![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
Quote:
merci, |
Cam era cazul sa schimbi suspensia....
|
Quote:
|
=)).....Serios acum.....anul trecut la Bucuresti din ce am vazut eu te cam chinuiai din cauza suspensiei.....facea ca o barcuta
L.E.: sa nu mai fac un post.....am vazut-o si la suceava 1300..... |
S-o fi vazut anul trecut in primavara in Suceava la primul event cum facea, mai ales la schimbul maselor si facut 8-ul.
Bafta!!! |
Quote:
|
Nu am zis-o in nume de rau, era doar o comparatie de la stock la custom.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai am rabdare.... abia astept inceputul sezonului....
Pentru cei din SV: Sper sa reusesc sa obtin aprobarea sa fac cateva antrenamente pana in data de 13. sunt in discutie cu 2 hipermarketuri pentru a avea la dispozitie spatiu de antrenament. Razvan LKN |
Quote:
|
Quote:
Te anunt ce si cum;) daca e sa se materializeze! |
Spre rusinea mea,abia acum am citit topicul,cap coada,ca mai incepusem de cateva ori dar nu am putut termina..Si dupa vreo 3 ore de citit vreau sa te felicit pentru tot..in principal pentru pasiunea si ambitia de care ai dat si dai dovada in continuare..
Imi pare rau ca nu am apucat vreodata sa stam de vorba mai mult,avand in vedere ca suntem din acelasi "sat":-) Bafta mare in sezonul 2010 Razvane. PS: avand in vedere cate evenimente ai organizat cu succes in Suceava,chiar nu gasesti un sponsor ceva?Ia bani cu japca de la Fritz daca nu,fa ceva sa pui un motor mai mare,concurenta pandeste..o sa te tina pe loc la un moment dat chestia asta,parerea mea.. FELICITARI inca o data, Costan. |
Quote:
Merci de incurajari... crede-ma ca pana acum m-am descurcat pe banii mei, dar acum sunt tare hotarat sa caut sponsori, ca altfel nu se mai poate... Chiar si fara sponsori, vreau sa mai fac un ultim efort si sa-mi iau dupa 4Tuning Days de la Romexpo un M3... l-am gasit, urmeaza sa-l vad dupa 15.03. Bafta, Razvan LKN, |
Quote:
spune unde si cand si eu sunt acolo... am venit glont din Austria ca sa ajung la voi cand m-ati chemat, crezi ca nu vin acuma din SV...:lol: Razvan LKN, |
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning