![]() |
Re: Fiabilitate: japoneze vs. germane
Quote:
|
Quote:
|
Mai nasol e de cand au bagat net la sate, ca asa ne doare n penis de ce case va mai faceti si ce tigai va cumparati acolo la voi an satu mare.
|
Quote:
|
japoneze vs. germane este ca iOS vs Android : toti isi lauda produsele si cred in marca lor, ca vorba aia " ce e al tau , e cel mai bun".... asa ca discutia asta a fost, este si va fi mereu INUTILA! :lol:
|
M-o apucat amu sa ma uit la masini germane, ca naa, poate m-apuca iara sa-mi vand japoneza si sa-mi i-au o nemteasca. Si ma uitam pe mai multe siteuri, si bagam asa pana la 3000 de euro, sa vad ce bunatati gasesc. Golf si Bmw m-a interesat an mod special. Si am vazut asa : aproape toate Golfurile erau cu rugina, si la la Bmw aproape toate erau cu probleme de motor. Bmw-urile nu prea erau cu rugina. Nici fostu Bmw al meu n-avea pic de rugina. Da ca si motorizare, aproape toate erau cu probleme. Majoritatea aveau motoarele schimbate. De ex., ma uitam la un 320 i cu 150 de cai, cica avea un motor de non vanos, si a fost schimbat cu motor vanos. Eu habar n-am cei aia vanos, da an fine. Majoritatea Bmw-urilor au motoarele schimbate. Care anca nu are motoru schimbat, ala e cu probleme. Am zis majoritatea, nu toate. Iara Golfurile cam toate cu probleme de rugina, ca si japonezele. Apoi am bagat, sa vad ce si cum cu japonezele. Acolo n-am vazut masini cu probleme de motor, ca a fost motoru schimbat si chestii din astea, doar cu probleme de rugina. Deci din ce am studiat eu, am constatat ca germanele au probleme la capitolul motorizare, si japonezele au probleme la capitolul caroserie. CEA MAI PERFECTA MASINA AR FI, O NEMTEASCA CU MOTOR JAPONEZ. Un hibrid. La aia sigur n-ar avea ce comenta nimeni.
|
Quote:
Aberezi intr un hal frate de imi vine sa o iau la fuga ! |
Mama mia ce teorii :lol: :lol:
Totusi cred ca in topicul asta ar trebui vorbit de masini mai noi, cat de cat actuale.. Sincer la 1000-2000-3000 euro nu stiu ce pretentii de fiabilitate poti sa ai. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Totul depinde de cum a fost exploatata masina in viata ei , nu conteaza ca e germana sau japoneza... am cumparat o "caruta" de bmw 530d din 2000 cu 1500 de euro acum cativa ani.... in afara de role si curele + consumabile , masina aia nu mi a cerut nimic , nu avea pic de rugina ! cum dracu poti sustine ca ai gasit masini pana in 3000 de euro numai "masini varza"? Avea 150 de mii de km cand am luat-o , abia dupa 200 de mii de km a inceput sa pice suspensia [ amortizoare +arcuri si bucsaraie ] , dar tinand cont ca aveau 200 de mii de km , era mai mult decat suficient...pana si ambreiajul era original si crede-ma ca sa tras de masina aia in toate felurile ! Eu personal am gasit masini pana in 3000 de euro chiar tinute in stare buna , de la mercedes , bmw , pana la fiat , dacia opel , renault etc.... sustii in continuare niste aberatii care efectiv nu isi au locul. Vino si imi demonstreaza mie ca nu ai ce gasi tu ca masina buna pana in 3000 de euro ca iti mananc autoscout ul ala sau mobile ul cu totul ! |
Quote:
Mai inainte de 95 se scria si in mijlocul cuvantului la fel. |
Quote:
|
Quote:
|
o asa replica, mai rar :lol: japonezele nu's bune, bune sunt 316-urile alea cu embleme de M lipite peste tot ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning