![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
deci...unu la mana te inteleg perfect...eu sunt indragostit acum foarte tare de 2 tipe combinate...una cu relatie de 2 ani alta cu o relatie de 5 luni, si parca ma incanta mai tare asa decat fara relatiile alea, e un oarecare risc...si din cauza lor nu am mai sunat-o pe prietena mea de 5 zile care imi tot reproseaza ca nu ma gandesc la ea...oare asa sa fie?:D:P deobicei cand nu ma mai simt atras de o tipa cu care sunt ii zic, ca nu imi place sa imi pierd nici mie nici ei timpul...indiferent de cat de buna a fost odata relatia. nu imi place sa ma intorc la foste si nici macar sa apelez eu la sex...prefer sa o faca ele:D
cat despre hi5...vezi ca s-ar putea sa te cam inseli, eu am la activ foarte multe victime de pe hi5, si destul de multe din afara bucurestiului...fiind destul de des plecat...e normal sa am si eu un refugiu:D...si in plus majoritatea sunt pustoaice proaste si alea care nu sunt ori te indragostesti de ele si iese ceva frumos pentru o perioada ori iti dau ele cu flit...oricum ai da-o hi5 deschide niste oportunitati care nu trebuie ratate...foarteeeee multe p...e care cauta un singur lucru...cine stie poate sunt eu mai norocos si am avut bulan la cele mai usor de combinat, sau poate altii nu reusesc:( |
@crazyyydriver: Se pare ca nu ai timp de pierdut... asadar timpul ramas pana la nunta imparte-l in 2: perioada pana obtii ce vrei si perioada in care profiti de ce ai obtinut! Nici una din perioade nu trebuie sa fie prea mare, ca sa nu se lase cu complicatii.
Ceva discret te va feri si pe tine sa afle viitoarea ta sotie si pe ea de viitorul sot. Femeile sunt toante (daca il iubesc pe cel din relatia stabila) si se pot da de gol. Dar daca spui ca tipa are antecedente probabil ca stie cum sa mascheze un amant. Nu e o idee prea buna sa o iei cu dulcegarii: mesaje de dragoste, flori etc pt ca ii poti face rau (le poate vedea sotul). Tu stii ce vrei ... fa in asa fel incat sa inteleaga si ea ca vrei doar atat. In caz contrar ii poti lasa impresia ca tii la ea (femeile vor sa creada ca va atasati f repede, cand de fapt vreti doar sa le duceti in pat) si ca vrei o relatie - fapt care ar speria-o si ar indeparta-o de tine ;) Continua cu tachinarile si incearca cateva gesturi subtile ;) (cum ar fi sa iti treci mana peste mijlocul ei cand treci pe langa ea, sau sa apreciezi ce bine ii pune fusta de azi in evidenta picioarele frumoase etc.) Desi nu e bine ce faci, e frumos sa-ti condimentezi viata! Si pana la urma... daca reusiti sa va simtiti bine impreuna asigura-te ca dupa casatorie o lasi sa traiasca linistita, ca sa nu aibe mai tarziu mustrari de constiinta. Bafta!! |
cum poti agata o femeie pe mes? adica sa zicem ca ai id unei fete....cum o poti vraji sa se intalneasca cu tine ?
|
ii spui ca esti viitorul ei prieten doar ca nu te cunoaste si asta o va face curioasa:D
|
Quote:
Ma rog, un sfat iti dau ... si acela sa NU faci: nu ii face deja complimente sau nu arata ca iti place dea. Ask her out ... o data sau de doua ori. Daca nu accepta, nu trebuie sa mai pari asa interesat pentru ca incepe sa te ia de fraier dupa. |
...agatatul pe mess nu este pentru toata lumea!sa fie clar!
ieri,chiar a intrat unul peste mine...avea el la maneca toate asurile pe care la poti juca ...dar nu uita o chestie,anume, ca si femeia la care te dai,a cam auzit deja tot ce s-a putut spune...si mai mult decit sigur ,ca nu e cea mai urita from da hood...so,singura posibilitate este, sa reusesti sa stai de vorba cu ea,sa fii capabil sa porti o discutie cu ea, pana ce afli indeajuns de multe ca sa iti faci o idee,ce fel de om este si cu ce poti sa ii atragi atentia... daca nu esti genul de om,care vorbeste pana ce scapa cioara cascavalul,lasa dreq,ca nu tine figura!pe mess nu poti sa impresionezi cu nimic altceva,decit cu vorbe...asta pentru unii e un for imens,si pentru altii fix invers!;) |
Quote:
|
uneori functioneaza stresand`o cu bancuri...... posibil sa iasa o mica disputa care te va arunca intr-o discutie :) ;)
|
deci am vazut la liceu la mine o fata super dragutza .. faza e ca nu o cunosc.. nu avem prieteni comuni.. nu am hi5`u sau id`u ei.. in fine .. shi l`am pus pe un prieten d`al meu sa faca rost de id`u ei.. prietenu asta al meu s`a dus asa direct laa ea auzi fata stai .. ia da`mi si mie id`u tau etc.. si i`a spus asta ca cica nu vorbeste cu persoanele straine =)) .. in fine .. acum intrebarea mea este . ce sa fac ? sa o las balta ? fata e cu 1 an mai mica are 17 ani .. si dupa cum o vad asa e mai timida de felu ei
|
sfatul meu e sa gasesti un subiect comun ... gen un prof pe care il aveti amandoi ca sa ai cum sa incepi o discutie ... daca ai gasit subiectul comun restul e simplu :)
|
Quote:
|
sfatu meu e sa inchizi monitoru, sa dai o l***aba si sa te culci. maine o sa-ti dai seama ca doar ratatii incearca sa afle metode de agatat pe forum, o sa te simti salvat si o sa-ti vina curajul sa te bagi in seama cu ea 8)
|
buey cum adica....pai si restu...noi nu trebuie sa radem????
|
Quote:
Trebuie sa sti sa te faci remarcat din puzderia de personaje care stau de vorba cu ea.. ca nu e ea o sfanta , precum nici tu nu esti, nu ai numai tu id-ul ei , |
merge si cu mess-u...doar suntem in era lui ,da programu ala te ajuta doar la transmiterea unor cuvinte in scris,nimic altceva
da bine vrei sa vb cu ea una alta ,merge da daca vrei ceva mai serios invit-o undeva(nu la shaormarie:D ),ia-o usurel,nu insista din prima zii,lasai timp ca daca respectiva e interesata poti fi convins ca o sa va cautati din ce in ce mai des fiti fresh cand va vedeti cu ea,si purtati-va frumos cu prietenele ei/prietenii comunicarea e totul.......... daca ea e cam retrasa si cam dificila rau de tot treceti la urmatoarea ...ca doar gradina e mare io am procedat exact cum scrie mai sus,mi-am dat seama ce fel de om e si ne e bine impreuna,nu ne-am certat deloc,ne spunem toate ofurile,nu pastram secrete hai bafta baieti la agatat(celor care au nevoie) P.S:pe mess am cunoscut-o....deci in mare parte merge |
Quote:
love is everywhere, nimeni nu poate decide ce si cum !;) |
nu a zis nimeni ca nu se poate...:)si eu prin messenger m-am intilnit cu barbatii cei mai tari din viata mea.
cum s-a detaliat mai sus nu este pentru toata lumea...si cine nu are papagalul necesar,mai bine cauta alte modalitati. |
corect,trebuie si papagal cat cuprinde
si sa nu fiti timizi ca se duce draq toata treaba:)(aka pampalau) prima data e mai greu,usor usor va faceti rodaju:))) |
Imi vin in cap Parazitii cu genialele : "Am agatat o stramba pe internet / I-am demonstrat in 3 cuvinte ca sunt baiat destept" :D:D
|
Fiecare are un stil aparte pe care si-l dezvolta.
Ce cred eu ca este important: -sa ai incredere in tine, femeia te simte imediat daca esti nesigur - sa o faci sa rada -sa o faci pe ea sa vorbeasca mai mult, astfel o cunosti mai bine si o sa creada ca o asculti(chiar daca tu de fapt scanezi ce mai e prin jur) - sa ai bun simt -sa nu vorbesti despre problemele tale , nu e obligata sa te consilieze Eu personal sunt un pic mai timid la inceput, le fac sa creada ca sunt inofensiv iar apoi imi dau arama pe fata...:twisted: Merge de fiecare data. |
Quote:
|
eu pe actuala am agatat`o de pe hi5.mai intai i-am dat comenturi,am vazut ca mi-a dat si ea inapoi , apoi incetul cu incetul i-am cerut id`ul, mi l-a dat si tot asa, am mai vb pe mess pana cand am invitat-o in oras la un suc :)
=============== si tot asa i-ai scris si pe hi5?-aleks |
Quote:
|
Frate cu femeile in ziua de azi e tare greu;
Stiti cum e bancu ala : daca stau zice ca sunt curva asa ca mai bine ma impiedic ,asa ca trebuie cat de cat sa ai ceva vorba in tine ,ca altfel nu ai cum dracu sa o abordezi. Acum depinde de ea:te vrea pentru masina, pentru bani sau pentru personalitate . Cam asa sunt pustoaicele de azi Eu unu vorbesc din experinta si din ce am mai vazut la prieteni;ca eu unu nu sunt plin de steroizi dar nici vreun pee wee herman si daca nu aveam melita in mine ramaneam tot cu delcou in mana.asa ca domnilor fiti mai cu vana si domnitelor mai intai ascultati si apoi judecati bafta tuturor gigoloilor de romania |
roby_wws:
1. Invata si tu sa folosesti unele semne de punctuatie sa intelegem ce vrei sa spui, mai usor. De altfel, lasa si tu termenul ala "draq" ca nu exista decat "dracu'". 2. Ce treaba au gigolo cu agatatul? Iti spun eu: niciunul! Puteai folosi alt termen. PS: daca nu stii exact ce inseamna un gigolo, foloseste DEX-ul. ;) |
Quote:
|
Quote:
ca sa intelegi femeile trebuie sa fii travestit :lol: |
Quote:
pai si daca nu esti???? |
pffff....
la varianta asta inca nu m-am gindit!:lol:promit solamn,ca am sa fac tot posibilul sa fiu suficient de stramba! |
Acum mai bine de 2 ani plictisit , mort in casa in timp ce eram in mijlocul tabietului meu de citit pe situri cu diverse profile , am dat peste o poza a ceea ce a fost si va ramane cel mai frumos lucru din viata mea . E mult de citit asa ca , care fumati aprindeti o tigara ca o sa aveti ce invata din cele ce vor fi scrise cei ce nu au , bucurati-va ca sunteti mai inspirati decat mine .
Am vazut poza si au trecut 2 zile in care m am gandit ce sa fac cum sa ma bag in seama sa nu par un alt ghertoi care incerca cu siguranta ce alti probabil 100 inaintea mea sa faca , zilele au trecut , mesaju privat era selectat , nu am facut nimic special decat sa fiu sincer sa ii spui ce vad eu si i-am spus ca : " Este foarte foarte foarte frumoasa " atat am putut scrie dupa 2 zile de gandit , cateva cuvinte sincere intrun mesaj privat , mi a raspuns si a fost foarte dulce , dupa cateva mesaje private mi-am facut curaj si i am cerut id de messenger , mi la dat si pe ala , pt ca vam spus ca era dulce :))) si din alta regiune a tari unde oameni sunt mai educati si mai cumsecade decat capitala noastra "draga" :))) am ajuns pe messenger , cateva saptamani nu am discutat decat , lucruri normale flirturi mici , poze , pasiuni , "minciuni" din partea mea ca de eram mai mic , si ea nu trebuie sa stie ce varsta am .....PANA CAND A OBSERVAT INTR-O POZA a masini mele ca nr de inmatriculare contine cifra magica :))) B- 85 , sa fi vazut atunci panica , si incercari de scoatere :))))))))) de ...eu credeam ca trebuie sa impresionez , ea fiind mai mare cu aproape 10 ani , pana intr-un final am ajuns la webcam , si multe ore petrecute in fata calculatorului ca un drogat , ne imbatam impreuna in fata monitoarelor , adormeam in fata monitorului , eu am ajuns sa port culoarea preferata a ei , portocaliu aprins si ascultam aceleasi melodii amundoi ore in sir , am ajuns sa o iubesc pe ea mai mult decat ce credeam ca iubesc in timpul unei relati de 6 ani , mi a dat sfaturi pe care nu le aplicam , si eu ei sfaturi care ia trebuit 1 an si ceva sa le aplice si sa inteleaga ca viata ei nu e legata de un DA spus la tinerete cand crezi ca tot ce zboara se mananca . Multe certuri si durere cauzate in mare parte din cauza prostiei mele , pe care ea fiind mai mare le-a inteles , inteles si a lasat tot timpul de la ea . Cand am avut nevoie de la ea era tot timpu langa mine la un apel sau buzz , ea cand avea nevoie de mine nu eram ....nu pt ca nu vroiam dar pt ca ea nu dorea sa ma intristeze pe mine si se inchidea in ea de multe ore imi dadeam seama singur si ajungeam de plangeam amundoi . Dupa 1 an aproape se facu si timpul sa ne vedem , bineinteles tot la sacrificiu ei , lasandusi baietelul cu care desenam la PC" cand ne prindea pe mess ca vroia si el la calculator si "SEFUL" ca asa il "alintam pe sot , acasa singuri , ea suinduse in masina cu cel mai bun prieten al ei si impreuna cu colegi au batut 600 de km pt un eveniment , stiu ca ea imi zicea ca venea oricum pt eveniment dar eu stiu ca a venit pt mine sa ma vada :))))) chiar si acum sunt magar :)) . Cand ne-am vazut am ramas mut si eu si ea , ne am luat in brate intr-o parcare si nu am scos decat 2 cuvinte , ne am suit in masina si la fel am ramas in brate . Aveam un hanorac pe mine care are si acum mirosul ei , nu l-am spalat si nici imbracat de atunci pt ca e , printre singurele amintiri care mi au ramas de la ea . au fost 2 zile de vis . ma invatat o noua fata a cuvintului SEX . a trebuit sa plece acasa , iar luni de zile online discuti , dragoste , certuri , plansete pana cand .... ne am revazut dupa cateva luni , cand a venit la o nunta in buc a unui prieten cu SEFU , eram in fata restaurantului intr-o parcare , :)))) am transformat TICO in cel mai mare pat posibil , o sa spuneti ca nu se poate , dar se poate datimi-o pe ea :))) si pun pe youtube .... :)))) inca o seara de vis trecuse :( . Au urmat apoi luni de vb la telefon , iubire multa . Care sa incaiat intr-un moment foarte prost si degeaba pt nimic . Pt ca eu nu am avut ceea ce aveam pana atunci tupeu de a spune sincer ceea ce vreau si imi doresc ca ea sa indeplineasca , A trecut un an iar un nou eveniment monden :))) se apropia , ea se despartise de SEFU , si o venirea aici nu ar mai fi fost la fel de usoara , eu nu am spus ceea ce vroiam eu , si ceea ce dorea ea sa auda , speram ca se intelege de la sine , ne am certat online , dupa 1 sptm a fost aici , eu nu am stiut nimic , am intrat in hala , am vazut-o la volan , nu am facut decat sa dau un mesaj , intr-un final a iesit dar deja se rupsese ceva , pt ca nu v-am spus ca E CEA MAI INCAPATANATA femeie din lume :))) , am vb , iar totu a trecut foarte repede , sa intors acasa , eu acasa , am vb cateva zile dupa care sa sfarsit totul din vina mea ca sunt un tampit , fara creer :)) dar eram tampitu ei fara creer care o iubea si ii aratam asta conta , am tot incercat sa repar gaura , iam lasat o perioada singura in care sa se gandeasca , nu am reusit sa o fac sa se razgandeasca , ea trecuse peste , eu acum dupa aprox 6 luni inca nu am trecut peste, tot o iubesc parca mai mult , cei ce nu credeti trebuie sa treceti si sa simtiti ce am simtit noi si atunci o sa imi dati dreptate , desi i-am sters id din mess si nr de tel din tel meu tot nu o uit....degeaba daca le am pe ambele in minte , dar numai imi permit sa o deranjez cum o deranjam inainte pt ca nu stiu ca nu ii mai face placere . Asa ca daca o cunoaste cineva :)) dati linku asta si spune-ti ca imi pare rau . Urat din partea mea sa scriu aici ceva asa intim dar trebuie sa povestesc si eu cuiva . Ca sa fiu ontopic cu agatatu asta mirific :)))) SINCERITATE intotdeauna e rasplatita fiti sinceri cu cele ce va placsi spuneti ce vedeti . Eu continui sa imi vad de vechitura mea din 1981 si de pozele date de ea si amintirile ramase pt ca inca o mai IUBESC , si sper ca si ea sa ma simta ceva pt mine Eu inca o mai astept dar numai pot sa fac urmatoru pass ca imi e frica sa nu o deranjez ... Iubitiva tare . Dimineata buna la toata lumea si scuze daca am scris prea mult |
@Catalin:
Te inteleg ca simteai nevoia sa te descarci de gandurile astea. Noi te "ascultam", dar nu-ti putem rezolva problemele. In schimb iti putem oferi sfaturi. Depinde cat de grav este motivul pt care v-ati certat...pentru ca in functie de asta ai putea lua masuri. Sa fiu in locul tau.. m-as duce la ea. Dupa ce ai facut atatia km pt ea, crezi ca e in stare sa te mai refuze? Raspuns: da. daca nu te mai iubeste deloc. Si asa afli si tu cum sta situatia... |
Catalin85
Din cate am inteles era maritata. Parerea mea sincera este ca ai iubit o bagaboanta.(sau poate nu era maritata defapt) On: Ati tot spus de agatat ...de cucerit o femeie nimic? |
Cataline, cred ca tu trebuia sa fumezi tigara . La mine cel putin nu a avut efect. Am incercat sa citesc printre randuri , sa-mi dau seama ce ai vrut sa scrii dar nu stiu in ce masura am inteles .
Intrebarea e : trebuie neaparat sa o agati ? Poate te agata ea pe tine ... Mie, sincer nu-mi place sa agat si daca ma uit in urma , am fost doar agatat . |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Dacă intr-o relaţie care nici nu se mai poate chema aşa ,dar să mai existe şi mai ales dacă de ceva vreme nu se mai leagă absolut nimic ,crezi ca te ţine un act , şi aici ma refer la cel de căsătorie .Nicidecum, daca totul s-a racit şi vrei să iesi cāt mai repede ,deşi poate la inceput şi chiar pe parcurs pare că divorţul in sine capată alte conotaţi şi ţine o veşnicie . Dupa divorţ vei fi alt om, poate iţi va fi mai greu , poate vei crede ca nu poţi merge mai departe , dar respiri ,esti liber simţi că traieşti nu mai esti constrāns ,urmarit .. sau mai ştiu eu ce.. Vorbesc din prisma celor intāmplate unei persoane dragi ,langă care am fost , chiar dacă nu personal , dar moral ! Şi aici in contestul de faţă că ele agaţă doar dacă sunt indrăgostite , urāte sau după interes ......eu zic să nu generalizezi . |
Quote:
Ai o parere foarte proasta :)) nu o sa intelegi niciodata nimic ..... Pt ceilalti , multam de sustinere :)) daca pot spune asa , oricum faptu e consumat ideea era legat de agatat nu trebuie sa va stoarceti creeri despre cum sa faci sau ce sa faci mai exact ca sa agati , trebuie doar curaj si sinceritate |
Se pare ca avem idei prea diferite,asta e ... respectatile fratilor,fiti sinceri cu ele ,stati sub papucul lor,indeplinitile toate mofturile ca in definitiv asta vor .
Bafta la agatat (agatatul cred ca se refera la momentul in care o cunosti ,te pui cu ea etc ,primele 2 zile maxim ..deci trebuie sa fi foarte sincer lol ). Numai bine |
eu am fost de obicei agatat:)))) nu-mi place sa caut si sa duc munca uneori degeaba:)) si n-am dus niciodata lipsa de femeie
|
Imi plac sfaturile astea. Dar la mine (nu stiu de ce) nu functioneaza. Poate sunt prea mic.
|
Quote:
Totul vine la timpul lui, rabdare ca fata predestinata va fi exact cine nu te astepti,bine poate bat un pic campii ca totusi la 14 ani nu cauti chiar relatii serioase :-P, cel putin unii...mie personal nu-mi place sa pierd timpul degeaba, ori imi place total ori deloc. Sfat:Arata ca esti matur ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning