Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Al3xxx 11-05-06 20:01

Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

Quote:

Originally Posted by Zerofast
dac omu vrea 2fast2furious asta nu inseamna ca nu s-o maturizat ca in alte state astia fac chiar mai ceva decat 2f2f ...dac ai apa in chilotei si tie frica ca iti ia carnetu si faci accident si alea alea taci asta e ...dac el o ales calea asta sa faca ca vrea ..dac el adrenalina care are si partea ei rea..cum ar fi punear altor vieti in pericol ...si altele asta e..dac el vrea ..lasati-l...poate o sa regrete..poate nu......numai el stieee............PEACE

mai mircea tiam mai zis si iti mai repet lasi in pace pe aia care stiu cate ceva despre masini adik sau izbit de niste probleme reale
nu zic ca nu le ai cu masinile ci te respect pt faptul asta ca ai totusi o varsta si oricum stii mai multe despre masine decat unu la mai multi ani decat tine
cand vei avea si tu permis vei vedea cum e cu chestii de astea pana atunci fii si tu mai discret lasai pe alti sa faca cum stiu ei (uitate si la discutiile de pana acum)

mertan 11-05-06 20:23

mai alexxx. de ce ai pus fetele sa imi face faze... adica nu ai pus fetele. ai furat telefonul. stiati ca nu tin fazele astea la mine. stiai ca ma enervez usor.

Al3xxx 11-05-06 20:31

Quote:

Originally Posted by mertan
mai alexxx. de ce ai pus fetele sa imi face faze... adica nu ai pus fetele. ai furat telefonul. stiati ca nu tin fazele astea la mine. stiai ca ma enervez usor.

bai asta daca nu stii ce si cum de ce vb
daca tiam trimis mes de pe nr lu aia si am facut o gluma tu de acuma parca am fi facut nush ce chestie .
si in alta oridine de ideii nu eu tiam trimis msg ci domnu cristi asa ca ...

mertan 11-05-06 20:44

in fine... nu mai discutam pe seama asta ca lumea se uita urat la noi. zice ca vb de oznuri.

Al3xxx 11-05-06 20:45

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

codrin44 11-05-06 21:45

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

ce fain era la inceput...2-3 oameni in parcare,2,3 impresii,un suc..o vodka la garaj,o cafea in subway....si liniste.....si vise si planuri....
acum.....beshini!

Al3xxx 11-05-06 22:09

mai vali daca te uiti tot aceasi oameni am ramas ca si atunci

mertan 12-05-06 00:20

unii s-au schimbat mentalitatea... eu mi-am schimbato. sunt schimbat. va asigur. uitati de ce am scris pe forum. uitati de aberatiile alea ale mele. nu gandeam cand scriam. scuze...

Andr3i 12-05-06 00:50

Oh! Mertzan started to think again? ;)

mertan 12-05-06 01:35

gata frate... nu mai fac greseli dinastea sa postez ***uri si alea alea. mi-o venit mintea la cap.

Al3xxx 12-05-06 12:06

wow !!!
oare ce sa intamplat???

Andr3i 12-05-06 21:16

Lecitina ceva... Nu stiu :lol: Defapt aste-s pt memorie. O fi vreun medicament pt revenirea mintii la cap :D

mertan 12-05-06 21:47

1 Attachment(s)
da... sunt mai multe variante.

am facut cercetari si am avut dreptate....renault are bobina pe fiecare cilindru...sunt facute de siemens si sunt de kakao ...am inteles ca si audi are la fel. toate motoarele moderne au (cel putin) cite o bobina pe cilindru. so.... o poza pt lamuriri.

caut de munca in domeniul auto, in vacanta... am permis categoria b.. daca stiti pe cineva ceva?

aleks 15-05-06 00:18

ok, incheiati conflictul cu mertan pt capitolele anterioare, a zis omul ca trece la the next stage, hai sa-i dam credit, ok?
si... ce-i cu bobina de inductie?

mertan 15-05-06 08:18

pai o intrebat lumea daca exista masini cu mai multe bobine de inductie. si exsita pe fiecare cilindru... la masinile mai noi.

83SOF 15-05-06 09:19

aleks, adica poti sa fii si mai smecher decat "De-al Casei" ? :)

aleks 15-05-06 14:52

mey ,in principiu nu ...
exista in schimb un rang de user special pe care il au doar f putini membri, in general cei care au ajutat forumul in mod special cu anumite chestii,etc...
vorbind de ranguri- poti fi membru al unui grup, si sa selectezi sa-ti apara asta
daca esti moderator, redactor, corespondent sau observator poti selecta kestiunea asta...

apropo, ia da un click aici, si uita-te la primele 5 pozitii :D https://forum.4tuning.ro/memberlist.p...rt=posts&pp=30

KillerB 15-05-06 15:47

Oooo, eminentza...:D

As zice ca e chiar un simptom "compulsive-obsessive" sau invers, nu stiu...

Ia zi, in cat timp ai ajuns acasa ieri?

mertan 15-05-06 16:16

ce tare... eu sunt al 36-lea din 2198. da te ajung eu aleks.

83SOF 15-05-06 17:00

1. era la misto
2. cred ca te plictisesti tare de tot pe la munca :))

SFW 15-05-06 17:11

Quote:

Originally Posted by aleks
apropo, ia da un click aici, si uita-te la primele 5 pozitii :D https://forum.4tuning.ro/memberlist.p...rt=posts&pp=30

Ce e tare la topul aste e ca CatalinRs4 e pe locul 8 si el e banat de un an :lol: :lol: :lol:

aleks 16-05-06 16:18

2sfw- da, dar posturile nu i-au fost sterse, au ramas acolo, deci sunt contorizate :)
@83 sof- kiar ma plictiseam :D
2mertan- scopul forumului nu e sa faci cele mai multe posturi, ala se numeste in general off-topic, si stiu eu pe unul cu un ursuletz alb care il practica la greu ;)
2killer-bee - am ajuns noaptea, pt k ne-am oprit si pe la hanul ancutei, si nici nu ne-am grabit

SFW 16-05-06 16:26

Quote:

Originally Posted by aleks
2sfw- da, dar posturile nu i-au fost sterse, au ramas acolo, deci sunt contorizate :)

:lol: Stiam asta .... dar ziceam ca desi nu a mai postat de peste un an tot e pe loc fruntas ... adik .... cat timp a postat .... a postat, nu gluma :lol:

Zic eu care am 1200 intr-un an si ceva :oops: :oops:

mertan 16-05-06 16:46

dar nu am mai facut offtopic in ultima vreme. daca vrei poti sa imi stergi postarile si ai sa vezi ca stau o noapte intreaga si raspund la fiecare topic. ai sa vezi.

aleks 17-05-06 00:54

@sfw- am observat asta, si intr-adevar, si omuletzul se tinuse de treaba :D
@mertan- nu man, stai calm, ce am eu cu tine ca sa sterg raspunsurile tale? ;)

No_speed_limit 17-05-06 20:06

Re: kitch tuning din bacau

SFW !!! Aia e masina ta (A4 din poze)?

mertan 17-05-06 20:09

da. e masina lui proprie si personala... :)

No_speed_limit 17-05-06 20:16

ce motor are pe ea? cati cai ? modificari ceva?

mertan 17-05-06 20:29

are un 3.0 v6 24 de valve si 220 de cai. quatro bineinteles. dar hai sa nu mai vb aici. hai pe cafenea ca ma omoara aleks...

No_speed_limit 17-05-06 20:53

pai si modificari ceva nu ai pe ea SFW ???

SFW 17-05-06 21:49

Quote:

Originally Posted by No_speed_limit
pai si modificari ceva nu ai pe ea SFW ???

Ce m-ai luat din oala cu intrebarea asta :lol: M-am tot uitat mai sus sa vad de unde vine intrebarea .... ca noi vorbeam de posturi si nu intelegeam ... si nici acum nu inteleg. :-)

Daca o grila si un eleron mic pot fi consid modificari .... :lol:

Ah .... si folie 3M :lol:

Nu ... e cam stock .... de ce?

SFW 17-05-06 21:52

Acum am vazut ca ai postat mai intai la kitch tuning .... da e kich de ai postat acolo ? :lol:

mertan 17-05-06 22:44

la deruta... :) :) :)

No_speed_limit 17-05-06 23:38

nu nu, scuze, din greseala. yo sunt mai nou p'aci si....... . frumusica, sa o stapanesti sanatos

SFW 18-05-06 00:37

Quote:

Originally Posted by No_speed_limit
nu nu, scuze, din greseala. yo sunt mai nou p'aci si....... . frumusica, sa o stapanesti sanatos

Glumeam. :-)
10x :-)

andr3y-TAM 18-05-06 10:05

maine ma plec la bucicarest... si voiam sa va intreb daca stiti v`o unu v`un magazin de sound ... unde sa ma duc sa ma interesez ce pot sa`mi pun pe masina... and stuff..?!:P

cristi_407 18-05-06 10:11

La Wizards!Sunt cam piperati la pret dar fac treaba buna..

andr3y-TAM 18-05-06 11:39

adresa...ceva... cam pe unde vine?

Andr3i 18-05-06 12:12

Quote:

Originally Posted by andr3y-TAM
adresa...ceva... cam pe unde vine?

Splaiul Independentei 319B
Curtea clubului IDM Semanatoarea
Tel/Fax: 316.52.05
Mobil: 0720.022.373

No_speed_limit 18-05-06 13:40

Andr3y - TAM !!!!! Du-te la "********" - muzica de iti bubuie creierii, au super preturi si gasesti cam tot ce vrei tu, casetofoane, cd-player-e, dvd-player-e, lcd-uri, statii, subwoofer-e, cam tot ce vrei. Ca sa te convingi intra pe www.************ si ai sa vezi acolo cam tot ce au. Adresa Str. Theodor Pallady, sector 3 Bucuresti. Au si niste numere de telefon: 0765255466 0747491300. Yo de acolo mi-am luat si sunt super multumit de ceea ce am si de banii care i-am dat.:headfones

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning