![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
3 Attachment(s)
era teava aia care e montata sub filtru si trage aer de sub spoiler, elementele prin care se prinde de caroserie
|
:DDin pacate am ajuns prea tarziu la montarea filtrului si am fost doar spectator:sad:,dar ma revansez eu.:DOricum se pare ca ,CAT-ul ne pregateste o surpiza,sau chiar doua ,ceva fond de ten rosu pe la CAT?:lol::lol::lol:.Sper ca ceea ce isi doreste sa se potriveasca, si atunci va fi altceva pt MR.CAT.surpriseeeeeeeeeee;):lol:
|
Quote:
cit despre filtru - nu a fost o lucrare complicata si m-am descurcat - oricum era sa iti murdaresti camasa si cravata pt filtru mai trebuie sa caut un heat shield - mi-a aratat bebe cum ar trebui sa fie - numai sa gasesc eu am urmat instructiunile de instalare dar parca nu ar fi rau sa nu vina caldura de la motor pe el |
fond de ten rosu?? m-ai pus pe ganduri
|
:D:D:Dnu stiu nici eu ce a vrut sa zica btl - ma tot gindesc:D:D:D
|
6 Attachment(s)
am lamurit ce e fondul de ten - era defapt fard pe sub ochi
am rezolvat problema azi - pun poze ca inca nici eu nu stiu ce sa zic - arata straniu dar deosebit |
Quote:
stinse se văd ? Baftă īn continuare ;) |
ti-am zis ca o sa semene cu un audi :(
|
Quote:
asa le-am pus sa nu se vada ca nu arata prea bine cind sint stinse |
Quote:
|
oricum a fost o zi frumoasa si am profitat cit inca se mai poate lucra afara in spatele blocului si bineinteles ca btl m-a ajutat - e frumos asa in echipa
|
Quote:
|
O masina extraordinara, sa ai noroc de ea!
|
Inca un cadou frumos pt CAT,ce rasfatat e...
|
3 Attachment(s)
e cam rasfatat ai dreptate - acum merge bine motorul si eu respir altfel asa ca il mai rasfat cite putin
m-a ambitionat BTL cu macheta lui si am cautat si eu macheta inceputa acum un an si ceva va fi fratele mai mic a lui CAT scara 1/24 azi am reusit sa fac interiorul dar urmeaza spoilerele si acolo chiar nu am idee cum sa fac |
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning