![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Vrei sa spui LACUNE nu lagune .....
Quote:
Quote:
Quote:
Discutia ai deviat-o intre un versus intre noi, esti sigur ca asta vrei ... sau doresti ca discutiile sa fie concentrate pe aceste masini, pana una alta eu pe acest thread am adus niste pareri bazate pe ceva, nu atac la persoana ..... cam asta ne deosebeste. PS: nu stiu la ce grade te referi, nu am ca unitate de masura nici grade ale temperaturii, nici cele ce cadru militar. PPS: am corectat partea in care am gresit, am scos cuvantul inventat din acel post! |
Quote:
Nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui ( nu ca ar fi prima oara sau ca as fi eu singurul ) cu frana aia de picior si ce legatura are cu topicul pentru ca is-f nu are buton. Oricum tu ar trebui sa stii mai bine cum e cu Lounge Control-ul doar faci liniute . |
Quote:
P.S. Nu postez "la misto" sau "in gluma" sa te citez pe tine, ca sa fac mii de posturi si nici nu iau pe nimeni la misto asa cum ai facut o tu, macar de ai fii avut dreptate. Mi a parut bine de cunostiinta :D |
greu de ales.. bmw are o mare slabiciune BORDUL..ieri am vazut un IS-F alb arata bestial si suna bestial..dar per ansamblu un M3 este peste ca design un pic peste ma refer la varianta coupe care imi place cel mai mult la generatia E90 am votat BMW dar as vrea sa fie egalitate si concurenta vine tare
|
Re: BMW M3 Sedan vs. Lexus IS-F?
Performantele M3-ului sunt superioare, asta fara dubii, exteriorul din punctul meu de vedere este la fel de frumos la aman2, difera stilul normal, dar sunt ff aman2, la interior insa IS-F nu are ce discuta cum M3-ul, este mult mai frumos si mai prietenos dar cu un mic "-" in privinta spatiului.
Anul acesta Lexus au spus ca or sa modifice IS-F-ul si il vor face mai performant, asta ar putea inclina balanta in favoarea lui, remane de vazut. Oricum, pentru primul lor produs sportiv in clasa este de apreciat ca se poate bate cu M3-ul, cat despre afirmatiile aberante ale unora cum ca l-ar fi copiat pe unul sau pe altul nici nu are rost sa comentez. |
am votat lexus doar pentru ca mi se pare o masina mai exclusivista, am votat doar la prima vedere, nu am intrat in amanunte motorizare/dotari/etc.
|
imi place cutia de lexus cu 8 trepte in rest.. sunt rezervat in comentarii
|
Quote:
|
dar totusi e cv nou iesi in evidenta altfel k ai cutie de camion cu 8 trepte :)))
|
Un test recent.
http://www.wheelsmag.com.au/Road_Tes...ullarticle=yes |
mi-a placut bmw-ul de cand am inceput sa ma uit dupa masini,cu mult inainte sa implinesc varsta legala pentru a-mi lua permisul...dar incepand cu e90,e60 etc,adica modelele de dupa 2003 nu mai am ce vedea la acest producator.din toate punctele de vedere mi se pare mai reusit lexus-ul.iar faza asta cu "bmw rullz..." mi se pare potrivita pentru oamenii cu idei fixe,inflexibili...etc
|
Quote:
|
Quote:
comportament rutier - poate un + pt A4, adica are u sasiu cava mai bun (+ Audi) pret - aici te inseli. IS la cea mai saraca echipareeste peste cea saraca al A4 iar cea mai bogata, este mai accesorizata ca A4. (+ Lexus) Consum - (+ Audi) Timpi pe circuit - mai bun Audi ( + Audi ) Comportament rutier - Lexus mai confortabil ( + Lexus) Frane ??? Transmisie ???? Dar de ce nu pui, exterior, interior, materiale, garantie, fiabilitate astea le-ai cam uitat. Sa nu mai vorbim de costuri intretinere, adica revizii, ai sa fi surprins sa costati ca revizia la un Lexus IS este mai mica ca la un Megane sau Golf. Iar referitor la o comparatie de Quattro si X-Drive BMW e mult peste Audi. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning