![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
Am dat jos filtrul si-am mers direct pe debitmetru(de proba).....ce sunet scoate ????:shock: infernal :twisted: dar si papa de rupe. Si atunci am cumparat si debitmetrul ala(am zis ca poate pe viitor e bun acolo) avand acelasi cod, si mi-am cumparat si carcasa de filtru de 2.0, si acum am filtru normal pe masina. |
Quote:
|
cel uzat o sa fie descarcat, un sfat...schimba`i pe toti!
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=qEla0...eature=related
sa imi explice si mie careva in mare cum a dus un amarat de 318i la 400+....mai bine zis cum rezista motorul m40 la turbo....?:shock::rolleyes2:twisted: |
Quote:
|
Quote:
Respect!!! |
Pai din cate stiu eu, in jur de 1.000euro, TOT, dar totul fiind nou.....asta ne c-am taie rasuflarea la toti oamenii de rand care avem pisicute :???:
|
Quote:
Respect!!! |
Quote:
|
probabil ai vazut ca este kitul ~1000euro, dar pe langa acel kit iti mai trebuie injectoare, soft, evacuare, manopera, etc...deci....
|
un kit de turbo k lumea costa mult mai mult de 1000e. si nu stiu daca se merita acel kit de turbo pe 316/318. una la mana, ca nu stiu cat de fiabil va fi, a doua, ca pe la 800e~ iti pui un 2.8 pe masina, care e si fiabil, si la aceiasi cai. si daca ii pui si o evac si un soft, deja o sari bine de 200bhp.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut.
Am si eu o problema la incuietoarea de la portbagaj nu merge sa rotesc cheia in butuc (nici in stanga nici in dreapta), din cate am inteles problema e ca a intrat mult praf in butuc si de aia nu mai merge.Am pus o poza cu partea cu care vreau eu sa o desfac. Ms si scuze daca am postat unde nu trebuia. |
nu e nevoie sa o desfaci..si a mea s-a blocat..dar dupa ce am tinut-o in benzina cam 10 minute si-a dat drumu...acum depinde..poate trebuie mai mult..poti sa o caltesti de cateva ori cu benzina..dar oricum trebuie sa se deblocheze
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning