Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

B 88 URS 20-12-11 15:37

Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo

Bine rau pozele, chiar este o bijuterie, spor si bafta in tot ceea ce vrei sa faci cu ea :lol: si Sarbatori fericite 8)

Addy_Gaman 24-12-11 14:51

sal...frumoasa rau masinutza ta...dar si mai frumos este la motor...apropo ai si cutia de let...din ce am inteles...se pune nu stiu ce flansa doar ptr tractiune fata...motorul asta o sal pun si eu pe masina,si am inteles ca imi trebui o flansa...nu prea le am eu cu let,acum ma documentez...ms

dany_let 28-12-11 18:03

3 Attachment(s)
da iti trebuie o flansa , am sa ti dau eu un mesaj privat cu un link si o sa vezi acolo despre ce e vb .

Va multumesc ptr aprecieri si urari ! ! ! ce mi doresc mie va doresc si voua ! :)

si acum poze de Craciun ...nu credeam ca o sa apuc ziua in care de Craciun sa ma plimb cu Kadettu' pe strazi :))

sebastyan2001 31-12-11 19:37

Te-am vazut in seara de Craciun prin Pipera, plecam spre munte, superba masina, atrage privirile oriunde ai fi. Ai grija de ea si La Multi Ani !

dany_let 02-01-12 09:59

multumesc , la multi ani si tie ! acum astept sa vina primavara sa vedem ce mai facem pe la masina .

dany_let 04-01-12 10:27

unde gasesc si eu niste stropitoare de faruri ? de pe o masina ceva ca le adaptam nu e problema :)

:rolleyes2

alexutzzzu1 04-01-12 10:41

vrei sa o faci ''full fara piele" ? :)))))

dany_let 04-01-12 13:26

Quote:

Originally Posted by alexutzzzu1 (Post 4806706)
vrei sa o faci ''full fara piele" ? :)))))

da da da da :))) exact ...Full fara piele si fara aer...trapa are ! :)) si navi ! ...aaa si n am scaune incalzite dar am butonul !:))

TzuTzu77 05-01-12 02:00

Daca vrei ceva mai old school cauta mai bine niste stergatoare de faruri, stropitori cred ca ar merge cele de Astra G sau ceva asemanator, cred ca la dezmambrari gasesti asa ceva.

dany_let 05-01-12 10:46

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 4808343)
Daca vrei ceva mai old school cauta mai bine niste stergatoare de faruri, stropitori cred ca ar merge cele de Astra G sau ceva asemanator, cred ca la dezmambrari gasesti asa ceva.

stergatoarele da...sunt misto..dar mai greu de montat...la kadett sub far e doar bara...mai greu de pus

Radu_print 05-01-12 11:00

are si astra f stropitori de faruri
gasesti si noi, nu cred ca-s foarte scumpe
cred ca si vasul cu pompa l-ai putea monta....

dany_let 05-01-12 12:00

1 Attachment(s)
cine poate sa ma ajute si pe mine cu un virtual tuning la poza asta....numarul mutat de pe bara pe hayon cu suport de america si numar mic .

:shock:

GJ 64 GAB 05-01-12 14:03

Dacă ai face rost de număr mic ar fi frumos să-l pui īn dreapta pe bară sau lāngă stopul de ceaţă :D
Baftăă!

dany_let 05-01-12 15:15

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4809000)
Dacă ai face rost de număr mic ar fi frumos să-l pui īn dreapta pe bară sau lāngă stopul de ceaţă :D
Baftăă!

am numarul mic de 1 an deja :)) doar ca vreau asa cum trebuie...pe bara in stanga sau in dreapta e prea fortat asa tuningul...stii ce zic...prea old american style wanaa be bla bla...iti spun eu , cu suport de numar de america pe hayon e ce trebuie ! :) cand o sa am un VT facut o sa vezi .

Addy_Gaman 07-01-12 18:08

parerea mea....arata crima spatele asa cum e...bafta

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning