Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Fete la volan (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5413-fete-volan.html)

Trixi 26-01-07 10:31

Re: Tipe la volan...

Quote:

Originally Posted by Ariana (Post 708593)
Suzie o sa fie razbunata de soarta mai devreme sau mai tarziu, au si masinutzele dreptul la asta, nu?

Dar totusi, GIRLS around nu mai exista? Trixiiiiiiii!!! bring crazy women!! Baietzii!!! Va plac fetele doar pe post de decor? Ceva speedomane nu cunosteti?

...pai ,sa fiu sincera...toata viata mea,am cunoscut doar o singura femeie,kre era obsedata d viteza:maica-mea vitrega!conducea si camion...si tot ce apuca...d-zeu s-o odihneasca,si ptr ea,condusul era cea mai mare placere din viata.a iesit si ea dintr-un accident,d toata lumea zicea k in veci n-o sa mai conduca...dar abia dupa aia a innebunit d tot!!!:D ..si pana la urma,o boala a facut-o sa ingenuncheze:sad: .....asta e soarta!!!
...apoi,mai am o prietena...cine d ani d zile face singura drumuri lungi,aproape zilnic,d vreo 10 ani,desi are si ea acum 29 d ani!!!:shock: ce sa zic...conduce f bine...dar niciodata n-o sa fie o impatimita a vitezei...desi se vede klar k e "grabita" uneori.. nu exagereaza niciodata!...nu d park nu as intelege punctul ei d vedere...dar nah,asta e science-fiction ptr mine....mai ales la masina p kre o are!!!!

Ariana 29-01-07 21:38

Eu o cunosc pe mami, dar doar ca o soferitza ff buna, nu o impatimita a vitezei si deloc a tuningului :(.
Dar sunt mandra de ea :D Nush dak m-am mai laudat p aici, da demult tare, cand eu nu eram nici in faza de proiect, o concurat si castigat la concursul de viteza in costa, sg femeie intre atatia barbati, iar in alt an o trebuit sa abandoneze.
Acu vreo 3 ani am auzit-o k ar vrea sa mai concureze daca ar avea cu ce... :)

Trixi 17-02-07 18:59

...soferul bun nu se recunoaste dupa primul numar din codul numeric personal!!!;) trebe un pik d nebunie innascuta,luciditate....si multa-multa experienta!!!experienta,si luciditatea se poate dobindi cu timpul,dar nebunia nu prea :-) ...probabil asta o face p mama ta atat d deosebita! ;)
..p d alta parte,azi iara era sa fac "action" p borsului!!!:D un camion s-a intors in fata noastra,si era cit p ce sa intram sub ea.ne-am dus dupa om la benzinarie..oamenii d acolo au sarit toti,k "doamna,era sa va omoara"...m-am dus la om,l-am bagat in p...a ma-sii,si l-am rugat sa coboare din camion,la kre el a inceput sa rida,si s-a razgindit,nu a mai alimentat,ci a luat-o catre ungaria!!!:shock: totusi,c fel d barbat e ala,kre nu are curaj sa iasa din camion sa vb cu o femeie d 55 d kg???ziceti voi!!!
ia d aici tipe la volan!;)

margineanu ovidiu 17-02-07 19:25

tu care ai mai patit-o o data cred ca te feresti ca de dracu acolo,iti dai seama daca era cineva mai putin atent,doamne fereste ca multi nu au respect pentru viata celorlalti!

Hori 17-02-07 22:20

Quote:

Originally Posted by Flo_Pue (Post 368832)
Ce tare! Si eu mi-as dori sa vad o femeie la volan care se ia cu mine la semafor, ba chiar as vrea sa ma faca, macar as vedea si eu ceva live in premiera in domeniul auto.

Apropo Sandu sa stii ca vad bine loganurile albe (off topic)

Florine ... uita-te prin oras dupa un Opel Corsa Rosu din ala 1.2 twinport sau cum... cu numere de leasing si cu un fluture lipit pe luneta sa vezi tu ce vana are gajica :) masacreaza saraca masina ... serios!!!:twisted:

margineanu ovidiu 17-02-07 23:32

o cheama dixina si inca nu a patit-o din cate stiu eu:)

Hori 17-02-07 23:48

pai stiu ... doar ca a fost prinsa de militie ca vb la tel :)) da oricum ... cum merge de nebuna ... mie imi e frica de punctele care abia asteapta sa fie puse :((

Trixi 18-02-07 00:05

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 755783)
o cheama dixina si inca nu a patit-o din cate stiu eu:)

X-u e d vina ptr asta din numele ei...va zic io!!!:D :D :D ;)
..si da Ovi...ma feresc k d dracu..su uite totusi,nu prea e zi sa nu o patesc!:sad:

Hori 18-02-07 00:06

atunci e de apreciat x`u ? :D

Trixi 18-02-07 00:10

...depinde...:D ...io zic k X=5 puncte d penalizare la prima strigare!;)

Hori 18-02-07 00:12

eu zic ca "norocu" asta poate da oricand peste oricine :D

Trixi 18-02-07 00:16

1 Attachment(s)
io nu doresc asta nimanui!!!!:???:
uite...om inspirat....imi cer scuze k e bmp..deschideti k merita!;)

Hori 18-02-07 00:18

hahahahahahahahahahahhaha ce tare`i baiatu =)) eu oricum am permisu suspendat :)) pt ca am depasit un tramvai fiindca mergea prea incet :))

B.v.L 18-02-07 02:30

hai ca nu esti singuru ;) eu is la stadiul de retinut :) :)

Hori 18-02-07 02:31

da ce-ai facut? :))

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning