![]() |
Eu am fost si a fost calumea ... la un momentdat eram mai multi care na dadeam in acelasi timp ... a fost fun ...
|
Eu am vazut pe nisp o portiune acoperita cu gheatza .....acolo iese actiunea :?:
|
acolo dupa bariera pe partea aia cu nisip .. e inghetzat misto , merge bine acolo :twisted:
|
Am vazut ca erau si urme si miam dat seama.....e calumea locu
|
frumos a fost cand am intrat pe plaja vreo 6-7 masini si sa vezi drifturi frumoase la 80 - 90 km/h ... :) pe nisip/gheatza :) super tare ... super treaba .. :)
|
vezi k poti sa intri pe la rex si ai toata plaja pana la perla ... been there done that :))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
imi imaginez ce frumos arata masina dupaiaa :twisted:
|
mud drifting :lol: :lol: :lol:
deci unele femei se bat in noroi....altii se invart in noroi..... :lol: fiecare ce stie mai bine :lol: |
Mda noroiu asta ... fete in noroi => barbati care saliveaza, barbati cu masini in noroi => fete care saliveaza, interesanta vedere. HAI CU NOROIU :))
|
APV-ule u esti din x-team sau doar iti doresti asta si de aceea ti-ai pus la semnatura numele clubului ?
|
sa vezi ce mishto e sa intri pe camp cu mashian alba si sa ieshi cu ea verde .. am fost la cumpana si m`am invartit pe camp mai demult .. pe iarba :) ... e show
|
Re:
Quote:
Totu a iesit bine ..mam distrat de minunne :peace: :peace: ce na-s da sa o mai prind o data pe mana.......am tinut minte locu...:D |
Re:
Quote:
sa vezi tuh ce freci la ea ... daca te dai p ulei .. vai de pewla ta .. nu`ti doresc ... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning