Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

Bea69 06-09-07 19:34

Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1084705)
Bea , imi place cum gandesti.

:oops: multumesc frumos...
mustangule..stii si tu bine k sunt k oricare alta..am si eu zile cind te urci p pereti d mine...;)

Mustang 06-09-07 22:12

Urcatu' pe pereti in ce consta ? :lol:
Glumesc ... N-am dat de zile d'alea inca.
Sper nici sa nu dau. :D

bodyspeed 06-09-07 22:16

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1085668)
:oops: multumesc frumos...
mustangule..stii si tu bine k sunt k oricare alta..am si eu zile cind te urci p pereti d mine...;)

eu nu am vazut asemenea zile...la tine, dar .las.. ca mai excaladam si pereti..:lol: place inaltimea ;)

Bea69 06-09-07 23:48

pfff,ce va ard io data viitoare!!!!:D :D :D

Magos 07-09-07 00:13

Intreaba-te daca ii mai prinzi :))

bodyspeed 07-09-07 09:01

ete nah, de asta sunt prieteni...pentru cote maxime, pentru altitudini ..si atitudini .. daca orice ar fi sunt acolo....

Bea69 07-09-07 11:37

da,magos...sunt convinsa d asta!;)
nu poti sa ai bad luck in toate privintele in viata.eu una ,pot sa zic k sunt norocoasa macar in privinta prietenilor..si nu pot sa fiu niciodata destul d recunoscatoare ptr asta...;)

bodyspeed 07-09-07 20:05

lasa bea69 ca.. nu e bai , ;)
revenind la topic .. ura , am observat ca izvoraste tot de unde izvoraste si iubirea... aceleasi fundatii..le au..
acum depinde de situatie.. in 23 de ani nu urasc.. o femeie.. asa mult.. sa zic i hate u women, desi cateva femei m-au cam chinuit in ultima perioada.. dar e un fel.. de invatare , cunostere a multor sentimente..care mai devreme sau mai tarziu.. iasa afara ,

trupsisuflet 07-09-07 20:47

sincer cred k un titlu mai adecvat al topicului ar fi fost "ce anume uram la femei"(sau la o femeie) ..in fine...k sa-mi dau si eu cu parerea vizavi de aceasta "ura" eu sunt de parere k nu urasti o persoana indiferent de sexul ei...la modul definitiv...sunt momente in viata cand nu suporti pe cineva anume datorita anumitor conjuncturi dar e o chesie de moment..poate simti furie in mom cand dai nas in nas cu acea persoana dar cand esti in alta parte unde nu ai contact cu acea persoana nu mai simti acea "ura"..poate chiar nu simti absolut nik..eventual indiferenta..poate chiar mila..ptr felul in care gandeste sau actioneaza in anumite situatiii respectiva persoana....a inteles cineva ceva din ce am incercat sa tastez aici?

bodyspeed 07-09-07 20:55

pune-ma pe lista..
mai ales ultima parte..
numai ca nu toata lumea.. sta sa se gandesca si anume. ca persoana aceea chiar asa gandeste ea ...si n-ai ce face..
sa ii dai in cap nu are rost .......

Bea69 07-09-07 21:06

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1087625)
sincer cred k un titlu mai adecvat al topicului ar fi fost "ce anume uram la femei"(sau la o femeie) ..in fine...k sa-mi dau si eu cu parerea vizavi de aceasta "ura" eu sunt de parere k nu urasti o persoana indiferent de sexul ei...la modul definitiv...sunt momente in viata cand nu suporti pe cineva anume datorita anumitor conjuncturi dar e o chesie de moment..poate simti furie in mom cand dai nas in nas cu acea persoana dar cand esti in alta parte unde nu ai contact cu acea persoana nu mai simti acea "ura"..poate chiar nu simti absolut nik..eventual indiferenta..poate chiar mila..ptr felul in care gandeste sau actioneaza in anumite situatiii respectiva persoana....a inteles cineva ceva din ce am incercat sa tastez aici?

explicatia cea mai simpla ptr ura este k se naste din iubire!;)
tu ,k femeie intelegi treaba asta mai greu,ptr k nu ai sa apuci sa traiesti sentimentul ala d "neajutorat" prin c poate sa treaca un barbat,cind realizeaza,k a ramas fara amanta,prietena,menajera,contabila,un fel d inlocuitor d mama,dama d companie..etc,etc...cred k suntem d acord,k ei d obicei se indragostesc mai rar,in skimb daca se intimpla..rar se mai intimpla sa calce ink o femeie p urma EI
scurt p doi,urasti daca ai iubit..daca nu doar indiferenta simti....

trupsisuflet 07-09-07 21:09

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1087657)
explicatia cea mai simpla ptr ura este k se naste din iubire!;)
tu ,k femeie intelegi treaba asta mai greu,ptr k nu ai sa apuci sa traiesti sentimentul ala d "neajutorat" prin c poate sa treaca un barbat,cind realizeaza,k a ramas fara amanta,prietena,menajera,contabila,un fel d inlocuitor d mama,dama d companie..etc,etc...cred k suntem d acord,k ei d obicei se indragostesc mai rar,in skimb daca se intimpla..rar se mai intimpla sa calce ink o femeie p urma EI
scurt p doi,urasti daca ai iubit..daca nu doar indiferenta simti....

cunosc scumpa mea Bea , cunosc prea bine ce spui ..macar atata satisfactie am si eu k stiu k ii pare rau si ca nu ma va mai avea nici macar in visele lui ptr k am avut grija eu :D:D:D

giubau_v8 12-09-07 11:07

de ce uram femeile?..pentru ca nu stim cum sa mai scapam de ele:(

Bea69 12-09-07 12:13

ata ete...c sa faci,daca esti atat d bun???

giubau_v8 12-09-07 14:35

n-am zis asta, nu sunt genu care se lauda... da e rau cand vrei sa te desparti de cineva si nu reusesti:(..urasc femeile:D

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2026 4Tuning