Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Top cele mai proaste masini (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/47341-top-proaste-masini.html)

ionut_cluj 05-05-10 11:47

Re: Top cele mai proaste masini

Bineinteles ca depinde de foarte multi factori. Depinde de ce emotii iti trezeste masina, de exemplu nu as da 20.000 pe un golf, dar as da 20.000 pe o lancia delta, sau la fel, nu as da 20.000 pe un fiat bravo, dar as da 20.000 pe un phaeton...

cavaliere 05-05-10 11:53

Sa revenim la topic :)) -> Tata Nano mi se pare ghena

ionut_cluj 05-05-10 11:59

Uite aici e un paradox: mie mi se pare ca Tata Nano e exact ceea ce trebuie sa fie o masina: mijloc de transport. Fara gadgeturi, fara siguranta exagerata (mai riscati si voi din cand in cand, ca e palpitant), fara pretentii de lux sau de-astea. Mie imi place. Nu mi-as cumpara, dar imi place.

cavaliere 05-05-10 13:12

Utila o fi insa nu inseamna ca si buna .Sunt doua concepte diferite dupa parerea mea .

ApocalypseXL 05-05-10 23:50

Tatsu Nano mi se pare o anti mashina . Decat sa merg cu asha ceva imi iau o Dacie 1300 .

Doamne fereshte cum poti sa spui mai omule ca aia e mashina ?
Automobilul a fost inventat ca sa te duca de la A la B repede . Apoi cu timpul i-am cerut sa faca asta si cu cat mai mult confort , in siguranta si daca se poate si sa atraga zambete de admiratie . Iar in ultimii ani vrem sa mearga si pe aer :-P .

Bai oameni buni daca chestia aia vi se pare mashina inseamna ca o roaba e supercar .

cavaliere 06-05-10 08:28

Sincer cred ca Tata nano e mai sigura decat Dacia 1300. E ieftina insa nu se poate compara cu ceva de acum 40 de ani.

ionut_cluj 06-05-10 13:34

Quote:

Originally Posted by ApocalypseXL (Post 3337201)
Tatsu Nano mi se pare o anti mashina . Decat sa merg cu asha ceva imi iau o Dacie 1300 .

Doamne fereshte cum poti sa spui mai omule ca aia e mashina ?
Automobilul a fost inventat ca sa te duca de la A la B repede . Apoi cu timpul i-am cerut sa faca asta si cu cat mai mult confort , in siguranta si daca se poate si sa atraga zambete de admiratie . Iar in ultimii ani vrem sa mearga si pe aer :-P .

Bai oameni buni daca chestia aia vi se pare mashina inseamna ca o roaba e supercar .

Lasa-ma sa cred: nu ai bani de Tata Nano.

apache 06-05-10 13:48

hhaahahahah bine punctat ionut.

ApocalypseXL 06-05-10 14:05

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 3338416)
Lasa-ma sa cred: nu ai bani de Tata Nano.

:lol::lol::lol:

Prima insulta amuzanta pe care o primesc pe 4tuning .

ionut_cluj 07-05-10 18:02

Nu, stii care e faza, ma bucur ca nu te-ai suparat, ca nu asta era intentia.
In general comentarii de-astea, plus garnitura de "e frumos koenigsegg dar prefer bugatti" sunt puse de oameni care ori n-au nicio treaba cu fenomenul, ori inca rup in doua hyundai tiburon la NFS.

lord_wader 08-05-10 11:54

Quote:

Originally Posted by ApocalypseXL (Post 3323536)
.

cavaliere : Vad ca pot lasa respectul la o parte shi iti pot spune ca eshti tipic prost . Pe langa fatul ca nu ai argumente decente mai shi o exprimare de aurolac . Daca iti pare asa de rau ca nu ai avut bani de altceva nou in afara de Logan vinde-l . In felul asta nu o sa-ti bagi unghia in gat ca ai Logan shi lumea iti spune ca e proasta .

Din cate am observat din posturile tale respectul l-ai cam "lasat demult la o parte" de fapt cred ca de pe la 7ani, "te-a parasit" el , asa ca nu prea l-ai avut niciodata. Daca ar fi dupa mine ti-as da BAN permanent, asa cum probabil o sa se si intample pana la urma fiindca esti genul de om care nu poti sa te abtii si pana la urma o "sa o dai cu mucii in fasole" :D
Te cred ca nu iti place loganu' dar ce ai vrea sa faca la pretul lui?

aleks 08-05-10 17:50

Am scris si in infr-ul dat, postarile le facem doar cu argumente, nu dam cu parul ca ne luam la revedere de la forum...
si inca o treaba: limba romana scrisa corect nu e optionala.

vacaroz 08-05-10 21:12

lastun

aleks 09-05-10 12:02

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3344513)
lastun

nu ca n-ar fi evident, dar tocmai scrisesem deasupra, nu postam doar ca sa afisam un numar in plus la contoar...

dj74cam 22-05-10 01:25

Despre Dacia Nova 1.6 GT ce parere aveti din 1998?

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning