![]() |
Re: Tipe la volan...
Quote:
...apoi,mai am o prietena...cine d ani d zile face singura drumuri lungi,aproape zilnic,d vreo 10 ani,desi are si ea acum 29 d ani!!!:shock: ce sa zic...conduce f bine...dar niciodata n-o sa fie o impatimita a vitezei...desi se vede klar k e "grabita" uneori.. nu exagereaza niciodata!...nu d park nu as intelege punctul ei d vedere...dar nah,asta e science-fiction ptr mine....mai ales la masina p kre o are!!!! |
Eu o cunosc pe mami, dar doar ca o soferitza ff buna, nu o impatimita a vitezei si deloc a tuningului :(.
Dar sunt mandra de ea :D Nush dak m-am mai laudat p aici, da demult tare, cand eu nu eram nici in faza de proiect, o concurat si castigat la concursul de viteza in costa, sg femeie intre atatia barbati, iar in alt an o trebuit sa abandoneze. Acu vreo 3 ani am auzit-o k ar vrea sa mai concureze daca ar avea cu ce... :) |
...soferul bun nu se recunoaste dupa primul numar din codul numeric personal!!!;) trebe un pik d nebunie innascuta,luciditate....si multa-multa experienta!!!experienta,si luciditatea se poate dobindi cu timpul,dar nebunia nu prea :-) ...probabil asta o face p mama ta atat d deosebita! ;)
..p d alta parte,azi iara era sa fac "action" p borsului!!!:D un camion s-a intors in fata noastra,si era cit p ce sa intram sub ea.ne-am dus dupa om la benzinarie..oamenii d acolo au sarit toti,k "doamna,era sa va omoara"...m-am dus la om,l-am bagat in p...a ma-sii,si l-am rugat sa coboare din camion,la kre el a inceput sa rida,si s-a razgindit,nu a mai alimentat,ci a luat-o catre ungaria!!!:shock: totusi,c fel d barbat e ala,kre nu are curaj sa iasa din camion sa vb cu o femeie d 55 d kg???ziceti voi!!! ia d aici tipe la volan!;) |
tu care ai mai patit-o o data cred ca te feresti ca de dracu acolo,iti dai seama daca era cineva mai putin atent,doamne fereste ca multi nu au respect pentru viata celorlalti!
|
Quote:
|
o cheama dixina si inca nu a patit-o din cate stiu eu:)
|
pai stiu ... doar ca a fost prinsa de militie ca vb la tel :)) da oricum ... cum merge de nebuna ... mie imi e frica de punctele care abia asteapta sa fie puse :((
|
Quote:
..si da Ovi...ma feresc k d dracu..su uite totusi,nu prea e zi sa nu o patesc!:sad: |
atunci e de apreciat x`u ? :D
|
...depinde...:D ...io zic k X=5 puncte d penalizare la prima strigare!;)
|
eu zic ca "norocu" asta poate da oricand peste oricine :D
|
1 Attachment(s)
io nu doresc asta nimanui!!!!:???:
uite...om inspirat....imi cer scuze k e bmp..deschideti k merita!;) |
hahahahahahahahahahahhaha ce tare`i baiatu =)) eu oricum am permisu suspendat :)) pt ca am depasit un tramvai fiindca mergea prea incet :))
|
hai ca nu esti singuru ;) eu is la stadiul de retinut :) :)
|
da ce-ai facut? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning