![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
Quote:
|
Quote:
problema cu tinutul dupa masina apare abia cand nu e trafic :lol: |
Quote:
|
Mmmmm, as fi curios... Am iesit de cateva ori seara in diverse ocazii si am cautat 'necazuri' dar n-am gasit nimic, dar nimic iti spun.
Daca si cei cu 'BV xx RAU' la numar erau cuminti, iti dai seama... |
bine ai venit enorel...te asteptam si pe la intalnirile clubford brasov.
superba masina...sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu placere...poate ma plimbi si pe mine sau macar sa ne intrecem sa vad si eu ce inseamna 3 secunde diferenta la 0-100:) in trafic aglomerat conteaza mai mult nebunul de la volan decat masina:) |
1 Attachment(s)
........
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
CEVA POZE cu masina mea actuala
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:) masinuta mea frumoasa
|
8 Attachment(s)
salut m-am decis sa ma "bag" si eu alaturi de voi ...... desi urmaresc de mult timp acest site si forum unde au fost prezentate multe masinutze ingrijite si foarte superbe:rolleyes2:rolleyes2:oops::tenisclapBRAVO asa ca atasez si eu cateva poze cu masinutza mea un renault megane sedan de 1,5 dci nu e cine stie ce modificata sau schimbata dar imi place ca-si face treaba :boogy::rolleyes2:rolleyes2
Chocol4te superba masinuta felicitari big_crys incearca pe forum reno.ro acolo am vazut multe piese de vanzare pt super nova la bursa sau pe club dacia.ro mult noroc in cautari |
mersi mult omu o sa vad dak gasesc ceva,nu chitros ceva finutz si estetic,dak nu improvizam k doar suntem romani
|
6 Attachment(s)
Salutare la toata lumea.Ma numesc Robert si sunt stundent in Brasov. Uite ca imi fac si eu curaj sa va arat masinuta mea :D este o daewoo nubira 2 din 2002,motor 1.6 16v 106cp...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning