-06 17:35

Quote:

Originally Posted by VPR`u

regulamentar in a 2`a la limitare ?!?!

zguby 09-04-06 17:38

Regulamentar mah cu clima bizonica cu tot :)) dar vai vai ce se aude e antiradarul, am scapat si de data asta. Incredibil incredibil domle' ....incredibil dar vai postul asta e pe numele meu ! :)))))))))))))))

ANDY_62SLC 09-04-06 17:40

pai imi dati mah si voi un sms ceva drak ca doar suntem niste anonimi!

VPR`u 09-04-06 17:50

suntetzi voi anonimi ... eu sunt independent .. i`m a good friend ;)

zguby 09-04-06 18:21

Da da da VPR-ul e independent de anonimi dar dependent de ABSINTH , J&B si CHIVAS REGAL :)))))))))))) hahahaha

Psycho 09-04-06 18:25

aoleooo ti`am mai zis de atatea ori .... el e sportiv de performantza nu face asa ceva ... pfffff

zguby 09-04-06 18:48

Hmmm desi nu fumeaza se pare ca intentioneaza sa ne traga in piept :))))))))

Psycho 09-04-06 18:50

b - 82 lmb . in constantza

lamborghini galben ;) .. poze cat de curand :)

la sala sporturilor ;)

ANDY_62SLC 09-04-06 19:02

lasa u lamborghini dupa meci iesim sau nu?

D_M_X 09-04-06 19:37

bah pia te-ai tzicnit la scufita????? Oricum el tine post la frana de mana de mult ....ca nu are :D

Alex_Evo_VIII 10-04-06 00:15

Quote:

Originally Posted by zguby
Da da da VPR-ul e independent de anonimi dar dependent de ABSINTH , J&B si CHIVAS REGAL :)))))))))))) hahahaha

Era dependent, din cate am vazut eu in ultimile ieshiri shau s-a cam pocait, dar ce vrei e alegerea omului, daca vrea sa rugineasca de la prea multa apa lasa-l!

Psycho 10-04-06 00:51

bah .. io in seara asta era sa fac cunoshtintza cu un copac .. din cauza lu` zav`u in mamaia ;) ... si am tuns boschetzii :) .. in parcarea de la parc .. sunt urme de franare ;) ... am alergat putin si in seara asta .. .vedem maine seara ... ;) ... multumim politiei rutiere constantza pentru lipsa ;) la mai mare :D

D_M_X 10-04-06 01:15

iar s-a dat in stamba zav-u?

Psycho 10-04-06 01:23

pai m`a bagat in copac ... dar norok k erau si boschetzi ... si m`am suit pe ei .. am zgariat putoin bara dar totu e ok .. cand ma duceam spre copac .. am zis ... : o nuuuuu .. iar ... si mi`a picat fisa .. am dat drumu la frana ... si m`am dus pe trotuar ;)

ANDY_62SLC 10-04-06 01:59

bahhh frate ce mai ,,fratie" cata ,,unitate" in filiala asta!iesiti faceti bahaus da nu dati si voi macar un bep atat nu altceva!............bulangi ca de fiecare data!

All times are GMT +2. The time now is 12:44.

- Copyright 2026 4Tuning