![]() |
Re: Machetele mele - Madalyn Boss
Felicitari ai o colectie foarte interesanta,cel mai mult m-a surprins placut faptul ca ai si tu un Mercedes Cobra 230e,credeam ca sunt singurul pe aici cu modelul asta felicitari:D
|
ms ... din pacate nu am mai postat de ceva timp ... dar o sa incep sa postez din nou :D
|
Quote:
Hai Mada cu noutatile ca ramai in urma. |
10 Attachment(s)
Am revenit si eu din nou cu prezentari :D
Marca: MV Agusta 750 S Scara: 1/12 Producator: Revell O macheta destul de frumoasa, veche, mie imi place foarte mult, intr-o stare excelent pastrata ... |
Chiar e cel mai frumos motor vazut de mine pana acum, culorile superbe:!::!::!:
|
Quote:
O intrebare la cald:lol:: Nu stii in ce an a fost produsa macheta? |
ms ... chiar nu stiu cand a fost produsa, nu am avut timp de cautat ... o sa ma interesez :D
|
6 Attachment(s)
Marca: Benetton Ford B 194
Scara: 1/43 Producator: Minichamps Editia 43; nr.11 Si o poza cu fratiorul mai mic :D |
Frumoasa macheta dar mai ales culoarea ei si pilotul, aia mica e si mai draguta:!::!::!:
|
11 Attachment(s)
ms ... ma bucur ca iti place, ce am prezentat sunt machete mai rare pe la noi, modele vechi si nu prea le-am vazut ... acum sa trecem la urmatoarea macheta de azi, care este foarte des intalnita alaturi de fratiorul ei Smart Brabus :D
Marca: Smart Producator: kyosho Scara: 1/18 |
Interesant Benetton Ford B 194 chiar nu am vazut pana acum pe forum. Piticaniile sunt destul de comune, le-am vazut la multa lume dar asta nu spune decat ca isi merita banii.
|
da intr-adevar ... smart-ul l-am vazut peste tot ... de aceea l-am laut si eu sa vad ce e de capul lui, dar Brabus-ul mai rarut ... oricum nu se compara, arata mult mai bine Brabus :D
|
2 Gargarite superbe, chiar daca sunt multe mie imi plac foarte mult:!::!::!:
|
10 Attachment(s)
Marca: BMW 328
Scara: 1/18 Producator: Ricko |
Un adevarat Bmw, parerea mea, culoarea este superba:!::!::!:
Este cel de la Pytbul:?::?: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |