Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fotografiile mele (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele.html)
-   -   Nitu CLaudia | Photography (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele/85760-nitu-claudia-photography.html)

DTH 15-08-10 16:33

Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby

19 Attachment(s)
Honda vs E46 vs Opel

Opportunity 18-08-10 12:26

Poze de incepatoare, gresesti la incadrari, incearca sa sortezi pozele sa nu mai pui toate prostiile si la masinile negre nu ai nicio treaba. La o masina neagra ori stii sa o luminezi ori nu iti iese nimic. Bafta

DTH 18-08-10 13:51

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 3593372)
Poze de incepatoare, gresesti la incadrari, incearca sa sortezi pozele sa nu mai pui toate prostiile si la masinile negre nu ai nicio treaba. La o masina neagra ori stii sa o luminezi ori nu iti iese nimic. Bafta

Tu vorbeşti ? Cred că ai nevoie de ochelari ( defapt mai mult ca sigur ) ...īn locul tău nu aş comenta la ce poze ai tu ....eu īncepătoare ? Păi pe tine nici la categoria asta nu te-aş băga :lol:

Nu toate pozele pot să iasă perfecte ...depinde şi de locaţie şi de maşină şi de vreme şi mai ales de CHEFUL meu la momentul respectiv ...sunt zile īn care am chef de făcut poze şi zile īn care n-am chef ...;) dar sinceră să fiu nu mă interesează părerea ta ...
Eu pun toate prostiile ? Hmm ...eu nu consider asta despre mine dar dacă stau să mă uit mai bine pe topicul tău ...mă ia cu durere de cap :rolleyes2
După cum bine ţi-am zis şi īţi repet ...nu īţi place ceva , nu comentezi
Dacă ai fi ultima persoană de pe planetă şi aş avea nevoie de sfaturi FOTO fii sigur că nu aş apela la tine :lol:

GJ 64 GAB 18-08-10 14:19

I-ai zis-o . :lol:

DTH 18-08-10 14:24

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3593584)
I-ai zis-o . :lol:

:hug: Nu pozele sunt problema ...altceva este la mijloc ...mă abţin ...:lol:

Cataaa_ 18-08-10 14:28

love love love :))

Victor_Is 18-08-10 14:30

Mie imi plac...chiar de nu am ochi "artistic"

VladM 18-08-10 14:30

Ma uimesc cati pupincuristi sunt in ultimele 3-4 pagini.In legatura cu pozele,frumoase,tine-o tot asa.

DTH 18-08-10 14:32

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 3593607)
love love love :))

make love not war aaa ? :lol: Īn acest caz aleg war :))

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 3593619)
:lol::lol::lol::lol:
Mie imi plac...chiar de nu am ochi "artistic"

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3593621)
Ma uimesc cati pupincuristi sunt in ultimele 3-4 pagini.In legatura cu pozele,frumoase,tine-o tot asa.

Mulţumesc frumos băieţi :D

cRbL 18-08-10 14:33

Daca ati terminat cu minunatele voastre opinii tehnice, putem sa curatam si noi tot de la postul lui mdb in jos ?

Victor_Is 18-08-10 14:36

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 3593630)
Daca ati terminat cu minunatele voastre opinii tehnice, putem sa curatam si noi tot de la postul lui mdb in jos ?

Sper ca nu te superi daca imi dau cu parerea, dar, eu zic sa nu le stergi pentru ca reprezinta realitatea. Nu toate lucrurile sunt roz si e dreptul unora sa stie adevarul in adevaratul sens al cuvantului, oricare ar fi el.
Asta este valabila (cu stersul) daca cere MDB...ca atunci nu mai tine de noi astia care suntem abonati la topicul ei :P

p.s. postarea asta da, poti sa o stergi

D0ryN 18-08-10 14:48

Ai scapat de foarte multe critici doar pentru faptul ca esti fata, si acum ca s'a gasit cineva sa isi spuna parerea bineinteles ca te deranjeaza

DTH 18-08-10 14:53

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3593667)
Ai scapat de foarte multe critici doar pentru faptul ca esti fata, si acum ca s'a gasit cineva sa isi spuna parerea bineinteles ca te deranjeaza

De ce crezi tu asta ? Sfaturi şi Critici am primit destule dar īntr-un alt mod de exprimare .

S-a găsit cineva ? Cine ? Eu nu văd să mă fii criticat un fotograf , alea nu sunt critici şi păreri sunt doar nişte vorbe spuse de un puşti care īn loc de comunicare caută ceartă ( şi cunosc mai bine motivul ) ;)

Dacă vrei să faci un bine nu stai să arunci cu vorbe de mare fotograf profesionist , ajuţi cāt poţi ....şi să ştii dacă sunt fată mă consider egală , nu am zis că nu am nevoie de sfaturi dar măcar dacă vrei să le dai ...trebuie să te gāndeşti īnainte dacă eşti īn măsură sau nu ;)

Bogdan.IS 18-08-10 15:31

Ce trag pustii la cearta cu tine :lol: - off-topic

On-topic : Mi se par foarte reusite pozele , nu stiu ce ziceti voi ca nu-s reusite. Am vazut multe poze artistice la masini si alte lucruri pana acum si acestea imi plac si le pot incadra linistit la poze artistice .

DTH 18-08-10 16:30

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 3593800)
Ce trag pustii la cearta cu tine :lol: - off-topic

On-topic : Mi se par foarte reusite pozele , nu stiu ce ziceti voi ca nu-s reusite. Am vazut multe poze artistice la masini si alte lucruri pana acum si acestea imi plac si le pot incadra linistit la poze artistice .

Da :D nu scapi nicăieri ...:))

Mersi frumos :D

Mă pliciseam prin casă aşa că ....m-am jucat puţin cu ce am găsit :lol:

Fotografie de produs :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning