![]() |
Re: Intalnire Constanta
sau dus dreaq daciile .... toata lumea vrea bmw bmw.....
|
Quote:
|
nu nu ... sunt retinute de politie doar :D
|
Quote:
|
La constanta nimic au disparut toate daciutele ?
|
ma .. ele sunt ... numa ca stau parcate la remat in curte.... :)))
|
salut eu inca detin o dacie din 1977 ;) , am planuri mari pentru ea:twisted:
|
unde e .... ? si ce planuri ?
|
parerea mea....laso si fa`ti planuri cu altceva...ai nevoie d multi bani ca sa iasa ceva frumos....eo iti zic din experienta....acum u faci ce vrei ... app fuzete in 4 prez si tamburi nu t int ?! :D
|
Quote:
|
Baietii scuze de off topic dar VIERUSUFLETEL are dreptate daca o sa ducem toate daciile la remat sau la fiare vechii nu mai avemi masini de epoca cum ar veni vorba.Numai la noi este prostia asta cu rematul si rabla,ca la Americani de ce nu e,aia au cadilacuri din alea din '67 si nu le mai zice numeni nimik,si un cadilac din ala ajunde si la 15.000 euro sau dolari sau poate chiar mai scump,iar la noi la Romanica,nu stie politisti cum sa te opreasca mai repede cand te vad cu dacia....
|
cadilac prietene..... :))) nu dacia ... da n`am zis so dea la remat..numa ca ce vrea este greu dar dak il tin tenesi si are nevoie de ajutor...eu unu l`as ajuta numa ca ii explicam in ce se baga...:D si sa fiim iar onn ... o intalnire ceva... vin si eu cu dacia mea dak fac rost d o roata 4x100 si ii bag putina benzina :))
|
Quote:
|
sariti cu oferte
|
Ma bag si eu :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning