![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Am uitat sa-ti spun ceva azi, si mie pana ieri imi dadea in nas masinuta la accelerare, la plecare de pe loc, orice avans i-as fi dat (de la prea mic, la prea mare), oricum as fi facut. Simptomele se diminuau daca trageam un pic socul. La mine problema a fost cauzata partial de mine, am pus la avansul centrifugal doua arcuri tari (initial e un arc mai tare si unul mai slab), astfel i-am alterat caracteristica de avans. Problema s-a remediat de tot dupa ce am deconectat avansul dinamic (vacuumul), acum merge perfect si impecabil :D Pe langa reglajul tijei de la membrana eu zic sa gadili si tu delcoul un pic, cu siguranta va functiona mai bine ;)
|
Lada, de unde luasei vacuumul? Daca din galerie, la accelerare aveai o cadere de avans, si se explica simptomatica ta.
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
1 Attachment(s)
Sincer nu stiu cine de la noi tin tara poate regla carburile astea la capacitatea lor maxima, sa iti spuna cum trebuie setat, cand ajung acasa il voi ma gadilii putin, ca piulita de pe tija pentru pompa de repriza e stransa de tot, deci lucra la maxim membrana, o voi desface, cu avansu' am tot miscat de delcou si nimic, iar cu avansul vacumatic nu mergea nici mai rau, nici mai bine dupa ce l-am conectat si cand scot furtunul de vacum moare automat motorul, Dany zice ca problema e de la jiglorul cu bila.
|
off- topic: Muttley, imi facea problema asta cu carburatia/aprinderea originala, dupa ce mi-am bagat mana in delcou :D vorba aia, omul punand mana si stricand invata :D Si avand in vedere ca prea stimatul coleg popasan nu prea are posibilitate de a lua vacuum din priza de pe carburator care e inexistenta, m-am gandit ca i-ar fi utila povestea cu patania mea. Eu pe orizontale slava domnului am priza de vacuum :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Cand scoti furtunul de vacuum, astupi gaura? Amestecul? E optim? Aici e o discutie ceva mai lunga, cum tu nu poti separa influenta fiecarui surub de amestec, si ai 2, din care sug toti 4 cilindri. O nimeresti cat de cat cu ture egale si cu un analizor de gaze. Si cam ce problema ar avea supapa unisens de la pompa de repriza, in opinia lui danYYY? N-are vopsea portocalie pe ea? |
Avand in vedere ce e scris mai jos,
Quote:
|
Quote:
2. Afirmativ 3. Inca nu am dispus de stroboscop, cum scot furtunul instant moare motoru, la fel daca strang suruburile de la amestec. 4. :lol: |
Astazi am intrat in posesia ultimului detaliu de sub capota8)
|
Quote:
|
Filtru?
|
Quote:
|
Re: Dacia Sport
a iesit belea succes incontinuare:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Exact, trompete "custom made"8), in perioada asta unii vopsesc oua, iar alti jante:lol:
|
Quote:
|
Quote:
i like the trumpet !! :lol: popasan o melodie pentru tine :lol: https://www.youtube.com/watch?v=kKVIVIVEqLA |
Facute pe strung ca pe vremuri:-), inaltime 65mm, diametru maxim 80mm, intre ele mai ramane 10mm cand vin puse pe carburator;)
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
final
|
Quote:
Spor la lucru ca maine sigur lucrezi la sportiva:D:workout: |
In roti ai bagat azot
|
Au iesti bine si dau bine cu gri-sobolan. Cand le-am vazut prima oara am zis ca o sa se potriveasca mai bine auriul dar acum cand le vad vopsite e chiar ok. Bravo
|
joci table des?:-) ce capacele ai :D
|
bv frate, esti minunat, totul este perfect, sper sa vad si eu masina intr-o zi si vb foarte serios , mam saturat de poze, in fine cel mai perfectionist pana acuma sper sa dau peste cap concurenta:))) :) ;D, posed sportiva si sper sa iasa replica brasoviei cu alte detalii, oricum tu esti numarul 1, bv , bv , bv , bv , felicitari
|
In poze aveai montate ventilatele pe fata si discurile pe spate ?
|
Quote:
|
la multi ani popasan ! multa sanatate si fericire iti doresc :D
|
foarte tare a iesit sportiva.iti urmaresc topicul aproape de la inceput si tin sa te felicit ptr ce bijuterie ai reusit sa faci.felicitari si sa te bucuri de ea multi ani inainte :tenisclap
|
Te-ai cam grabit cu jantele, mai necesita unele reparatii.
|
Sincer si realist vorbind nu stiu daca puteau iesi mai bine. Sunt vechi, au cunoscut niste borduri si gropi la viata lor, au mai fost reparate si cu ciocanul. Din experienta vorbesc cand zic ca niste jante de 30 de ani nu pot iesi impecabil. Privind problema dintr-o alta perspectiva, cred ca defectele astea mici nu fac decat sa le sporeasca farmecul.
|
... cu alte cuvinte mi-am cam batut joc;)
|
3 Attachment(s)
Si daca tot a fost ziua mea azi, mi-am permis sa mai lucrez una alta:-)
|
Da nici ca ai stare
|
Quote:
|
Quote:
|
Domne nici de ziua ta nu stai linistit? Este posibil asa ceva? Trompetele erau cam cireasa dupa tort:D completeaza compartimentul motor
Dar pe departe cea mai misto e cusca:D aia imi place mie cel mai mult, deabea astept sa o vad pe masina;) La multi ani si sarbatori fericite:) |
Quote:
P.S: Imi plac jantele la nebunie :oops: |
Ii pui filtru sau nu?
Intr-unu' d-asta poti baga si trompetele: http://www.getprice.com.au/images/up...N56-1320_1.jpg Oricum, sunt impresionat de ele. Foarte frumoase! |
Popasan interesanta jucarie ai,dar mare grija cu rollcage-ul ala,daca iti place sa mergi tare nu-l monta,in caz de ceva rau un rollcage facut in regim de amator mai rau te poate ingropa...prinderea aia cu urechile sudate pe tevi nu e valabila...pentru show merge dar ca rezistenta e prea subreda ;)
p.s. palniile la carburi ti le-a calculat cineva sau .. ? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning