Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

Trixi 31-10-06 20:41

Re: Indragostit pana peste cap ?

in ultima vreme nimeni nu mai este indragostit/a???:sad: sa mai zica cineva si ceva d bine....
sau macar,cine cum isi da seama k e indragostit/a????

bodyspeed 31-10-06 20:45

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 606228)
in ultima vreme nimeni nu mai este indragostit/a???:sad: sa mai zica cineva si ceva d bine....
sau macar,cine cum isi da seama k e indragostit/a????

eu :oops:
de :rolleyes2 ;)
si e bine momentan ... mi-am dat seama acum mai exact 12 ore o fi de bine zic eu ;)

Trixi 31-10-06 20:59

bravo!!!:D
si ne zici cum ti-ai dat seama????daca nu e problema...;)

bodyspeed 31-10-06 21:09

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 606263)
bravo!!!:D
si ne zici cum ti-ai dat seama????daca nu e problema...;)

credema ca e problema ca sa zic..... momentan ;)
zic mai incolo e bine.....
sau pe pm daca e musai ;)
mersi

Trixi 31-10-06 21:17

e bine si mai incolo....;) numai sa nu uiti!break a leg!

aleks 03-11-06 10:45

dar tu trixina?
cu tine cum mai e? :)
mai esti indragostita? mai tii macar la unii altii? ia mai povesteste :D:D

Trixi 03-11-06 11:47

well.....
mi-a trebuit ceva timp,sa-mi dau seama k mai sunt in stare d asa ceva :-P
si fff greu trece....cica-s caz patologic :D :D :D

GABBY_ 05-11-06 09:33

dar chiar nu ai pus asa un pic de tot la suflet pe nimeni sau doar pastrezi o relatie de amicitie cu toti cunoscutii tai ? baga detalii aici ca ne vine randul fiecaruia sa povestim :P ,nu scapa nici unul :P

Trixi 05-11-06 10:30

ce ar fi,daca de data asta ai incepe u??? :-P

DolusD 05-11-06 12:08

Quote:

ce ar fi,daca de data asta ai incepe u???
Dap ! si cum zicea trixi :D ! :evil: :evil:

GABBY_ 05-11-06 17:46

eu nu am gasit fata aia simpatica ,sincera si nematerialista care sa ma placa , nici nu prea am vrut sa ies in evidenta cu ceva ,cred ca trebuie innnoit arsenalul de agatat :P am un aliat bun de tot si asa sper sa ramana super mult timp de acum in colo.de prietena nu zic inca nimic ptr ca apele nu sunt limpezi

Trixi 05-11-06 20:17

..ma bucur tare mult k esti p cea mai buna cale sa se aranjeze treburile tale,si e bine k ti-ai gasit si u un aliat ;)
iar despre mine...in mod constient ma straduiesc tot timpul sa mentin relatiile mele in limitele amicitiei,ptr ca chiar nu vreau k "somebody got hurt"...dar veste proasta:si eu sunt om..chiar femeie!:D cei kre ma cunosc,cam stiu k e cam imposibil k eu sa fac ceva fara sa pun suflet.tin f mult la amicii mei,sunt in stare d multe ptr mai multi...daca te-ai gindit,la cazul in kre am pus mai mult suflet...nu e imposibil nici asta!;)

dmn 06-11-06 15:55

indragostit?
hmmm... cred ca am fost, la un moment dat credeam ca nu, dar dupa aia am fost sigur ca sint , dupa care am fost sigur ca nu mai sint dar de fapt nu imi trecuse si am constatat ca inca eram desi eu mi-as fi dorit sa nu fi fost ... si tot asa..:D
drept urmare, acum chiar nu mai stiu cum sint... probabil ca da desi cred in continuare ca nu...
cam asa sint diagnosticele astea... in permanenta sub semnul intrebarii... :D:D:D

me princess4u 06-11-06 16:27

Hmmmmm... a fi indragostit... e cel mai nasol lucru dak persoana respectiva nu iti impartaseste sentimentele:cry: eu nu cred k sunt indragostita... imi place cineva de mult timp...dar are prietena:sad: si inca nu am gasit pe cineva care sa ma faca sa simt acelasi lucru... nici nush, asta e dragoste???:shock:

DolusD 06-11-06 17:11

Probabil ! despre mine ce sa zic ? decat k sunt indragostit momentan ! cum imi dau seama ??? simplu : cand sunt cu ea park toata lumea e a mea si numa i pe ea o vad pe strada , oricunde m-as uita e tot ea dar sunt momente cand nu stiu ce simt ........ dubii ....... oricum e super sa fi indragostit dar e rau dupa c te desparti de persoana iubita :( :( :(

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning