![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
eu de abia astept sa vad masina in alt decor si cu toate alea pe ea... inca putin si dak ma mai plict vin si eu sa te ajut :lol: |
Scuze ca scriu tocmai acum, dar n-am mai intrat de mult pe forum. Doamne, cate progrese! Frumoasa tare culoarea, da bine pe ea, o masina foarte frumoasa ati facut! Succes in continuare cu echiparea + electrica + tuningul... stiu cum e cu banii... ai grija de ea si de tine!
|
E Aproape Gata !!!!!!!!!! Iese Ursuuuuuuuuuuuuu :d
|
Hehehe... si cum noi nici nu asteptam sa'l vedem ... :D ... Poate cat mai repede... :(
|
da da da ..
piesele de la vopsit vin abia joi ... deci .. pauza pana atunci .. deja nu mai rezist.. nu mai am rabdare :( :cry: |
ce pauza coane?spala interioru ala,auzi si tu pauza...:P
|
vb lu da joint, ce pauza sa faci? numai alea le mai ai de pus? in rest nu mai ai nmk de facut? pune osu la treaba :))
|
wow......am citit toate cele 40 de pag...........o poveste chiar smechera.....nu pot decat sa iti spun felicitari
|
Bah ...
Felicitari tie, lui Florica si celor ce s-au mai implicat in refacerea masinutei. Santosica, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si sper sa o scoti mai repede pe strada. :D Mai vreau poze ca n-am ce face la munca si stau numa' pe fortuning. :D Te pup, spor la munci si teic chier. |
5 Attachment(s)
Photospy :D ... masina lui santos si prietena ei pisica 8)
|
pisica a cui e?.....pare periculoasa:)
|
e CTL cea mai cunoscuta si de mult pisica..nu ia mai facut nimik e 1 an si tot frumoasa e
|
Aicea chiar k ai dreptate ......superba si cu cap masina da de ce era acolo ?
|
ma gandeam io....da am crezut ca mai apare vreo pisica noua pe strazi:)
|
un ochi format o recunoaste din orice unghi :P
cine stie ce cauta pe acolo oricum , nu ma asteptam prea curand sa faca altcineva poze la masina mea sa gasesc poze cu ea pe forum facute de altcineva :) lovely.. azi ma duc la ea,sper sa vina si barile si etc, azi fac rost si de janta lipsa.. usor usor se leaga toata ... oricum ... luati-va masini de`a gata... e mai bine, daca abia v-ati luat permisu ,ca e groaznic sa ai masina da de fapt sa nu poti sa te bucuri de ea .. poate e mai bine asa, clar e mai bine asa, sacrificiile psdi... ... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning