![]() |
Re: Logan din Satu Mare
1 Attachment(s)
Prin sens :!:
|
Cam intunecata poza , dar se evidentiaza personajele principale:-P
|
Frumos loganasul....ai grija de el :)
|
Mersi mult LYN-ule, bine ai venit pe forum:D
|
Salut tuturor, bine v-am gasit!
Interesant topic,interesanta masina! spark88 chiar se vede ca ai facut o treaba buna! Am stat si am citit toate mesajele. Despre stopuri nu e nimic de comentat,din punctul meu de vedere sunt mai mult decat ok,lasa-le asa!;) O intrebare am si eu.Cat ai investit?Daca se poate pune fiecare accesoriu cu pretul sau si vom trage noi la sfarsit o linie si vom face suma.:-) |
Multumesc....
Acuma ca si investitie mai bine nu ma gandesc:lol:, mai bine enumar cam ce am facut la masina: HU Alpine Amplificator Magnat Woffer JBL Boxe fata JBL Cablurile pentru sistemul audio Ceasuri cu plasma Resoftare OBD Filtru aer sport cu admisie Finala sport Arcuri sport Faruri, stopuri schimbate, Jante Grila fata schimbata cu plasa Infoliat capota,plafon si partea de sus de la portbagaj Eleron Schimbat antena......... acuma cam atata imi aduc aminte :lol: |
Un pret estimativ?
|
+ 1000e .. ca sa iti raspund eu. asa pe putin.
|
5 Attachment(s)
Rog pe cineva sa imi faca un virtual cu portbagajul negru, fara semnele de logan si 1,4 mpi, dar semnul de dacie sa ramana si inca unul in care sa nu fie nici un semn pe portbagaj.....si partea rosie de la stopuri putin mai inchisa la culoare
Pareri, cum as putea sa renunt la semnul de dacie?Sa fac cu Kit? |
2 Attachment(s)
......................
|
Mersi mult, trebe sa gasesc o solutie sa renunt si la semnul de dacie:rolleyes2
|
ori "completata" cu tabla ori cu fibra apoi vopsita! Evita chitul ptr ca , crapa !
Numai bine :) |
degeaba faci negru porbagaju daca nu inegresti si bucata aia rosie de la stop :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning