Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

GRIM_RIPER 14-02-07 20:47

Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU

un singur cuvant...............SUPERBA MASINA .....

Fauru_13_XWN 14-02-07 20:56

Quote:

Originally Posted by GRIM_RIPER (Post 750063)
un singur cuvant...............SUPERBA MASINA .....

acu fara suparare io vad doua cuvinte:lol: :lol: :lol:

GRIM_RIPER 14-02-07 20:59

ma luat valu' am vrut sa scriu''SUPERBA''atat.........ms pt off topic.....este si cn stie rumana

quick_5hifter 14-02-07 22:40

bine, bine, dar id-ul tau stiai ca de fapt trebuia scris "GRIM REAPER" ? :oops:
(in engleza: reaper=secerator; grim=crud, nemilos; de aici sintagma GrimReaper s-ar traduce "Muartea....Muartea" :lol: :lol: :lol: data viitoare sa nu-mi mai furi id-ul, ca din cauza unora ca tine l-am si schimbat de 2 ori pana acum :evil: )

scuze Robert pentru off-topic!

fanete 15-02-07 22:37

hai sa te ajut si eu tau-le sa faci 100 de pagini pe topicul cu masina ta :p

bafta... si tot nu am reusit sa vad si eu fetele alea de usi...

Motor 15-02-07 23:00

Man.....am citit asa....pe sarite despre dacia ta
la inceput chiar mia placut...in schimb acuma...nex. Stiu ca ai pus suflet si o gramada de bani dar mno.... in fine important ii ca tie sa iti placa....bafta

Ps am vazut pe ceva pagina .....ceva filmuletz...cum sarea sticla de cola pe plafon..... la SANDREI pe almera.....nu sta in picioare nici sticla de 2 litrii cu 1 litru de suc in ea :)) si cu subwoofer de 300w

eu 16-02-07 12:27

Poti sa pui mai multe poze cu noul sistem de deschidere te rog frumos?

pilula20 16-02-07 15:32

Quote:

Originally Posted by Motor (Post 752181)
Man.....am citit asa....pe sarite despre dacia ta
la inceput chiar mia placut...in schimb acuma...nex. Stiu ca ai pus suflet si o gramada de bani dar mno.... in fine important ii ca tie sa iti placa....bafta

Ps am vazut pe ceva pagina .....ceva filmuletz...cum sarea sticla de cola pe plafon..... la SANDREI pe almera.....nu sta in picioare nici sticla de 2 litrii cu 1 litru de suc in ea :)) si cu subwoofer de 300w

te-ai gandit vreodata ca masina lu TAU e antifonata si poate din aceasta cauza sticla de coca cola sare doar atat....daca nu avea antifoane nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla cand dadea drumu .....bafta TAU masina e foarte tare din toate pct de vedere...

B-69-TAU 16-02-07 19:45

motor, masina mea nu este una de strada nu stiu daca masina asta a mers vrodata mai mult decat se lucreaza la ea! am muzica de competiti, cu premi pe masura! nu compara un sistem de masina obisnuita cu unul special pt concurs!
in masina la ora actuala am peste 1000w rms! si sticla aia de coca cola nu sarea mai tare ca am toata masina antifonata dar bineinteles ca stiai lucrul asta daca citeai cateva pagini mai in urma!
prietenul tau a scos cumva 145.5 db la vreun concurs de muzica?

acum hai sa va arat cateva poze cu fetele de usi de pe fata si mare surpriza urmeaza si cele de spate care sunt aproape gata de montat pe masina..... poze in lucru la fetze de usi...

GRIM_RIPER 16-02-07 20:20

wtfk???.......waw.........superbe fetzele alea........si desper gusteri care habar nu au de competizi :ganditziva inainte de a spune cv!!!.....tau tzineo tot asa!!cea mai tare dacie....la cum arata .........dau un passat pe ea:D:D:D:D

Aaronnel^ 16-02-07 20:23

TAU-le ... super marpha fetele de usi ;)
Mai demult ziceai ceva de bord ? il faci pana la 4t day ?

quick_5hifter 16-02-07 20:35

au iesit excelent! felicitari! dar ati verificat daca sunt probleme cu scaunul?

sorin_sorin95 16-02-07 20:54

Si negre cum spuneai ca ai de gand sa le faci o sa vina superb. Bft in continuare

iasi_drifter 16-02-07 21:44

f misto. dar nu te incomodeaza proeminentele alea?

Motor 17-02-07 00:28

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 753706)
motor, masina mea nu este una de strada nu stiu daca masina asta a mers vrodata mai mult decat se lucreaza la ea! am muzica de competiti, cu premi pe masura! nu compara un sistem de masina obisnuita cu unul special pt concurs!
in masina la ora actuala am peste 1000w rms! si sticla aia de coca cola nu sarea mai tare ca am toata masina antifonata dar bineinteles ca stiai lucrul asta daca citeai cateva pagini mai in urma!
prietenul tau a scos cumva 145.5 db la vreun concurs de muzica?

acum hai sa va arat cateva poze cu fetele de usi de pe fata si mare surpriza urmeaza si cele de spate care sunt aproape gata de montat pe masina..... poze in lucru la fetze de usi...

Stai man... linistit...ziceam si io ca fapt divers....ca nu iti trebe 700w ca sa nu stea pe poafon o sticla de cola....asta nu participa la competitii......dar am un prieten care scoate 146,2 db la STREET A

Yackone 17-02-07 02:00

interesanta scula aia de slefuit ...de unde imi iau si eu una???;)

pilula20 17-02-07 11:50

Quote:

Originally Posted by Motor (Post 754169)

Stai man... linistit...ziceam si io ca fapt divers....ca nu iti trebe 700w ca sa nu stea pe poafon o sticla de cola....asta nu participa la competitii......dar am un prieten care scoate 146,2 db la STREET A

acuma ai schimbat subiectu...in primu rand TAU a castigat concursu la ESPL...NU LA SPL...tau daca schimba cutia nu se stie niciodata cat scoate...doar ca omu are antifoane si e greu sa sara sticla...sa te urci si tu o data la el in masina si sa vezi muzica....

Motor 17-02-07 14:14

acuma hai sa nu ne certam.....las ca stiu io ce ii aia muzica ...nu tre sa ma urc la el in masina

corvin_5000 17-02-07 19:06

mai ....imi place de baiatul asta ..face din masina ce ii vine in cap...nu m-am uitat la delalii ca il las pe el...dar am observat un anumit lucru..
NU ESTI PUTIN PUTIN arogant?
in rest e ok...

NightDevil 17-02-07 22:09

hai mah ka au iesit frumos sa le vedem pe masina si colorate :))

alex MG ZR 160 18-02-07 04:47

Quote:

Originally Posted by pilula20 (Post 754621)
acuma ai schimbat subiectu...in primu rand TAU a castigat concursu la ESPL...NU LA SPL...tau daca schimba cutia nu se stie niciodata cat scoate...doar ca omu are antifoane si e greu sa sara sticla...sa te urci si tu o data la el in masina si sa vezi muzica....

da e posibil la SPL Db DRAG sa nu mai scoata atat. sunt alte aparate de masura.stai linistit ca si celalalt are. si tu ar trebui sa te urci in alte masini inainte sa vb.

alex MG ZR 160 18-02-07 12:10

Quote:

Originally Posted by Motor (Post 756102)
Fac parte din echipa LOUD TEAM si cred ca stiu ce ii aia muzica si apropo...cat ai scos cand ai fost la cluj ca nu mai stiu....de o rupt normele octavia...facuta de noi

nu a fost la cluj .oricum alin a dat bine si la BV.are un sistem foarte bine gandit.

eu 18-02-07 16:19

Pana una alta, TAU-le, poti sa dai detalii despre deschiderea portierelor? Te-am mai rugat odata, dar nu mi-ai raspuns, asa ca te mai rog odata. :D

Bobby boss 18-02-07 18:05

frate dak citeai atent auzeai si u sau erai suficent de destept sa iti dai seama ca deschiderea usilor se face prin TELECOMANDA offf si u stii cu tuningu frate

Aaronnel^ 18-02-07 18:22

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 756922)
frate dak citeai atent auzeai si u sau erai suficent de destept sa iti dai seama ca deschiderea usilor se face prin TELECOMANDA offf si u stii cu tuningu frate

frate .. el stie asta .. dar nu se referea la deschiderea lor care se face prin telecomanda , ci la mecanismul care le actioneaza ;)

eu 18-02-07 18:25

Ce sa ii faci frate daca unii estem mai grei de cap... Citeste mai atent in urma cu vre-o doua pagini si ai sa vezi ca omul isi modifica "oleak" sistemul de inchidere/deschidere al portierelor. Normal ca deschide din telecomanda, doar nu din ranga. Eu ceream mai multe imagini cu modificarile facute ... Si eventual un link referitor la locul de unde pot cumpara si eu acest mecanism(in cazul in care este ceva cumparat, deoarece eu banuiesc ca se poate adapta un alt mecanism) . Si pt cultura ta frate, daca vrei, iti fac un sistem de asta(ma refer doar la mecanismul de deschidere) de care a avut TAU pana acum in 5 minute (in cazul in care este montata alarma deja pe masina si am piesele necesare). Eu banuiesc cam despre ce ar fi vorba, dar, as dori mai multe amanunte. Te rog nu te mai agita mult si degeaba, ca putin imi pasa. Deci. Tau. Cand ai timp, te rog frumos sa dai detalii despre noile modificari. Multumesc.

UniculSGM 19-02-07 00:38

cu muzica aia triplezi valoarea masinii :)

DVDValy 19-02-07 09:01

dacia cand pasiunea nu are limite ;)

sorin_sorin95 19-02-07 13:37

Am si eu o nedumerire cum le inchizi din interior ,de ce le apuci? banuiesc ca banalele manere nu o sa mai vina puse.

blondu_glf 2 19-02-07 13:39

uitate atent la fetele de usi si o sa iti dai seama:wink:

AAlpine1 19-02-07 14:15

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 757628)
si acum fetzele de usi pe spate ....
aici o sa vine montate 2 seturi de dif hertz gama dieci dsk 130
..

o sa fure astia masina pt muzica dupa ce dau jos muzica dupa o saptamana, o sa mai pluteasca o dacie pe lacurile de pe langa bucuresti :))))))))))))))

B-69-TAU 19-02-07 19:16

stai tu fara grija ca masina sta in garaj la caldurica si mai mult prin service... acum am la vopsit fetzele de usi pe vineri cred ca pot pune poze cu ele montate pe masina,,,

sorin_sorin95 19-02-07 19:17

pe fetele de pe spate chiar nu ai de ce sa le apuci.

madicioco 19-02-07 19:22

dar gaurile alea mici pt ce sunt pt twetere????????

Yackone 19-02-07 20:17

din cat stiu eu masina n-are bancheta spate...acolo sunt amplificatoarele...si atunci ce rost ar mai avea un maner;)

MARI_NSL 19-02-07 22:31

frumos lucrat bravo...bafta in continuare

blondu_glf 2 20-02-07 00:05

eu ziceam de cele de pe fata si la cele de pe spate ti-a raspuns yackone.....:wink:

Bobby boss 20-02-07 11:56

frumoase fetele de usi Tau si imi cer scuze dak sa suparat cineva pe mine [e aici

bodo 20-02-07 13:47

felicitari TAU-ule pt. masina.....este o capodopera......am urmarit intreaga evolutie a ei inca de la inceputul topicului.....vreu sa te felicit si sa iti urez mult noroc in continuare.......o tapitezi si tu cu piele ceva ??? cu bordu faci ceva ????........hai salut si multa bafta in continuare !!!!

laur200445 20-02-07 13:58

100 de pagini...and counting...:D

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning