![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
1 Attachment(s)
sry k am raspuns asa greu dar n-am mai avut timp sa intru...
@Grigo - folosesc turbo smooth cu valoarea 2 ...chiar nu intzeleg care e faza...poate o fi versiunea de max pe care o am proasta...nu stiu...sa fie prost piratata :))... Aa si apropo, ma apucasem de interiorul unei masini...dar n-am apucat sa fac mai nimic...vroiam decat sa vad ca pozitionare cum ar veni niste scaune volanul etc si dupaia sa ma ocup de ele mai detaliat...am vrut doar o schema a interiorului...DAR...cu 2 scaune pe turbo smooth cu valoarea 2 si podeaua + partea din fatza unde ar fi venit bordul cu mesh smooth la 3...mi se misca zici k cine stie ce minunatzie am modelat...uitati-va si voi.. sunt doar niste rahaturi de box-uri putzin modelate si un plan indoit...nu-mi vine sa cred ca se poate misca asa cum se misca....si mai nou bomba: imi da eroarea aia cu The application has run out of memory and will now close. ....cum drequ frate la 2 gb jumate de ram sa ramana fara memorie de la 3 ***uri :rolleyes2 |
De ce fol valori asa de mari la turbosmooth, mai ales ca e la interior, pai cand le pui toate impreuna ce ai sa faci.
|
pai in primul rand nu mi-am dat seama ca 2-3 e o valoare atat de mare ca de la 2 box-uri si un plan sa se miste in halu in care mi se misca... cred c-o sa incerc sa iau max-ul 2008 poate se misca mai bine cu ala... spuneti-mi voi sunt yo absurd sau necunoscator cand zic ca de la nimicurile alea modelate se misca f prost pe configuratia mea si nu mi se pare normal?...
|
io zic sa lasi turbo la 2 ... eu asa il folosesc....
tu sleepy ce valoare folosesti ? |
Quote:
|
nu stiu ce potate sa fie eu pot sa tin si masina cu TSmoot la 2(rotile... care au ff multe poligoane off de exemplu) si se misca rezonabil... incat pot sa vad in ansamblu cum stau lucrurile... si despre PC-uri nu stiu ce sa zic am instalat max-ul pe un pc mult mai performant decat al meu si se misca mai prost... asta nu inteleg de ce...
|
eu la tsmooth folosesc 1, maxim 2, dar 3 si 4 chiar nu are sens sa se foloseasca, daca un obiect este bine modelat nu are nevoie de mult tsmooth. T smooth nu ascunde greselile.
@nitrous: incearca sa faci altceva la ob tale, da un click dreapta pe obiect si alege "convert to\editable mesh", dar asta dupa ce ai scos turbosmooth si ai ramas cu obiectul simplu. Un motiv pentru care iti merge greu este ca probabil ai dat tsmooth si apoi ai mai pus un edit mesh dupa aia.Pune si tu un print screen cu wire si detaliile obiectului ca sa inteleg mai bine care e faza daca tot nu iti merge |
e cv aq maxu si pcurile ... da' mie k imi lua pt un render d rez 1600 si niste setari care in max7 erau default ...in max9 imi lua 80 ore si ink mai crestea ... folosind vray ... si q niste setari p care mi lea zis ruver pt low ... imi lua 12 ore la 640 :| ... ma doare capu deja
|
mda tie iti lua 12 ore si mie 10 minute... randare aia... ai vazut...
|
Quote:
la driver acolo .... ce aveti setat Openg GL sau Direct 3D ... cum e mai bine ... sau nu stiu ... reinstaleaza maxu si nu te mai baga la setari ... |
depinde si de sistem acuma, maxu ca maxu.
|
pai avea m3Du ... da' ma refer k la setarile vrayului am umblat ;)
|
Quote:
Quote:
ma ajutati si pe mine va rog:rolleyes2:sad: |
1 Attachment(s)
:cry:
am o problema.... am apasat ceva si nu stiu c...si nu mai imi apar sagetile alea de care trag ca sa mut obiectu ..sau vertexu ...chiar dak apas w sau e sau r ...ramane sageata la fel ca atunci cand nu era selectat "mutatu" sau "invartitu" :lol::lol: stie cineva c am apasat??? |
ai apasat p "x" ... apasa iar p "x" si ar trebuii sati reapara
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning