![]() |
Re: Spoiler tuning - preturi super
Scuze ca nu am citit tot si ca poate s'a mai pus intrebarea asta, dar un spoiler m-tech2 pt e30? de fapt si fata si spate :D
|
Quote:
acelasi lucru m-ar interesa si p mn. |
salutti. pentru un matiz ceva spoilere ? pe stoc sau la comanda ? pe spate imi place cel pe care l'ai arata de la matizul auriu... 29 SBY a lu' tavisor, si pe fata ..arata niste modele ce ar merge puse....
|
sal...pentru bmw pisicuta ai sau faci prelungiri spoilere si pleoape si ce pret au
|
Spoiler tuning - preturi super
2 Attachment(s)
Am si yo un ford S Max si as vrea sa ii pun niste praguri si spoiler fata-spate...
Ceva simplu gen in poza.... Sa imi spuneti si mie in mare un pret orientativ... Mercy... |
pt logan ? un spoiler? o poza? id : sirchirie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut. ceva kituri de exterior pentru Octavia II ai inafara de cele de la DXX Blue Line. Sau daca am poze se poate face ceva la comanda si la ce pret? Mersi
|
sal mar interesa si pe mine un kit exterior pt o dacia nova (model/pret) pt fata ai un model pe pagina 30 al doilea anunt in care apare bara singura cat mar costa una?
multumesc anticipat.astept un raspuns |
pentru un clio symbol model 07 ? ce ai ? ma intereseaza un kit
|
sal
ia zimi si mie pt un fiat punto model 2002 ai ceva prelungire pt spoiler fata sau daca il poti modifica cat ma costa ... astept .. |
ceva elemente pentru peugeot 407 ?
|
1 Attachment(s)
salut
ma intereseaza modelul de grila de solenza fara sigla. pretul????? pt spoilerul spate ce modele ai????? ceva mai nou.... |
All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2025 4Tuning