![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
imi fac masina sa fie cat mai unica, mai frumoasa, mai ingrijita! nu stiu cat de mult intelegi tu dar asa imi place mie pt mine masina asta ma reprezinta , mi-am cumparat-o singur cu fiecare leut pe care i-l aveam strans fara nici un ajutor si pot sa spun ca imi iubesc masina! lasa o sa vezi tu ce fac la masina, ceva mai finut decat ultima data! |
noutate! am scos dungile de pe masina! acum se iveste urmatoarea problema!
imi faceti si mie cateva dacii din a mea cu dif culori ce ar merge pe ea? ca vreau s-o vopsesc si am nevoie de un ajutor in alegerea culorii! dar nu culori din alea de 1000 de euro:D ci cat mai realizabile cu putinta dar sa arate mai misto! sa intorci capul dupa ea!!! ce ziceti??? poze cu maina mea sunt pe aici!!! astept mainile maestrilor :lol: :lol: :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
din nou i have a request daca se poate ... cika io m'am cam saturat de spoileru asta a meu m style si as vrea sa'i fac o alternativa ... acuma va rog daca se poate sa bagati ceva prelungire la bara asta ( asta ii aia veche ) care sa dea bine si sa fie si procurabila, si cat de cat se mearga si cu restu masjinii ... mersi anticipat!
|
2 Attachment(s)
asa..2 versiuni...faza cu capota neagra nu situ dak este kitch...pt k nu vrea sa imite ideea de carbon...prima chesti ep e care am vazut-o au fost capotele negre..api carbon...dak o sa va uitati la masini mai vechi(2-3 ani) de la jaonezoti si amercani o sa vedeti asiatice cu capote negre....dak anu ma insel eu chia reclipseul din fnf avea cpoat aneagra..nuh? :D
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Am facut si spatele... |
vad ca i-ai intors si autocolantul cu daewoo :wink:
|
Re:
Quote:
nu mai lucram pe masini gasite pe net lucram decat pe poze facute de voi (personale) EDIT: am sters pozele cu olcitu |
andrey multumesc mult
spatele arata foarte bine.. sa vad acum de unde fac rost de niste stopuri clare... singura chestie e ca evacuarea e pe dreapta dar asta nu e o problema... |
pai tu numa` pe a lu andrey o vezi?
uite-te 1 pag sau 2 in urma..zi-ne daca iti place :wink: |
da chiar tu tot la andrey i-ai multumit shi data trecuta .. pe noi nu ne vezi ? dak nu iti place zine ! :cry:
|
3 Attachment(s)
varianta tngului e tare :D
pacat ca nu cred ca imi permit fibra de carbon.... ceea ce mi-ar place ar fi daca ati putea adapta spoilerul depe fiat seicento pe tico... sa va dau vreo 3 poze... cat despre varianta soricelului... sa stii ca variata ta pt fata am ales-o initial... dar imi pare foarte cunoscuta..... oricum daca se poate ceva in linia spatelui facut de andrey pt fata ar fi perfect.. va multumesc pt timpul acordat |
Re:
Quote:
|
da mai stiu asta dar masina aia de pe care ai laut-o e un din tico tuning team din polonia...
de-aia mi se pare f cunoscuta |
dacie 1300
4 Attachment(s)
fratzilor vreau si eu sa imi tunati o masina (cam vai de mama ei)dar sunt curios cum o sa arate.
NU CONTEAZA CUM DAR VA ROG DOAR SA O TUNATI PLS.Dak cumva nu ati recunoscut masina e dacia 1300. :D :D ms si pls tunatzio.V-am dat mai multe variante de lateral ca sa va alegeti dar eu vreau o poa cu lateral si una cu spatele daka se poate. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning