![]() |
Re: E46 - black
sweet/:X
|
foarte frumos ... felicitari :D
pentru mine este cel mai frumos e46 care l-am vazut ... lucrat cu cap ;) |
intradevar masina nu e frumoasa.... e ft frumoasa .... si lucrata cu cap si cu mult bun gust .. felicitari .. cred k urmeaza xenon peste tot nu ??? ce alte planuri mai ai ??
|
superba :X primul e46 in 4usi care il vad si ma lasa masca :)
|
5 Attachment(s)
--------------------------------------------------------- ..................:::::::::::::::: TM 22 UPS ::::::::::::::::.................. --------------------------------------------------------- |
mafia.. foarte jmechera masina... felicitari caius, o sa ti-o dau si pe a mea sa o lucri putin :))
|
deci masina arata grozav...parca badu e prea brutal,dar oricum arata superb..
e mult prea jos pentru bucuresti..eu cel putin daca merg cu ea o zi sigur sparg bara,daca nu i fac si vreo galma la cauciucuri.. sa ai grija cu bara ca e pacat de ea...am atins eu cu ea de 4 5 ori,si are 4 degete de la bara la asfalt...la a ta e mult mai periculos.. ps: 10j pe spate e mult deci mult prea crima |
super tare arata cu jantele astea, dar si mie mi se bare badboy`u prea brutal.
si nu vreau sa fiu carcotas... dar ce naiba e cu strada aia de arata in halu ala ? :)) pe unde naiba esti ? |
Quote:
oricum masina ii beleaaa:X |
Quote:
|
Quote:
|
betooon.Fa jentile negre si lasa buza polish..
|
masina e superba..... dar nu stiu dc ai schimbat jantele.. te-ai plictisit de ele??/ celelalte mi se pare ca arata mult mult mai bine pe masina....
|
arata superb asa cu jantele astea,cu bara cu tot..ii mai trebuie oglinzile de m si bandou la bara si e completa...felicitari..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning