Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

CED 23-10-08 22:26

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

3 Attachment(s)
era teava aia care e montata sub filtru si trage aer de sub spoiler, elementele prin care se prinde de caroserie

BTL-gordini 24-10-08 11:04

:DDin pacate am ajuns prea tarziu la montarea filtrului si am fost doar spectator:sad:,dar ma revansez eu.:DOricum se pare ca ,CAT-ul ne pregateste o surpiza,sau chiar doua ,ceva fond de ten rosu pe la CAT?:lol::lol::lol:.Sper ca ceea ce isi doreste sa se potriveasca, si atunci va fi altceva pt MR.CAT.surpriseeeeeeeeeee;):lol:

CED 24-10-08 11:13

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1823986)
:DDin pacate am ajuns prea tarziu la montarea filtrului si am fost doar spectator:sad:,dar ma revansez eu.:DOricum se pare ca ,CAT-ul ne pregateste o surpiza,sau chiar doua ,ceva fond de ten rosu pe la CAT?:lol::lol::lol:.Sper ca ceea ce isi doreste sa se potriveasca, si atunci va fi altceva pt MR.CAT.surpriseeeeeeeeeee;):lol:

surpriza e si pt mine - ca nu ma asteptam sa gasesc si sa imi si pot permite ceva ce mi-am dorit mult - dar nu mai zic nimic pina nu vad ca e totul ok si ca se potriveste

cit despre filtru - nu a fost o lucrare complicata si m-am descurcat - oricum era sa iti murdaresti camasa si cravata

pt filtru mai trebuie sa caut un heat shield - mi-a aratat bebe cum ar trebui sa fie - numai sa gasesc
eu am urmat instructiunile de instalare dar parca nu ar fi rau sa nu vina caldura de la motor pe el

alexutzu 24-10-08 11:23

fond de ten rosu?? m-ai pus pe ganduri

CED 24-10-08 11:37

:D:D:Dnu stiu nici eu ce a vrut sa zica btl - ma tot gindesc:D:D:D

CED 25-10-08 20:24

6 Attachment(s)
am lamurit ce e fondul de ten - era defapt fard pe sub ochi

am rezolvat problema azi - pun poze ca inca nici eu nu stiu ce sa zic - arata straniu dar deosebit

bodyspeed 25-10-08 21:22

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1826776)
am lamurit ce e fondul de ten - era defapt fard pe sub ochi

am rezolvat problema azi - pun poze ca inca nici eu nu stiu ce sa zic - arata straniu dar deosebit

Īmi place cum dă....;)
stinse se văd ?
Baftă īn continuare ;)

alexutzu 25-10-08 21:51

ti-am zis ca o sa semene cu un audi :(

CED 25-10-08 22:40

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1826882)
Īmi place cum dă....;)
stinse se văd ?
Baftă īn continuare ;)

stinse nu se vad ca sint sub far - si nici cind e lumina afara nu se vad

asa le-am pus sa nu se vada ca nu arata prea bine cind sint stinse

CED 25-10-08 22:57

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 1826927)
ti-am zis ca o sa semene cu un audi :(

nu e o rusine sa semene cu audi - banda de sub far nu e din leduri e lumina continua - e acelasi gen de fir ca cel din interior de pe usi si de pe presuri - si oricum la audi e caracteristic sa se vada clar ledurile

CED 25-10-08 23:18

oricum a fost o zi frumoasa si am profitat cit inca se mai poate lucra afara in spatele blocului si bineinteles ca btl m-a ajutat - e frumos asa in echipa

bodyspeed 25-10-08 23:29

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1827006)
stinse nu se vad ca sint sub far - si nici cind e lumina afara nu se vad

asa le-am pus sa nu se vada ca nu arata prea bine cind sint stinse

De asta te īntrebam :D , aşa īmi ziceai la Craiova. că stinsă arată nu prea bine , Mă bucur că a iesit cum ai vrut :D

SAX1987 26-10-08 01:07

O masina extraordinara, sa ai noroc de ea!

adi.schumi_tm 26-10-08 12:52

Inca un cadou frumos pt CAT,ce rasfatat e...

CED 26-10-08 22:30

3 Attachment(s)
e cam rasfatat ai dreptate - acum merge bine motorul si eu respir altfel asa ca il mai rasfat cite putin

m-a ambitionat BTL cu macheta lui si am cautat si eu macheta inceputa acum un an si ceva

va fi fratele mai mic a lui CAT scara 1/24

azi am reusit sa fac interiorul dar urmeaza spoilerele si acolo chiar nu am idee cum sa fac

All times are GMT +2. The time now is 16:40.

- Copyright 2026 4Tuning