![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra - Cult Style [FUB]
Abia acum am observat ca s-a schimbat si titlul threadului conform modificarilor care vor urma :D Spor la treaba !
|
Quote:
Quote:
|
Īn legătură cu, culoarea, eu zic să o faci o culoare aşa stridentă ( exemplu: Astra acela portocalui de l-am postat eu! ).
Culoare stridentă, jante mari, cāt mai pe burtă ( īn limita posibilităţilor tale că totuşi circuli zi de zi cu ea ) şi cāt mai clean! Aşa arată pentru mine, maşina perfectă! Baftă! |
Mai sunt nişte elemente care trebuiesc modelate, treabă de o zi de muncă :)
Frumoasă, e drept :) |
Quote:
Nu stiu ce sa zic, mi s-a pus pata pe el ... |
1 Attachment(s)
Nu mai am boss, dar era exact ca ăsta!
|
6 Attachment(s)
Mda , probleme cu persoanele cu casca :) M-au oprit ca am stopuri fumurii si cica jantele sunt prea late, Domle' asa am luat masina :D
Am scapat doar cu-n avertisment, de treaba pana la urma (probabil ca era mai tanar si m-a inteles). Insa mi-a spus ca alti colegi de-ai lui nu ma vor ierta, asa ca am ajuns din nou, la stopuri clare. |
Ii bine ca ai scapat numai cu un avertisment , ca daca il "gaseai " pe prietenul meu Dl. Anton...iti lua si certificatul de nastere :)).
|
Quote:
Lasă Valex că parcă e mai frumoasă maşina acum, cu triplele clare! Pune-i o folie pe geamurile-spate că parcă se prea vede prin maşină! |
Quote:
|
Quote:
Have fun Bro! :) |
Vali dupa ce montezi suspensia ...sa faci niste poze ..sa vedem si noi cum arata :).
Spor la treaba ;). |
Quote:
Quote:
Mda, mi-am pus aseara amortizoare si arcurile pe spate. Ca duritate sunt super multumit, insa coborarea, pe mine cel putin nu ma incanta (ceilalti li se pare ca s-a coborat). Astept sa-i comand lui POD suspensia 7 cu 5 coborare, si-o sa facem schimb de arcuri. Sper ca atunci sa fiu happy , momentan nici o poza, pentru ca n-am ce. ps. rog un moderator sa uneasca posturile |
da da stai ca zilele astea imi da bani si cumpar suspensia 7 cu 5 :):) si iti dau arcurile :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning