![]() |
Re: Club Renault 5
si, pentru ca nu merge butonul edit, postez din nou: pretul pentru un model 10x20cm iese pana in 100.000, a gresit miez dimensiunea cand a scris 20x30cm
|
Quote:
cred ca ne-am vedea cu totii la urmatoarea intalnire reno pe 2007 ?? la care speram sa fim si mai multi decat data trecuta, cine a fost stie... |
eu zic sa mai facem o intalnire inainte de sarbatori...ce ziceti?....ca poate avem si membri noi dornici sa vada ce si cum...poate avem noroc si iese si de o bataie cu zapada sau un patinaj cu buburuzele...si ma bag si eu la un sticker pe albastru...oricare model...
|
Quote:
|
va intalniti in Bucuresti banuiesc :(
|
poate cadem la o intelegere cu o alta locatie....daca suntem destui poate iese si de o vilutza la munte....dar e mult mai simplu asa...ca sunt multi cu servici care nu pot...
|
Quote:
|
si eu sunt pentru intalnire
|
si eu sunt pentru o intalnire anul asta
|
m-ar interesa si pe mine un sitcker. sau, daca nu cer prea mult, il are cineva vectorizat sa-l poata da sa-l printam noi?
|
eu am matrita vectoriala de la Piry.
dc el nu are nici o problema cu asta.. o sa o postez pe forum |
si daca tot vorbesti cu piry si el e moderator sa stearga si posturile mele alea2 de mai sus+ asta... numai belele am cu netul in ultimele zile...
|
Si eu sunt pentru intalnire anul asta..., si vreau si eu un sticker (imi pare mult mai frumos cel din semnatura lu' Miez decat cele pe fond colorat, by the way)!
|
pai Indy eu vreau unul ca cel din semnatura lui Miez, pe rosu... o sa-l lipesc pe luneta pe interior in dreapta sus... si probabil ca o sa aiba undeva la 10 x 25cm.
ps: se pot face si stickere care sa se lipeasca pe interior la aceiasi bani |
7 Attachment(s)
salutare! dupa cum v-am promis, am reushit zilele astea sa fac nishte poze la bolidul in devenire :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning