![]() |
Re: skoda meeting
mda.... din nou la bucuresti :D as veni si eu da imi ia mult prea mult timp si o boseala.... la oradea veniti la sjow, sau weekendu asta la satu mare??
|
Cred ca s-a deviat de la subiect.... Masina mea Skoda.
|
deci cum ramane pana la urma? 8 iunie ora 14 locatia?
|
Locatia=Pta Constitutiei. Loc berechet pentru toata lumea.
|
atunci ne vedem pe data de 8 iunie la ora 14 in piata constitutiei?
|
Quote:
o sa trec si eu pe acolo.astept ziua exacta,locul si ora. |
Sa inteleg ca lumea nu o sa prea vina la intalnire...nici macar un vot pe zi in sectiunea de poll...
|
pacat.data trecuta a fost ceva lume dar se pare ca skodisti sunt mai neseriosi ca restul....
|
ne vedem acolo cu siguranta pe data de 8 iunie la ora 14
|
si cam cat costa stikeru?
trebuie sa cotizam si noi ca sa-l purtam |
nu stiu exact dar ma interesez;)
|
Eu am dat 4 ron pe el si pentru exterior este 5 ron
|
asa uite ca sti tu ;) perfect ce zici aduci tu la intalnire niste stikere pentru cei care vor? eu vreau pentru exterior;)
sa dea fiecare edit la postul meu sa se adauge pe lista pentru cei care mai vor stikere si vin la intalnire;) 1.central |
pai si eu vreau cum sunt pt interior si exterior?adica?avetzi si ceva mai mik mai funutz asa?ceva poze plssssss
|
Sa ma fac inteles sa nu se fi facut veo confunzie stickerul este acela verde cu textul SKODA-CLUB.ro si emblema skoda.
Persoana care le detine este Doru care din poze vizualizate de mine de la intanire 4tuning+skodaclub a fost prezent. Daca nu poate onora cu prezenta aceasta intalnire din data de 8 iunie va pot da o mana de ajutor si ma intalnesc cu el si cumpar pentru cati doritori sunt. Pun poza maine cu cel lipit pe interior. naka66vio : cat despre ce-l de exterior destinat celor cu folie inca nu l-am vazut urmeaza sa-l primesc cand va iesi de pe linia de fabricatie. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning