![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
Quote:
Quote:
|
am o problema cu pc-u... acu mai mult timp s-a ars placa de baza si procu , am luat altele si i le-am dat unui mester sa mi-l faca ... la facut . acuma cand ii dau shutdown , el se reseteaza , de oricate ori as incerca , tot la fel face ... tot ce poate fi de la soft am incercat ...
|
dai shutdown din win sau din pc ? .. ai incercat sa apesi butonul de aprindere a pc-ului sa vezi daca se restarteaza? ( e posibil ca legaturile sa fi fost facute prost la placa de baza, iar tipul ala numai mester nu e )
|
shutdown ii dau din win . acu cateva min am incercat si din buton , si tot la fel se reseteaza ...
|
atunci nenea ala nu e meserias si a confundat PWR cu RESET SW :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Du-te in CONTROL PANEL -> Performance and Maintenance -> Power Options...si vezi ce ai selectat acolo sa faca atunci cand apesi butorul - POWER |
Incearca programelul Unlocker, eu asa sterg fisierele care nu vor sa se stearga
|
Quote:
|
multumesc baieti pt ajutor :D . numai bine :)
|
Quote:
|
m-am uitat in control panel , si era lasat pe shut down ...
deci cablaria este de vina . :D |
Quote:
|
am si eu o problema sacaitoare...am un program care-mi face tot felul de figuri...e crackuit, a mers totul perfect insa, dintr-o data, nu mai merge...gen face treaba dar este fix job-ul lui ca in trial...deci pe scurt, s-a "dezactivat" de la sine oarecum...any ideas?
ps : am incercat uninstall, registry cleaner si install din nou si e la fel |
ce program ? ce versiune ?
|
watermark master 2.2.14
vista x64 ps : aceeasi figura o face si la alte versiuni ale aceluiasi program |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning