![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
stiu , doar ca am mai dat o alternativa, nu cred ca strica.
|
Salut! Imi puteti spune si mie de unde pot lua roti pentru machete 1:18?? Ca m-am apucat sa tunez un lamborghini gallardo si nu am roti bune
|
Quote:
|
ok mersi!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stiti cumva cum pot curata parbrizul de lipici Proloc??
|
|
mersi
salut! am si eu farurile originale de la un lamborghini gallardo(macheta) si vreau sa fac o copie a lor. Masina e 1:18. Stiti cumva cum as putea sa fac copia? |
Inteleg ca esti nou pe aici si vrei totul cat mai repede, dar raspunsuri la intrebarile tale se gasesc in paginile acestui topic, nu trebuie decat sa cauti.
Pentru incepatori chiar ar fi indicata lecturarea acestui topic cap-coada (stiu, sunteti tineri si entuziasti si lipsiti de rabdare, dar merita). Faruri se fac din plastic de la cutiile de betisoare de urechi, de la cutiile pentru machete, din copertile transparente folosite pentru cartile xeroxate... |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...18-1-24-a.html uitati aici vanzare de jante nu stiu daca mai este de actualitate dar poate te ajuta VRS sa confectionezi si tu unele;) |
Postarea lui promo (initiatorul topicului): "gata nu mai sunt !! se poate inchide !!" ar cam trebui sa fie un indiciu...
Nu poti face geamurile fumurii cu marker pentru ca vor fi roscate si vor avea urme pe ele (dungile specifice). |
ok ... multumesc de sfaturi nu am citit topicul sincer acela cu jantele de vanzare l-am gasit acum la favorite si l-am postat scuze daka am deranjat
|
am si eu un golf 5 unde gasesc genti? ms.de rasuns:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Jante iei de la alte machete sau poate gasesti la alti useri de pe forum; asta daca nu vrei sa dai cateva zeci de euro ca sa cumperi seturi din rasina sau metal. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning