![]() |
re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!
l-ati vrajit repede :)
|
Din pacate chiar a intervenit ceva si trebuie sa o dau,pretul 25 de mil negociabil si 15 fara gaz muzica si jante,numai motorul ca sa se faca a costat 15 mil,asta este
|
Masina s-a dat cu pretul de 20 de milioane fara muzica,cei 2 sunt foarte pasionati si foarte incantati in acelasi timp de masina.Topicul va ramane deschis,pentru ca masina asta este inca un proiect neterminat;)
Quote:
Quote:
|
Quote:
AM luat o masina super bun:super motor,super suspensie,super consum:P am facut si cu 10 lei 100 km pe gaz:>.....ms mult inca o data si promit sa o "tunnez" mai departe...dar deocamdata toate economiile mele au intrat in masina si o sa imi fie un pic dificil sa investesc bani imediat....De indata ce am fonduri "phare" ma bag la tunning...masina asta merita toti banii: fara rugina,motor impecabil(mai trebuie reglat pe ici pe colo,dar maruntisuri)...o sa va tin la curent de indata ce obtin fonduri de tunning...See ya'll PS :eu sunt noul propietar! |
Marian bine ai venit printre noi ,sper sa te tii de promisiune!
Asteptam poze cu masina si cu imbunatatirile aparute. Apropo pe spate ce bara ai ? |
Quote:
|
Felicitari Marian, ma bucur sa aud ca tii legatura cu Andutzu` si vei continua "proiectul". Sa ai grija de bolid! :D
Multa bafta si tot ce`ti propui sa realizezi:!: |
Quote:
|
Peste tot e problema banilor!
Dar nu te costa nimic sa faci niste poze:). Bara fata care o ai ,cea de TRS? |
Quote:
|
pai daca ai grija pe unde mergi ar trebui sa o poti "purta" si pe drumurile romanesti
sport la traba cu dansa :) |
Quote:
|
Quote:
|
6% pe gaz?hm...cred ca nu apreciezi bine consumul,sau ceva nu e in regula pe acolo...e prea putin
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning