Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back! (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/97625-oltcit-club-12trs-dj-03-tzh-the-beast-is-back.html)

eMH 01-06-09 19:39

re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!

l-ati vrajit repede :)

Andutu TZH 02-06-09 22:16

Din pacate chiar a intervenit ceva si trebuie sa o dau,pretul 25 de mil negociabil si 15 fara gaz muzica si jante,numai motorul ca sa se faca a costat 15 mil,asta este

Andutu TZH 19-06-09 22:06

Masina s-a dat cu pretul de 20 de milioane fara muzica,cei 2 sunt foarte pasionati si foarte incantati in acelasi timp de masina.Topicul va ramane deschis,pentru ca masina asta este inca un proiect neterminat;)

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2422030)
Ok atunci...le urez felicitarile mele de pe acum si sper sa o intretina la fel cum ai facut-o si tu:)

O sa fie nevoiti sa o faca,pentru ca stau la cateva blocuri de mine si stau pe capul lor:lol:
Quote:

sunt curios ce o sa faca in continuare la masina!
Sa vedem daca se tine de promisiuni;)

big_marian 19-06-09 22:39

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2422049)
O sa fie nevoiti sa o faca,pentru ca stau la cateva blocuri de mine si stau pe capu lor:lol:Sa vedem daca se tine de promisiuni;)

da domne" stai linistit! si eu sunt pasionat de oltcit si o sa il faca sa straluceasca precum un fluturas in zbor! Alex mersi de masina , ai investit multi bani si multe sentimente si iti promit ca asteptarile tale referitoare la masina nu o sa iti fie inselate si masina o sa arata si mai bine mai departe!
AM luat o masina super bun:super motor,super suspensie,super consum:P am facut si cu 10 lei 100 km pe gaz:>.....ms mult inca o data si promit sa o "tunnez" mai departe...dar deocamdata toate economiile mele au intrat in masina si o sa imi fie un pic dificil sa investesc bani imediat....De indata ce am fonduri "phare" ma bag la tunning...masina asta merita toti banii: fara rugina,motor impecabil(mai trebuie reglat pe ici pe colo,dar maruntisuri)...o sa va tin la curent de indata ce obtin fonduri de tunning...See ya'll

PS :eu sunt noul propietar!

Alex_Mig 20-06-09 12:16

Marian bine ai venit printre noi ,sper sa te tii de promisiune!
Asteptam poze cu masina si cu imbunatatirile aparute.
Apropo pe spate ce bara ai ?

big_marian 20-06-09 23:29

Quote:

Originally Posted by Alex_Mig (Post 2423038)
Marian bine ai venit printre noi ,sper sa te tii de promisiune!
Asteptam poze cu masina si cu imbunatatirile aparute.
Apropo pe spate ce bara ai ?

deocamdata nu am montat bara pe spate...luni o sa trec pe la alex sa ii facem niste mici retusuri:sa ii montam bara pe spate,toba sport(a fost data jos de pe masina cand a mers alex la militie;))...deocamdata am in plan ceva special privind evacuarea...o sa vedeti la timpul portrivit si cand fac rost de niste bani...as vrea sa ii cumpar si o pomba de benzina de damas sa sa imi mearga bine la trecerea de pe gaz pe benzina si mai vreau sa ii iau cutie in 5 trepte de franta! vise multe,bani putin! o sa va tin la curent!

bobocu91 21-06-09 01:13

Felicitari Marian, ma bucur sa aud ca tii legatura cu Andutzu` si vei continua "proiectul". Sa ai grija de bolid! :D

Multa bafta si tot ce`ti propui sa realizezi:!:

big_marian 21-06-09 12:11

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 2424463)
Felicitari Marian, ma bucur sa aud ca tii legatura cu Andutzu` si vei continua "proiectul". Sa ai grija de bolid! :D

Multa bafta si tot ce`ti propui sa realizezi:!:

ms,cu siguranta o sa am grija de bolid,si pe langa bafta ...am acum nevoie de bani:))...da o sa vina si ei pe parcurs!

Alex_Mig 21-06-09 12:57

Peste tot e problema banilor!
Dar nu te costa nimic sa faci niste poze:).
Bara fata care o ai ,cea de TRS?

big_marian 21-06-09 13:10

Quote:

Originally Posted by Alex_Mig (Post 2425175)
Peste tot e problema banilor!
Dar nu te costa nimic sa faci niste poze:).
Bara fata care o ai ,cea de TRS?

dap bara din fata e cea de trs,originala...o sa montez si aia custom,dar mi-e cam frica sa nu se sparga de la drumurile astea romanesti...o sa ii fac imediat si niste poze:)

julaikos 21-06-09 20:10

pai daca ai grija pe unde mergi ar trebui sa o poti "purta" si pe drumurile romanesti
sport la traba cu dansa :)

big_marian 21-06-09 23:37

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2426148)
pai daca ai grija pe unde mergi ar trebui sa o poti "purta" si pe drumurile romanesti
sport la traba cu dansa :)

ms mult...e bestiala masina...si pe gaz m-am tinut dupa un wv passat de 2002 in drum spre slatina...se mira ala cu passatul cum intram in curbe:...dar la 130-140 am obtinut un consum de 12-13:)...la intoarcere am facut un consum economic...cu 6 lei m-am intors de la slatina(am scos un consum oe extern de 6)...cat de curand o sa ii fac pompa de benzina sa vad cum se comporta pe benzina!

electric_style 22-06-09 00:06

Quote:

Originally Posted by big_marian (Post 2426718)
ms mult...e bestiala masina...si pe gaz m-am tinut dupa un wv passat de 2002 in drum spre slatina...se mira ala cu passatul cum intram in curbe:...dar la 130-140 am obtinut un consum de 12-13:)...la intoarcere am facut un consum economic...cu 6 lei m-am intors de la slatina(am scos un consum oe extern de 6)...cat de curand o sa ii fac pompa de benzina sa vad cum se comporta pe benzina!

cu o pompa de bezina te ajut eu...(sunt cel care ti-a vopsit semiaripa)

julaikos 22-06-09 00:07

6% pe gaz?hm...cred ca nu apreciezi bine consumul,sau ceva nu e in regula pe acolo...e prea putin

big_marian 22-06-09 08:03

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2426819)
cu o pompa de bezina te ajut eu...(sunt cel care ti-a vopsit semiaripa)

da man ,te stiu cum sa nu...numai sa fac rost de niste bani...si luam legatura;) numai bine

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2426822)
6% pe gaz?hm...cred ca nu apreciezi bine consumul,sau ceva nu e in regula pe acolo...e prea putin

ba apreciez bine consumul,...tine cont ca turatia nu a urcat mai mult de 2500 niciodata ,si am schimbat undeva pe la 2000...asta numai pentru consum...viteza maxima 75:P....de asta am consumat putin

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning