![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
imi cer scuze:oops::oops::-)
|
si revenind la topic...
cea mai buna metoda de a o uita pe fosta este sa te ocupi din plin cu...urmatoarea?:) |
Quote:
|
asta am zis si eu...si e cel mai frumos cand implici actuala sa te ajute :))
|
Quote:
|
de ce nu? poate ies in 3? si se termina bine?
(aici sunt 2 variante, fie se termina in pat, in 3, fie se indragostesc ele 2....) |
Quote:
@ada - total de acord!!! :D @bogdan - imaginatia asta :rolleyes2 |
Quote:
Niciodata nu ati putut sa spuneti : gata e alba sau e neagra. Sa stie omu ce are de facut :( |
bluey, sa nu imi spui ca tu incerci/incercai sa intelegi fetele. e chestie stiuta..ele nu ne inteleg, noi nu le intelegm pe ele... act accordingly !
|
Am renuntat de mult la a incerca sa le inteleg.
Cat despre noi suntem f usor de citit... Am pus eu acum ceva timp un link de pe youtube cu un nene.Carlos Mencia Are el o parere mai ... deosebita asa despre intelegerea asta intre lumi |
Quote:
La acest aspect baieti nu sunt rezervati,ori alba /neagra Quote:
E greu , si cand prinzi urma si ajungi din urma , esti iar la inceput .Parca ai fi in roata aia de soricel alergi si tot pe loc esti ;) De uitat persoana pe care am iubit-o este ideal sa se intample repede , cu atat nu se intampla cu atat e mai greu , cateodata mai ai nevoie de un "palma" sa iti revi , asta din partea cuiva care tine la tine, si vede ca nu rezolvi nimic daca continui asa........... |
pe de alta parte, nu e chiar ok sa uiti o mare iubire. e frumos sa ramaneti amici...
|
Quote:
@bodyspeed - si eu sunt cu "ori alba ori neagra" si cateodata imi dau seama ca nu e chiar ok...mai trebuie vazut si printre randuri:| |
Quote:
Trebuie sa mergi dupa val. Niciodata nu vei stii ce vrea. Important este sa fie miere in relatia voastra si sa va intelegeti. Cand nu mai stii ce vrea si e tot timpul MOODY, next. |
ma bucur ca nu sunt singuru baiat care a incetat demult sa mai incerce sa le inteleaga...
|
Quote:
|
@Sasha:Normal;)
E valabil si in cazul nostru'.De multe ori si noi va acceptam asa cum sunteti fara sa punem intrebari extra chiar daca ceva poate nu ne convine...mai inghitim si noi asa ca nu e cazul sa ziceti ca nu le intelegeti niiodata pe femei ca nu e chiar asa...Cand aveti nevoie de un sfat si apelati la o prietena nu va mai ganditi la 'defectele' prietenei si luati sfatul ca atare;si va simtiti bine cand vi se acorda atentie, sprijin pentru ca nu cred ca poate sa zica cineva ca prefera sfatul unui prieten.Una e cand iti explica femeia si iti vinde "ponturi" ca sa agati o fata sau ca sa o cuceresti etc;) Prietenu' iti zice direct s-o violezi:lol: joke |
sa va povestesc ce mi se intampla si mie....e vb de o fosta colega de liceu cu care sincer in liceu in afara de "ceau" nu cred ca am discutat altceva... insa am ajuns sa fim la aceiasi facultate si fiind colegi am ajuns sa ne intelegem bine, eu chiar m-am mutat in grupa la ea... problema e ca ea are pe cineva cu care are o relatie de vre-o 9 luni....acum 4 luni nush ce sa intamplat ca am ajuns sa fim impreuna, insa pe ascuns ca sa nu afle el... sincer la inceput eu am luat toata relatia ca pe o joaca, o aventura, pt ca stiam ca nu o sa renunte la el... insa cu timpul a inceput sa-mi spuna ca ma iubesta si tot felul de lucruri si am ajuns sa o iubesc si eu si sa tin foarte mult la ea... a fost totul bine si frumos pana acum 3 saptamani cand ne-am despartit, ea mia zis ca trebuie sa se gandeasca ce vrea de la viata, ca ea se gandeste la lucruri serioas si ca eu nu o sa ramna niciodata doar cu ea, pt ca sunt prea tanar ( prietenul ei are 27 de ani) si nah, renunta la mine... sincer stiam ca va veni ziua asta dar refuzam sa ma gandesc la asta. acum am ramas un fel de prieteni, adica nah suntem colegi, sta langa mine la cursuri, ne vedem in fiecare zi si chiar vb cu ea cate 2-3 ore pe zi la telefon. Problema e ca nu pot sa uit de ea, ma gandesc tot timpul al ea si cand nu vb cu ea sunt agitat. imi da si ea semne ca ar mai vrea dar ca nu poate. mie ciuda ca ala o vrajeste cum vrea el si o mai si inseala... parerea me e ca e foarte greu sa uiti pe cineva pe care iubesti.... pt ca nu poti sa continui cu alticneva... eu de exemplu nu am simtit pt niciuna ce simt pt ea chiar daca relatia noastra a fost cum a fost....
PS: nimeni nu poate sa inteleaga ce e in gandul unei femei..... asta este, greu cu ele dar mai greu fara ele |
dogy_10 am trecut exact prin ce-ai trecut si tu,numai ca persoana a ramas cu mine si nu cu el(nu pt mult timp).Nu asta conteaza important e ca,cum i-a facut lui(l-a inselat cu tine)asa iti facea si tie daca ramaneati impreuna,nu merita un gram de atentie astfel de fete,asa ca .. tot raul spre bine,sa nu-ti para rau.
|
Ia-ti o sticle de vin rosu de la sibiu....iti recomand io pe cineva acolo....iei GHEORGHE DINICA & STEFAN IORDACHE- Sa-mi canti cobzar, iei pe cel mai bun PRIETEN repet PRIETEN nu facatura adica sa te asculte, si te apuci de gandit ce e de facut
|
sa mor daca stiu ce sa fac, faza e ca imi place de ea si nu asa vrea sa renunt asa usor, si ea da semne ca ar mai vrea, ma suna in fiecare zi, vb pe mess, la scoala se tot lipeste de mine, dar de exemplu cand ii zic ca mie dor de ea imi spune sa tac ca imi nchide telefonu si faze d-astea.... sincer nush ce sa fac.... daca era sa nu ma mai vad cu ea poate trecea repede pt ca sunt genul care trece repede peste faze d-astea, dar cand o vad la scoala inebunesc...
|
auzi da tu de ce accepti chesti aasta sa se lipeasca de tine acum fara suparare da cam isi bate joc de tine..vad ca ai 19 ani....ai toata viata inainte.....nu te opri la ea...ai incercat mai mult nu ai ce face....gaseste-ti o tipa mai buna ca ea care sa te placa sa te iubeasca si sa vezi ce bine o sa fie....lucurile simple sunt cele mai buna daca se complica e bine sa te distantezi!! asculta aici la mine
|
nush probabil o sa o las inpace o vreme, pt ca am observat ca daca nu-i dau importanta imediat e altfel, in ultimele zile mam agitat cam mult in jurul ei si i sa urcat la cap..... o sa se intoarca ea singura la mine daca chiar vrea....daca nu asta este, ea pierde nu eu
e greu sa intelegi ce vor, cred ca nici ele nu stiu ce vor.... :)) |
exact....tre s-o lasi pentru ca ea in momentu cand vede ca ii dai atentie si umbli dupa ea i se urca gargauniii la cap...si ai zis bine daca vrea sa fie cu tine....o sa vina singura dar un sfat....NU TE COMPLICA ORI E A TA CU TOTU ORI NU
|
da, sa vad ce iese... oricum relatia ei cu actualul prieten nu e una sanatoasa si la un moment dat o sa se termine.....nah oricum e o poveste lunaga si nu vreau sa fiu plictisitor...
|
Quote:
|
Quote:
Va trebui sa treci printr-o perioada in care nici una nu va fi buna pentru ca le vei compara pe toate cu ea. Dar timpul trece si le rezolva pe toate |
moi..sfat de la un baiat ok : ascultati Eminem - Puke + ca asa zici la fiecare..ca n-o poti uita..si asa vei zice tot timpul...pana dai de urmatoarea...e probat...si la fiecare zici ca ea e aleasa..da de unde...stai calm..sunt atatea "alese" incat daca ar fi sa va consumati pt fiecare...pe la 30 de ani ai fi deja la sanatoriu...chill 4 the dudes...life means more that 2 craci:):twisted:
|
oricat as incerca nu pot sa nu ma gandesc la ea, si in momentul asta as face orice sa se intoarca la mine... :(
|
Quote:
|
In foarte multe cazuri, se pune problema "sa-i fie ei/lui bine, eu, ma descurc". Gresita treaba, te transformi intr-un cavaler al tristei figuri, esti slab, iubirea ta e dependenta. Daca esti impacat cu tine, va veni singura. Daca in schimb iti sare inima cand te suna, si deja pe interior, impacarea ti-e o ambitie, o incurci. Fi om, bucura-te de toate aspectele de zi cu zi, arata faptul ca ai o viata. Daca te intalnesti si te ia in brate, iar tu o privesti cu ochi de caprioara, oftezi, sii ii spui cat de mult ti-a lipsit...e apropae egoist...ti-a lipsit tie. Te-ai despartit, a cazut lumea ta in capul tau. Lumea reala inca merge mai departe. Daca insa esti sigur pe tine, zambitor, si nu fals, si nu incerci sa o tragi catre tine, sa o iei de mana, va vedea in tine un om stabil, nu terminat psihic, si singura va cauta sa vina sub aripa ta. Pt ce te-a placut? pt cum erai in prima faza, inainte sa aveti o relatie, aia a aprins focul, aia a nascut povestea. Pai cum naiba sa-i placa o situatie in care , parca ar avea o remorca dupa ea...Tine-te tare, ca asta ne e rolul.
|
..sunt unele relatii care au nevoie doar de o pauza...in unele situatii stai despartit de ea cva timp dupa care totul revine de la sine,desigur asta nu se intampla intotdeauna dar cred ca e bine ca un timp fiecare sa-si vada de viata lui,o relatie prea lunga te poate plictisi,daca vezi ca ea da semne de plictiseala e bine sa o lasi singura un timp...am fost cu o tipa timp de 6 luni,am stat despartiti 2 ani (motivul:plictiseala) dupa care ne-am dat seama ca avem de fapt prea multe lucriru in comun ca sa putem sta departe unul de altul..si relatia inca dureaza si nu semne de oboseala :) ... in fine..cred ca viata inseamna cva mai mult decat sa stai sa suferi dupa cineva, eu miam dat seama de asta din experienta , am trecut prin multe despartiri si fiecare m-a invatzat cate ceva..e bine sa inveti din mers
|
Quote:
imediat dupa ce ne-am despartit m-am intalnit cu o colega sa imi dea niste cursuri, si ea a vazut si a facut o criza de gelozie, si i-am zis ca[am intrebat-o, in limba romana]de ce face asa daca nu ma mai vrea, pt ca ea s-a despartit de mine si mi-a zis ca daca nu m-ar mai vrea nu ar face asa... si de atunci nu am mai avut o discutie serioasa despre asta... si mi-am dat seama ca si eu am gresit pt ca am tratat-o cu indiferenta, adica nu o sunam, numai ea m-a sunat, practic ea a vrut mai mult, din pacate dupa ce ne-am despartit am realizat cat am tinut la ea |
Salut, un caz pt topicul asta, o poveste lunga recent povestita pe scurt...sa zicem ...un "prieten" de al meu a fost parasit de prietena lui dupa multi ani de relatie. Cand se gandea sa o ia de neveasta, femeie pe care practic a crescut-o, a vrut o pauza...(asta e primul semn ca relatia nu mai e buna). Apoi, dupa pauza a mai durat cam 1 an, ea il transformase in catelus o perioada, ca asa sunt uneori barbatii..cand simt ca pierd iau foc, dar pana atunci nu le pasa. Apoi ea si-a luat lucrurile de la el si nu mai stie nimic de ea decat spuse din prieteni. Apoi a aflat ca decat l-a folosit sa "creasca" ea dpdv material el o tinea si ea isi vedea de munca si si-a luat zboru.
Daca femeia paraseste, o face fie ca nu iubeste fie ca si-a vazut sacii in caruta si aia e. Un om care te face sa suferi nu te merita. Bautura=masochism...o dai in altele...tineti-va familia aproape si prietenii care merita si restu vine de la sine. |
trist,dar adevarat
|
e mai bine asa, ca si-a dat seama ce a pierdut in anii in care a stat cu ea (devenise alt om) si acum e chiar fericit, spre surprinderea mea...macar nu a stat sa-si planga prea mult de mila si a luat viata de la cap si o traieste chiar bine acum. Om care se respecta nu sta sa se ingroape in nimicurile vietii...
|
hmm...cum fac eu ?
sters numar , sters poze din telefon , sters id [daca o vezi online, sigur intri si vb cu ea si mai rau iti faci] ...si incerci sa gandesti spre viitor , chiar dac ti'e greu ... ps. am observat ca ignoranta doare mai tare decat daca o bagi'n seama, daca mai vb cu ea ... |
Quote:
|
acum na....dupa posibilitati.....:D
|
Quote:
am un coleg de camera in situatia asta ...si ii e tare greu :( |
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning