![]() |
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Quote:
Draga soferule, chiar daca se formeaza coloana intr-o intersectie nesemaforizata, nu te baga pana in dosul celui din fata, lasa si tu cel putin o masina distanta ca poate mai sunt persoane care vor sa foloseasca acea intersectie. |
Quote:
|
Quote:
|
http://www.topgear.ro/bizon Pentru toti soferii nemultumiti de bizonii din trafic! :D Have fun guyz!
|
draga soferit-o, daca ai de gand sa te dai mare prin regie cu noua ta masina
(tt alb) numai comenta ca ti-am trantit o frana in fata dupa ce a trebuit sa depasesc pe dubla linie continua, ca vrei tu sa te vada lumea, la 30km/h, si-asa am zgariata bara spate, mi-ar prinde bine una noua. Atunci chiar te vedea lumea cat de penala erai tu si cu prietena ta schiloada. |
Quote:
|
Quote:
io nu cred |
Quote:
|
Quote:
|
eu cred ca nu vom rezolva nimic cu nimeni atata timp cat exista specimene de genul acesta, cititi comentariul.
http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=302088187 |
Sindrom, nu te mai enerva atat stai calc, pentru ca daca te uiti la culoarea parului ei, ai sa observi de ce :)
|
oricum e simpatica masina asa lovita.. zici ca e un copilas care se uita aiurea si cu gura zambind, a carei dinti sunt strambi ! :)
|
daniel nu e valabilia faza cu culoarea parului, mama e blonda, vrei sa-ti fac poza la locul unde baga masina, niciodata mai mult de 2 miscari, deci se poate. Ma refer la comment, este inaceptabil ca circulam cu astfel de oameni pe sosele. Mi-e frica.
masina da e simpatica, cine stie poate se inspira careva, vreun facelift. |
faza tare e ca tipa chiar isi iubea masina...e plin profilul de poze cu caracatitza...oricum, doamne fereste de intalniri pe sosea cu astfel de oameni...
|
...sincer pacat ca nu a murit,ne scapa de o grija...GLUMESC!!! (sau nu?)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning