Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

Devi 17-02-08 12:11

Re: discutii Satu Mare

https://www.youtube.com/watch?v=I-4OT...eature=related
:)

BANDI01 17-02-08 21:11

Salut baieti, as avea o intrebare daca se poate?
am un golf 2 td si as vrea sa-i pun o toba finala de inox,,intrebarea este: efectele sonore sant aceleasi ca si acelea cu un benzinar ??sau nici un efect nu are ci numai estettic??

Devi 18-02-08 07:28

are si efect sonor dar se poate ca nu pe placul tau, adica daca nu e gandit bine sistemul, va suna ca un tractor... (daca schimbi numai toba finala diferenta nu va fi mare, incearca sa scoti si toba din mijloc)

gergo 18-02-08 08:49

Eu am fost plecat duminica, nu am putut merge, a fost cineva in Cluj, la Cupa Indragostitilor? Cum a fost?

BANDI01 20-02-08 21:51

Quote:

Originally Posted by Devi (Post 1365625)
are si efect sonor dar se poate ca nu pe placul tau, adica daca nu e gandit bine sistemul, va suna ca un tractor... (daca schimbi numai toba finala diferenta nu va fi mare, incearca sa scoti si toba din mijloc)

Adica ce intelegi tu prin : daca nu e gandit bine sistemul??cum ar trebui sal montez??

Devi 21-02-08 07:34

de ex: eu la fiat ritmo TDS a trebuit sa belesc toba din mijloc si si toba finala sa obtin un sunet mai placut, acuma depinde la cine ce ii inseamna placut.... Iti pot propune sa treci la Vajda Zsolti pe Lucian Blaga (spre aeroport, pe partea stanga dupa RAR, ii plin afara cu masini, il gasesti usor) si cauta-l pr Gabi e un mecanic mic si bun :) el iti face evacuarea cum muschi tai vor. De vrei iti trimit in PM numarul lui de telefon.

juana_man 21-02-08 07:37

Quote:

Originally Posted by Devi (Post 1373034)
de ex: eu la fiat ritmo TDS a trebuit sa belesc toba din mijloc si si toba finala sa obtin un sunet mai placut, acuma depinde la cine ce ii inseamna placut.... Iti pot propune sa treci la Vajda Zsolti pe Lucian Blaga (spre aeroport, pe partea stanga dupa RAR, ii plin afara cu masini, il gasesti usor) si cauta-l pr Gabi e un mecanic mic si bun :) el iti face evacuarea cum muschi tai vor. De vrei iti trimit in PM numarul lui de telefon.

sau....imi trimiti un PM si discutam despre o evacuare din inox cu diametre incepand de la 50 mm pana la 75 mm la pret super bun !!

BANDI01 22-02-08 18:41

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1373036)
sau....imi trimiti un PM si discutam despre o evacuare din inox cu diametre incepand de la 50 mm pana la 75 mm la pret super bun !!

ok hai sa discutam de o evacuare de inox dar deocamdata numai toba finala ,daca esti de acord .

Devi 22-02-08 19:04

Bandi01 daca vrei o toba finala din (full) inox, iti pot oferi una nou nouta

szambi77 22-02-08 19:26

afacerile prospera :lol:

BANDI01 24-02-08 09:18

Quote:

Originally Posted by Devi (Post 1376601)
Bandi01 daca vrei o toba finala din (full) inox, iti pot oferi una nou nouta

ok ,,mar interesa cum arata si la ce pret ?eventual daca poti pune o poza ?

Alex2Fast4U 24-02-08 15:08

Re: Motorsport in Satu Mare (rally, cross, VTM, etc)

dragii mei.. las afishu` sa vorbeasca de la sine.. atata zic.. :lol:

imi pare rau dar pana in momentu in care va aparea si sigla 4tuning pe afis nu o sa promovam nimik

Spark 24-02-08 17:17

expozitie auto-moto TUning ?
si toate bagate in casa de cultura ... lol :lol:

mrjoe 24-02-08 21:10

Sint foarte curios:-)
Eu o sa fiu acolo

Snoopy 25-02-08 16:26

Din ce imi aduc aminte de pe afis..mie mi-a sunat mai mult a spectacol de dans!

juana_man 26-02-08 07:26

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 1382358)
Din ce imi aduc aminte de pe afis..mie mi-a sunat mai mult a spectacol de dans!

mai degraba a criza de epilepsie sincronizata pe sunete disperat sau mai bine zis scuipate in palma:lol::lol:

A2racer(Ovi) 26-02-08 07:59

Nu stiti cumva pe unde se poate regla unghiu' de ,,fuga'' la masina si sa-mi centrez si janta, ca am patratito unpic de Revelion in drumurile noastre f bune, mi s-o fugarit si cauciucu. Groapa avea 47 cm si m-am mirat cum se poate asa ceva, dar dup-aia m-am trezit si mi-am adus aminte ca traim in Romania:)))

raul_rebelul2005 26-02-08 17:35

la Gergo eu zic ca are aparatura buna unde poti sa-ti reglezi directia calumea.....

gergo 26-02-08 18:48

multumesc Raul pt apreciere!

A2racer(Ovi) 26-02-08 19:12

Ok multumesc, dar unde e atelierul ca si eu am auzit ca e foarte bun, dar nu stiu unde e, imi puteti trimite careva un pm cu date, cam pe unde vine si cam cat costa aprox. un reglaj din asta. Mercy anticipat

raul_rebelul2005 27-02-08 17:05

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1384936)
multumesc Raul pt apreciere!

cu placere:)....eu din experienta proprie am zis-o...am fost mai demult pe la tine si ai aparatura calumea dupa cum am vazut....

gergo 27-02-08 18:32

Apropo, ar merita ca cineva de pe acest forum să intocmească un tabel despre service-uri si ateliere, magazine tuning din Satu Mare, cu adrese, numere de telefon, scurta descriere despre activitate, eventual mentiuni scurte.

gergo 27-02-08 20:58

De exemplu, Gergo recomanda:

-maistru in construire masini raliu/VTM, transplant motor, motoare japoneze: Nelu Nastor
(nr de tel si detalii in PM)
-lucrări auto interior, in special din piele, tapiţerie: Csoma István, 0745-649097 (referinte in PM)
-service auto: Jenei Istvan (Liviu Rebreanu 88, 0744-685836): motor, diagnostica
-service auto: AutoTact, pe str Aurel Vlaicu: diagnostica, servicii complexe

-vânzări auto: OpelWest, pe str Aurel Vlaicu. Echipă de profesionişti, servicii ireproşabile pt Clienţi, diagnostica, motor, tinichigerie+vopsitorie, este o echipă intr-adevăr pasionată de maşini (Opel GT1969 restaurat, Ford Capri in restaurare etc)

-tinichigerie+vopsitorie: HGV, alias Horváth, Carpinter alias Györffi
-lucrări frumoase in culori interesante: Révész Csabi (PPG) 0744-847111

cam atât pt astăzi.

juana_man 28-02-08 07:47

1 Attachment(s)
ok,cu asaceva unde ma trimiteti??

gergo 28-02-08 09:10

depinde de circumstante: daca a fost implicat in eveniment rutier, atunci RCA sau casco. dacă nu, atunci PM. :)

juana_man 28-02-08 09:28

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1388599)
depinde de circumstante: daca a fost implicat in eveniment rutier, atunci RCA sau casco. dacă nu, atunci PM. :)

circumstante..... :) bucsile au multumit frumos pt colaborare si s-au hotarat sa plece cu roata cu tot la vit de 80 kmh in timpu unei depasiri...primu lucru c mio trecut prin minte in momentu respectiv a fost ca ar fi super ok un rollbar si p audi si dupa un vals frumos am reusit sa ma opresc in decor.avariile p exterior is marunte,ba chiar se pierd intre cele vechi,alea mai usturatoare (1.600 RON) sunt la suspensii,directie si bucsile.

raul_rebelul2005 28-02-08 17:07

ti-am vazut juana ursuletu care ti l-ai cumparat,cat ai dat pe el,asa in starea asta in care ii l-ai cumparat??cam ai de lucru pe el.....

BANDI01 28-02-08 21:04

Nu stiti cumva un motor pe benzina de golf 2 , 1,6 injectie monopunct cu cat s-ar putea vinde?
Am unu de pe o masina adusa din germania si vreau sa-l vand.

Razvan_SM 28-02-08 22:54

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1388626)
circumstante..... :) bucsile au multumit frumos pt colaborare si s-au hotarat sa plece cu roata cu tot la vit de 80 kmh in timpu unei depasiri...primu lucru c mio trecut prin minte in momentu respectiv a fost ca ar fi super ok un rollbar si p audi si dupa un vals frumos am reusit sa ma opresc in decor.avariile p exterior is marunte,ba chiar se pierd intre cele vechi,alea mai usturatoare (1.600 RON) sunt la suspensii,directie si bucsile.

Juana, daca aduci tu chitul ma ofer eu sa-ti fac manopera GRATIS.

juana_man 29-02-08 07:25

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1389555)
ti-am vazut juana ursuletu care ti l-ai cumparat,cat ai dat pe el,asa in starea asta in care ii l-ai cumparat??cam ai de lucru pe el.....

stai linistit k se face :d

pretu o sa-ti spun live :D

Quote:

Originally Posted by Razvan_SM (Post 1390447)
Juana, daca aduci tu chitul ma ofer eu sa-ti fac manopera GRATIS.

ms frumos,ii de apreciat ajutorul tau dar problema nu e acea indoitura minuscula din aripa.

Quote:

Originally Posted by BANDI01 (Post 1390163)
Nu stiti cumva un motor pe benzina de golf 2 , 1,6 injectie monopunct cu cat s-ar putea vinde?
Am unu de pe o masina adusa din germania si vreau sa-l vand.

trimite-mi un pm pls cu pretu motorului k as fi interesat daca e cu cutie si daca e in stare de functionare

Devi 29-02-08 12:52

BANDI01 daca vrei, diseara hai la intalnire, aduc toba, si vedem cum negociem la pret

Devi 29-02-08 18:16

Bandi01 imi pare rau dar Juana a trecut pe la mine si a cumparat toba sorry

BANDI01 29-02-08 18:39

[QUOTE=Devi;1392030]Bandi01 imi pare rau dar Juana a trecut pe la mine si a cumparat toba sorry[/QUOT

Pacat ca ai dat toba, imi pare rau .
Mersi oricum, aa si unde va fi intalnirea ?as merge eventual sa-mi dai niste sfaturi daca vrei in legatura cu toba asta sport pe motor diesel ,,

raul_rebelul2005 01-03-08 21:19

6 Attachment(s)
cateva poze facute intr-o vizita la atelierul lui Domy:)

floryn bmw 02-03-08 13:24

raul ce bine iti sta in ursu` lu` domy .. faina masinaa

raul_rebelul2005 02-03-08 19:11

Quote:

Originally Posted by floryn bmw (Post 1394549)
raul ce bine iti sta in ursu` lu` domy .. faina masinaa

mersi:)....da tu ce faci,cand vi acasa.....

gergo 03-03-08 12:10

1 Attachment(s)
Impresii despre TuningShow-ul de weekend?

Attachment 470492

un scurt raport:
-masini expuse: 2 (Dacia Logan albastru, plus Dacia Logan negru/portocaliu din BaiaMare)
-expozanti: 1 firma de tuning (stopuri, accesorii, jante)
-vizitatori: circa 80-100 de vizitatori, poate la breakdance au fost mai multi.

Sper ca vestea acestui eveniment să nu ajungă în alte părţi ale ţării, ca fiind "tipic" pentru Satu Mare, că astfel distruge imaginea mişcării de tuning din SM. :sad:

Spark 03-03-08 12:53

a da ... ai uitat sa zici si de media de varsta a vizitatorilor.
16 ani cu multa indulgenta. (generatia NFS)

Snoopy 03-03-08 13:49

Bine ca nu am fost prinsi in poza...in alea 5 minute cat am stat pe acolo :lol:

attilaboot 03-03-08 21:12

:oops: Mai bine sa stergem din calendarul ziua de 1 martie. (...din punct de vedere "auto" )

All times are GMT +2. The time now is 05:46.

- Copyright 2026 4Tuning