![]() |
Re: Fanatik Constanta
https://forum.4tuning.ro/486-anunturi-auto-seat/113542-vand-jante-tsw-5x100.html
Hai baietii care va bagati ??? Ajutati-ma si pe mine sa le dau urgent |
402 m :P da mah hai ca vedem , eu unu nu promit nik ca sa ivit ceva in cel mai bun caz ne vedem acolo
|
cu drag cu drag,daca vreati marim si distanta:D
|
:))
pt tine sorine dublu frate |
salut baieti long time no see, in sf ma plimb si eu cu jucaria mea mi-a dat mici emotii la inceput dupa ce am skoso dare ok maine ii skot si katalizatoru ca nu imi placecum sea aude sper sa traga si mai bine , avand in vedere ca din mers ma cam jok cu subaru presedintelui nostru mai exact mascota noastra sa spunem ka traga bine si e in mintile lui ....... sper sa imi plaka kum sea aude maine ka daka nu renunt si la finala si las teava goala sa vedem .. maine dupa ora de
|
"mai exact mascota noastra" :lol::lol::lol: hai ca esti tare :D
Lasa catalizatorul, dar foile alea din cauza carora nu poate sa doarma maica`ta noaptea, ce zic ? :):) |
Quote:
|
se aude mai bine, dar nu mai tare si ce sa zic e in mintile lui motoru :D e bine bine
|
chiar a reusit sa sperie cativa adormiti azi dimineata la targ.msik marian ca ai venit sa imi tii de urat:*
|
O ardeti perves .. pe la targuri, nebunii .... bravo, bravo !
Dar ce s`a intamplat zbuf in seara asta , ca nu te`am vazut prin oras :| |
lol da voi chiar naveti ce face frate
|
somnuu, hai trezirea
mai ceva ca in cimitir aici park nu mai traiti |
Ce faceti ma ? :)):))
Salutari din Madrid ,.,, hahaha |
ajunsesi drace...sa aduci niste caldura ca e frig rau la noi:(vreau si eu soare in weekend ca presimt ca voi fi basinos si vreau sa merg cu trapa deschisa:lol: ai grija de tine si ne vedem acasa
|
io ak miam amintit ca u esti la Madrid, sa-mi aduci niste injectoare :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning